MSC Musica - Izraeltől Görögországig - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel (Hajó)

Időpont: 2023-09-16, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

2 ágyas belső kabin - Bella, 2 felnőtt 9 éj 464455.00 Ft/fő, 2F, Program szerint

2 ágyas belső kabin - Bella, 2 felnőtt 9 éj 464455.00 Ft/fő, 2F, Program szerint

2 ágyas külső kabin - Fantastica, 2 felnőtt 9 éj 534755.00 Ft/fő, 2F, Program szerint

2 ágyas balkonos kabin - Bella, 2 felnőtt 9 éj 568955.00 Ft/fő, 2F, Program szerint

2 ágyas balkonos kabin - Fantastica, 2 felnőtt 9 éj 610755.00 Ft/fő, 2F, Program szerint

Leírás

Leírás:

Foglalja le csoportos hajóútját április 28-ig 5% kedvezménnyel! 

Ez a hajóút életre szóló élményeket tartogat mindazok számára, akik kedvelik a régészeti kincseket, érdeklődnek a vallás és kultúra iránt, hiszen olyan helyekre látogathatnak el, mint Jeruzsálem jelentőségteljes óvárosa, ahol a három nagy monoteista vallás találkozik, vagy a 3000 éves történelemmel bíró Epheszosz ókori városa, vagy Szantorini meredek sziklafalainak tetejére épült, fehér házakból álló romantikus városai, Oia és Fira, mindeközben élvezhetik a luxustengerjáró nyújtotta kényelmet MSC Musica fedélzetén, színvonalas szórakoztató programokkal, tradicionális olasz és nemzetközi ételekkel!

A hajó útvonala:

Nap Kikötő Érkezés Indulás 2. nap Athén (Piraeus) - 22:00 3. nap Szantorini 08:00 18:00 4. nap Kusadasi 08:00 18:00 5. nap tengeren - - 6. nap Haifa 08:00 20:00 7. nap Limassol 07:00 14:00 8. nap Míkonosz 16:00 02:00 (9.nap)  9. nap Athén(Piraeus) 08:00 -

 

Program:

1. nap: Budapest - AthénTalálkozó a Liszt Ferenc Repülőtéren a reggeli órákban, utazás átszállással Athénba. Transzfer a szállodába, szabadidő.

2. nap: AthénReggeli a szállodában. Kora délután transzfer a kikötővárosba Pireuszba, beszállás a hajóra, ismerkedés a hajóval idegenvezetőnk kíséretében.

3. nap: SzantoriniSzabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Oia és Fira:Szantorini varázsát a vulkanikus táj szépsége, a kaldera meredek sziklafalának tetejére épült fehér házakból álló Oia és Fira romantikus kisvárosok, és az onnan nyíló kilátás adja. Az egykor egyetlen szigetből álló Szantorinit egy óriási vulkánkitörés alakította a mai formájára, elpusztítva a korabeli településeket és létrehozva a belső öblöt, a kalderát. A fantasztikus panorámával nem lehet betelni.

Kisebb tenderhajóra átszállva közelítjük meg a kikötőt, majd busszal utazunk Oia-ba, ahol körülbelül 45 perc szabadidő áll rendelkezésre, hogy elkészítsük álmaink fotóját, gyönyörködjünk a kilátásban, és elmerüljünk a fehér épületek, a kék kupolás templomok, a meredek sziklafalak, és a kéklő tenger látványában. Ezután ellátogatunk egy közeli borászatba, ahol borkóstolón veszünk részt, olajbogyóból, paradicsomból, sajtból, kenyérből összeállított finom falatokkal kísérve. Majd Fira következik, ahol egyéni szabadidőben fedezhetjük fel a város szűk utcáit és mesés kilátását, melyet az utazók többsége minden szegletből szeretne megörökíteni, készítse fényképezőgépét! Innen egyénileg történik a hajóra való visszatérés, melyet idegenvezetőnk fog ismertetni (a város alatti kikötőbe libegővel juthatunk el, onnan pedig tenderhajóval jutunk vissza a hajóra). Megjegyzés: a kiránduláson hosszabb séták lesznek egyenetlen talajon, macskaköves utakon, lépcsőn, megfelelő fizikai állapot szükséges a részvételhez. Javasolt a kényelmes lábbeli viselete. A kirándulást több turnusban indítja a hajótársaság, ezért előfordulhat hogy változik a programok sorrendje, annak érdekében, hogy kevesebben legyenek egyszerre egy helyen. A libegő használata a kikötőhöz és a borkóstoló benne vannak az árban. Az ár egyéb étkezést nem tartalmaz. A libegőnél és a tenderhajónál hosszú sorok lehetnek!  A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 38 900 Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

