Folyami hajóút - 5 napos velencei csillagtúra - MS Michelangelo (Hajó)

Időpont: 2024-04-12, Folyami hajóutak, Folyami hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Kétágyas ablakos kabinban (első/fő fedélzet) C kat., 2 felnőtt 4 éj 306495.00 Ft/fő, 2F, All inclusive, Velence

Kétágyas ablakos kabinban (felső fedélzet) A kategória, 2 felnőtt 4 éj 385308.00 Ft/fő, 2F, All inclusive, Velence

Kétágyas ablakos kabinban (első/fő fedélzet) C kat., 2 felnőtt 4 éj 333183.00 Ft/fő, 2F, All inclusive, Velence

Kétágyas ablakos kabinban (felső fedélzet) B kategória, 2 felnőtt 4 éj 396150.00 Ft/fő, 2F, All inclusive, Velence

Kétágyas ablakos kabinban (első/fő fedélzet) C kat., 2 felnőtt 4 éj 333183.00 Ft/fő, 2F, All inclusive, Velence

Kétágyas ablakos kabinban (felső fedélzet) B kategória, 2 felnőtt 4 éj 396150.00 Ft/fő, 2F, All inclusive, Velence

Kétágyas ablakos kabinban (első/fő fedélzet) C kat., 2 felnőtt 4 éj 333183.00 Ft/fő, 2F, All inclusive, Velence

Kétágyas ablakos kabinban (első/fő fedélzet) A kat., 2 felnőtt 4 éj 362373.00 Ft/fő, 2F, All inclusive, Velence

Kétágyas ablakos kabinban (első/fő fedélzet) C kat., 2 felnőtt 4 éj 306495.00 Ft/fő, 2F, All inclusive, Velence

Kétágyas ablakos kabinban (felső fedélzet) B kategória, 2 felnőtt 4 éj 368628.00 Ft/fő, 2F, All inclusive, Velence

További időpontok és árak
Leírás

Leírás:

Ha szeretné megismerni Velencét és környékét más oldalról is, vagy ha kiegészítené olaszországi nyaralását valami különlegessel, szálljon fel az MS Michelangelo fedélzetére, és járja be a lagúnák városát, fedezze fel Muráno és Burano szigeteit, tegyen látogatást Padovában. 

 

Program:

1. nap: VelenceBeszállás a hajóra 18h00-tól, üdvözlő koktél a fedélzeten, majd vacsora. 2. nap: Velence - Mazzorbo - VelenceDélelőtt fakultatív programlehetőségek:CLASSIC fakultatív kirándulás: látogatás a Szent Márk Bazilikában DISCOVERY (felfedező) fakultatív kirándulás: Velence és a Dorsoduro negyed (kb.3hrs)** Gyalogos kirándulás, mely a Zattere vagy a San Basilio kikötőből indul a festői csatornákkal és palotákkal övezett Dorsoduro városrészen keresztül, mely a város legmagasabban fekvő területeit foglalja magában. Séta során bejárják a Zattere mentén a Spirito Santo közötti részt, és láthatják a vámházhat is. A kilátás Velencének erről a pontjáról egészen lenyűgöző, látható a Szent Márk tér, a San Giorgio Maggiore és a Canal Grande is. Útjukat folytatva a 17. századi pestisjárvány idején épült Santa Maria della Salute templomot tekinthetik meg kívülről. A sétát a Santa Margherita tér csodás, szerény, de kifinomult palotáinak sora zárja. Visszatérés a hajóra. (** kb. 4hrs/vaporettoval a San Basilio kikötőből vagy a Zattere-ről./ Ha a hajó sem a San Basilio kikötőben, sem a Zattere-n nem áll rendelkezésre, akkor a helyszínen 15EUR/fő retúr díjat kell fizetni a vaporetto használatáért.A kirándulás min. létszáma:25 fő. Kevesebb jelentkező esetén a program vagy a helyszínen fizetendő felár ellenében indul vagy törlésre kerül.)Egy rövid hajóút a Velencei Lagúnán keresztül elvisz minket Mazzorbo szigetére. Ebéd után felfedezhetik Burano szigetét, mely hagyományos csipkekészítéséről és a csatornák mentén elhelyezkedő képeslapra illő házairól híres.

Fakultatív programlehetőség: privát hajókirándulás Murano szigetre, mely híres üvegiparáról. A kirándulás alatt egy műhely üvegfúvó bemutatót is láthatnak egy műhelyben.Visszatérés Velencébe. 