4. nap: KusadasiSzabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Epheszosz: Kirándulás Epheszoszba, az egykori görög poliszba, amely Kis-Ázsia nyugati partvidékén, ma Törökországban helyezkedik el. Iónia legfontosabb metropolisza volt, fénykorában - az i. sz. 1. században - lakóinak száma elérte a félmilliót. A 3000 éve épült város jelentős nyomot hagyott a görög, a török és a keresztény civilizáció történelmében, a legenda szerint a Delphoi jósda által meghatározott, kulcs fontosságú elhelyezkedése miatt. Mivel a világ 7 csodája között számon tartott Artemisz-templom maradványai is itt találhatók, valamint Pál és János apostolok és Szűz Mária is megfordultak a város falain belül, ezért zarándokhelyként is működik, és az egyik legnagyobb római kori régészeti leletként tartják számon a mediterrán térségben. A város tündöklő aranykorát tükrözik a jó állapotban megőrzött épület maradványok (pl. a piac tér, Hadriánus temploma, Celsus könyvtára, az Odeon főút, Mazeusz és Mitriadész kapuja), amelyek mellett elsétálva meghallgathatjuk a 3000 éves város történelmét és legendáit. Megjegyzés: ezen a kiránduláson hosszabb séták lesznek egyenetlen talajon, megfelelő fizikai állapot szükséges a részvételhez. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 24 900 Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

5. nap: tengerenA tengeren töltött nap nagyszerű lehetőség a fedélzeti szolgáltatások felfedezésére. Használja ki az időt és élvezze a hajó szórakoztató és zenés műsorait, vagy egyszerűen csak pihenjen a medencénél kedvenc koktélját iszogatva. Megannyi lehetőség kínálkozik a fedélzeten, hogy minden vendég megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást.

6. nap: Haifa Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Jeruzsálem és Betlehem- barangolás a Szent Földön:Az egész napos kirándulás keretében eljuthatunk a Bibliából ismeretes vallási helyszínekre. Először a világ egyik leginspirálóbb városába, Jeruzsálembe utazunk, melyet buszunkkal körülbelül 2,5 órás utazással érünk el Haifa-ból. A Haas Promenade menti parkból indul a városnézés, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik Jeruzsálemre. Majd sétálunk a jelentőségteljes óvárosban, ahol a három nagy monoteista vallás találkozik. Áthaladunk a Jaffa kapun, sétálunk a Jézus keresztútjaként ismert Via Dolorosán, láthatjuk a hit szerint Jézus keresztre feszítésének helyszínén álló Szent Sír-templomot (a sírhoz nem megyünk be) és a Siratófalat. Ebéd egy helyi étteremeben. Folytatjuk utunkat Betlehembe, ahol megnézzük a Születés Templomát, melyet a legenda szerint Jézus születésének helyszínén emeltek, és a világ legrégebb óta folyamatosan üzemelő keresztény templomaként is számon tartanak. Visszatérés a hajóra. Megjegyzés: Ezen a kiránduláson hosszabb séták lesznek egyenetlen talajon, macskaköves utakon (körülbelül 2,5 km), megfelelő fizikai állapot szükséges a részvételhez. Javasolt a kényelmes lábbeli viselete. A vallási helyszínek látogatáshoz megfelelő öltözet szükséges. A Születés barlangját (Silver Star grotto) csak kívülről láthatjuk. Betlehembe való belépéskor be kell mutatni az útleveleket, a másolat nem megfelelő. A kirándulás időtartama körülbelül 12 óra, tartalmazza az ebédet. Ár: hamarosan 

7. nap: Limassol (Ciprus)Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Paphos világörökségi kincsei: A Ciprus délnyugati partján fekvő Páfosz szinte teljes óvárosa az UNESCO világörökség részét képezi, ahol a régészeti látnivalókon keresztül a legendák életre kelnek. Limassolból körülbelül egy órás buszozással érjük el első megállónkat, a Kato Páfoszi Régészeti Parkot, ahol többek között a kelet mediterrán térség legszebb mozaikjaként számon tartott, 3-5. századi műalkotásokat láthatjuk. Ezek a mozaikok olyan nemesek házainak padlóját díszítették, mint pl. Dionüszosz, Theseus és Aion. Majd ellátogatunk Szent Neofytos által alapított monostorhoz, melyet a Páfoszhoz közeli hegyekben lévő barlangból alakított ki, a világtól félrevonultan élő remete, a 12. században. A monostor múzeumába is érdemes betérni, ahol többek között vallási könyvek, szent edények, Szent Neofytos kéziratai, ereklyetartói és gyertyatartói találhatók. A monostorban jó állapotban fennmaradt 12. és 15. századi bizánci freskókat is láthatunk. Szabadidő következik Páfosz festői kikötőjében. A hajóra való visszatérés előtt utolsó megállónk Aphrodité sziklája lesz, ahol a görög mitológia szerint a szépség és szerelem istennője megszületett. Megjegyzés: a vallási helyszínek látogatáshoz megfelelő öltözet szükséges. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 29 900 Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

8. nap: MíkonoszSzabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Míkonosz szigettúra: Fedezze fel "Görögország St. Tropez-ének", Míkonosznak különböző arcait a buszos kirándulás során, melynek első megállója a panorámakilátó, Míkonosz városra és a régi kikötőre nyíló mesés kilátással. Majd továbbhaladunk a festői útvonalon, Agios Ioannis és Kalafatis falvakon keresztül, Ornos kozmopolita strandja mellett egészen a sziget második legnagyobb településéig, Ano Mera-ig, ahol megtekintjük a híres, 16. századi Panagia Tourliani kolostort. Ezután egy falusi tavernában görög finomságokat kóstolhatunk és élvezhetjük a helyiek vendégszeretetét. A kikötőbe való visszautazás során tovább gyönyörködhetünk tájban. Megjegyzés: a vallási helyszínek látogatáshoz megfelelő öltözet szükséges.  A kirándulás időtartama körülbelül 3,5 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 29 900 Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

9. nap: Pireusz, Athén Reggel búcsút veszünk az MSC Musica-tól az élményekkel teli hajóút után, majd transzfer a kikötőből az athéni szállodába.

Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Athén városnézés:Felkeressük a város legjelentősebb ókori és modern kori látnivalóit, melyet az első olimpiai játékok helyszínéül szolgáló Panathinaiko Stadionnál kezdünk, majd a Zappeion konferencia központ, Zeusz temploma és az Athéni Trilógia (Nemzeti Egyetem, Nemzeti Könyvtár, Akadémia), a Nemzeti Kert, Hadriánusz-kapu, Szent Pál templom, a Parlament épülete következik. A kirándulás fénypontja, a világörökség részét képező Akropolisz fellegvár meglátogatása, itt többek között megnézzük a Propülaia monumentális-, díszes kapuját, Pallasz Athéné templomát és az Erekhtheion szentélyt. Ezt követően megtekintjük az Akropolisz Múzeum régészeti kincseit. (buszos, gyalogos városnézés belépőjeggyel az Akropoliszhoz, étkezést nem tartalmaz).Ár:49 500 Ft/fő  (gyerekkedvezmény 12 éves korig 10%)

10. nap: Athén - BudapestTranszfer a repülőtérre, elutazás Budapestre.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A csoport min. 20 fő, a magyar nyelvű fakultatív programok min. 12 fő jelentkezése esetén indulnak.

Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a 20 fős minimumlétszámot, úgy az alábbi kiscsoportos felárat számítjuk fel, melynek befizetése a hátralékfizetésekor esedékes.

18-19 fős létszám esetén: 8 000 Ft/fő felár17 fős létszám esetén: 15 000 Ft/fő felár15-16 fős létszám esetén: 20 000 Ft/fő felár

A fenti felárakat minimum létszám hiányában hátralék fizetéskor automatikusan felszámítjuk (15-19 fő esetén), kérjük szíves megértésüket. Amennyiben a kiscsoportos felár befizetését követően mégis elérjük a minimumlétszámot, úgy a befizetett felárat visszatérítjük. 

A repülőtéri illeték jegykiállításig változhat, irodánk szükség esetén árkorrekciót vezethet be a meglévő foglalásokra is.

 

Osztály leírás:

Végtelen tenger - végtelen kikapcsolódás!

Hajóadatok:

Az MSC Musica-t 2006 nyarán bocsátották vízre, ,,keresztanyja" nem más - mint 1 kivétellel minden MSC hajónak - maga Sophia Loren. Az MSC Cruises számára azért is különleges ez a hajó, mert ez volt az első megahajójuk, mely további nagy, és egyre nagyobb hajók egész sorát indította el. Ez a hajó lélegzetelállító és csillogó, egy kis Vegas, egy kis olasz Operaház, és egy kis mediterrán üdülő ötvöződik benne. Szolgáltatások, szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek egész sora várja az utasokat, mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyesek szerint ezen a hajón van az egyik legjobb japán étterem. Kétségtelenül a legtöbbet fényképezett rész az átriumban található 3 emeletnyi magas vízesés, és a víz felett egy kristálypódiumon álló átlátszó zongora.