3. nap: VelenceCLASSIC fakultatív programlehetőség: gasztrotúra Velence kevésbé ismert városrészeiben (kb. 3 óra). A velencei finomságokkal való ismerkedés a San Polo negyedben, a Canal Grande mellet található híres Rialto piacon kezdődik (vasárnap zárva). A Cannaregio negyed felfedezése után a Castelletton, mely a város első vöröslámpás negyede volt, kersztül sétálva ér véget az túra. A kirándulás végén  egy tipikus osteriában a cicchetti-t, az olasz tapas-szerű falatkákat kóstolhatnak.Délután és este szabadidő Velencében. 4. nap: Velence - Chioggia - VelenceKora reggel hajózás Chioggiaba, Velence kishúgának nevezett tengerparti városkába. Délután fakultatív kirándulási lehetőség: városnézés Padovában (kb.5hrs). Utazás autóbusszal Chioggiából Padovába. Rövid autóbuszos városnézés után Szent Antal városában meglátogatják a nevét viselő Bazilikát* (vasárnaponként zárva) a sírjával együtt és Donatello 15. századi bronzszobrát a Bazilika előtti téren. A gyalogos túra során láthatják a Piazza delle Erbet és a Piazza dei Frutti téret is, ahol naponta piac van. Megtekinthetik a Palazzo della Ragione-t (kívül) és a Torre dell'Orologio-t, mely csillagászati órája 1344-ből származik. (*A Szent Antal templomban a vezetés tilos, ezért az idegenvezető a tudnivalókat a belépés előtt fogja elmondani.)Rövid szabadidő után visszautazás Velencébe, a hajóra.Gálavacsora a hajón.5. nap: VelenceReggeli után 9:00-ig kiszállás a hajóról.  

(VEN_PP)

Osztály leírás:

Az 1976-ban alapított Croisi Europe Cruises jelenleg 45 hajóval rendelkezik, ezzel Európa legnagyobb folyami hajótársasága. Felfedezheti velük Európa legszebb, legromantikusabb folyóit, új oldalukról ismerheti meg többek között Olaszország, Franciaország, Portugália, Németország, Belgium, Spanyolország, Ausztria varázslatos folyó menti városait; és a látványon felül élvezheti a helyi ételeket, borokat, történelmet és kultúrát. 

Hajóadatok:

  • Méretek: 110 m hosszú, 11,4 m széles
  • Utasok létszáma: 158 fő
  • Kabinok száma: 78
  • Áram: 220V 
  • Utasfedélzet: 3

Szolgáltatások:

  • bár táncparkettel
  • bár, 
  • étterem, 
  • napozóterasz nyugágyakkal,
  • bolt,
  • ingyenes WiFi

Szobatípusok:

Az Croisi Europe Cruises hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): TV, széf, hajszárító, légkondicionáló.

  • Kétágyas ablakos kabin (első/fő fedélzet)
  • Kétágyas ablakos kabin (felső fedélzet)
  • Kétágyas ablakos kabin (középső fedélzet)

Szállás leírás:

Fedezze fel Velencét és a Pó folyót az MS Michelangelo fedélzetén! Minden nap új kirándulások várják, a hajón kedves és segítőkész személyzet teszi felejthetetlenné a nyaralását!

Útvonal: Velence | Mazzorbo/Murano, Burano | Velence | Chioggia/Padova | Velence

Indulási kikötő: Velence

Érkezési kikötő: Velence

Az ár tartalmazza:

  • a 4 éjszakás hajóutat a választott kabinkategóriában kétágyas elhelyezéssel
  • a teljes ellátást a hajóúton (eelső nap vacsorától, az utolsó nap reggeliig), 
  • az italokat étkezéskor, és a bárokban (sör, bor, egyes röviditalok, üdítők, ásványvíz, kávé, tea),
  • a üdvözlő  ital, 
  • a fedélzeti szórakozási lehetőségeket, 
  • a wifit a bárban és a loungban, 
  • a kikötői illetéket

Az ár nem tartalmazza:

  • az italfogyasztás egy részét (pezsgőt, és a borlapon szereplő borokat)
  • az italokat és étkezést az egyes kirándulások során,
  • a személyes kiadásokat (pl. minibár, telefon),
  • az egyágyas kabin felárat,
  • a javasolt borravalót (kb. 7 EUR/fő/nap),
  • a kikötőbe való eljutás költségét, 
  • a fakultatív parti kirándulásokat (melyek befizethetők előre irodánkban, vagy a fedélzeten),
  • az utas (BBP) és útlemondási biztosítást.

 

- A megadott árak az adott kabin típushoz tartozó legalacsonyabb kategória árai, az elérhető legkedvezőbb ajánlattal kapcsolatban érdeklődjön irodáinkban!- A kikötőkbe való érkezési idő és a kirándulások sorrendje változhat.- A kikötések száma korlátozott, így előfordulhat, hogy egy kikötési pontonon több hajó is állomásozik egymás mellett, és emiatt megeshet, hogy a kabinjuk a ,,szomszéd" hajóra fog nézni. Ilyen esetekben ki- és beszállás esetén a hajón/hajókon kell keresztül menniük.- A fakultatív programok ára helyszíni megrendelés esetén magasabb. A fakultatív programok egy részére a helyszínen nem lehet jelentkezni!- A hajótársaság által bevezetett speciális Covid-19 biztonsági protokollról és utazási feltételekről kérjük, érdeklődjön irodánkban.- A részvételi díjak esetenként változhatnak, a hajó foglaltsága vagy egyéb akciók illetőleg a hajótársaság módosításai szerint. Az aktuálisan érvényes részvételi díj miatt, kérjük, forduljanak Kollégáinkhoz. Ajánlatunkat a hajótársaság foglalási rendszere alapján készítjük el.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Folyami hajóutak - Folyami hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!