 

 • Épült: 2006-ben, a flotta tagja 2006 óta
 • Méretek: 92 409 tonna, 293,8 m hosszú, 32,2 m széles.
 • Utasok száma (kétágyas elhelyezéssel) 3 223 fő
 • Kabinok száma: 1 275
 • Személyzet: kb. 1014 fő
 • Áram: 110/220 V
 • Utasfedélzet: 16 (ebből 13 az utasok részére)
 • Liftek száma: 13

360 ship tour

 

 

Szolgáltatások:

SZÓRAKOZÁSI ÉS SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK:

A hajón változatos programokkal várják az utasokat napközben pl: ékszerkészítés, szamba vagy tangó táncórák, főzőbemutatók, bingo, kvízek, művészeti aukciók, borkóstolás, aerobik, jóga... stb.

A kikapcsolódni vágyókat várja a két medence  - Copacabana és La Spaggia -  melyek 1,7-1,9 méter mélyek. A Copacabana egy kicsit nagyobb, és itt van sekélyebb, pancsolós rész is. A hajón összesen 7 jacuzzi van, mindnkét medence mellett 2, és a Spa-ban is van 3. Aki sportolni szeretne, választhat mingolfot, ping-pongot, illetve a sportpályán focizni, teniszezni, kosarazni, vagy röplabdázni lehet.

A 13. szinten található, 1160 négyzteméteres MSC Aurea Spa reggel 08h00 és este 20h00 között van nyitva. Többféle kezelésből, masszázsból lhet választani, ezen kívül szauna, gőzkabin, törökfürdő is segít az ellazulásban. A Spa-ban van a fitnesz-terem is, ahol technogym gépekkel lehet edzeni. Szintén itt található a szépségszalon is, ahol fodrász, manikűrös és pedikűrös várja.

Esténként a Teatro La Scala-ban 2 időpontban van előadás, a vacsora időpontoktól függően. A show műsorok általában zenés, táncos jellegűek, igazodva a multinacionális utazóközönséghez. Ha a szerencséjét szeretné kipróbálni, akkor megteheti a 630 négyzetméteres Sanremo kaszinóban (7. deck), itt rulett, black jack, póker, és nyerőgépek várják (felhívjuk figyelmét, hogy a kaszinóban - a hajón egyedüliként - készpénzzel kell fizetni).

Boltok: a hajón változatos boltokban vásárolhat, a Diamond Shop-ban luxuskiegészítőket, és ékszereket, a Via Montenapoleone Boutique férfi, női és gyerek divatárut árulnak. A Duty Free Shop-ban cigarettát és alkohol vehet (az itt vásárolt alkoholos italokat a személyzet az út végéig megőrzi, és az utolsó napon juttatja el az utasok kabinjába). A L'Angelo Dell'Ogetto-ban napszemüvegekből, órákból és divatékszerekből; a Le Parfum-ben parfümökből, és kozemtikai szerekből válogathat. Ha pedig MSC-s ajándéktárgyat szeretne venni, akkor az MSC Planet-ben talál az MSC logóval ellátott pólót, bögrét, játékokat vásárolni.

 

CSALÁD

A 3-13 éves korosztályt a Space Trip várja (14. deck), ahol szakképzett személyzet biztosítja a gyerekek szórakozását, játékokat, bajnokságokat, kézműveskedéseket szerveznek, A 3-6 évesek a Mini Club-ban, míg a 7-13 évesek a Junior Club-ban találnak maguknak játékokat. A gyerekeknek külön pancsolójuk is van, valamint két játszótér van a hajón. A 13-17 éves korosztálynak külön rész biztosítanak, ahol szintén szervezett programokon vehetnek részt, pl táncórák, sportversenyek stb. De őket várja a Virtual World is, ahol videojátékokkal tudnak játszani (feláras).

A 3 év alatti gyermekeket, szüleikkel együtt, naponta kétszer egy órában várja a személyzet, közös játékra.

 

A hajón nincs bébiszitter szolgálat.

Szobatípusok:

KABINOK

Minden kabin légkondicionálóval, interaktív TV-vel, minibárral (feláras), wifivel (feláras), széffel, hajszárítóval, telefonnal felszerelt. A fürdőszobák picik (kivéve a lakosztályokban), és praktikusan berendezettek. A pótágyak egy része a falról lehajtható, felsőágy.

Belső kabinok: kb. 14 nm-esek, és a fent felsorolt felszereltséggel rendelkeznek.Megnézem a belső kabint

Külső kabinok: kb. 16 nm-esek, és ablakkal rendelkeznek.Megnézem a külső kabint

Külső, takart kabinok: olyan külső kabinok, melyek ablaka előtt valami - legtöbbször a mentőcsónakok - takarják a kilátást.

Balkonos kabinok: 15-18 nm-esek, a balkon kb. 4 nm. A balkonon kis kerek asztal és két szék található. Megnézem a balkonos kabint 

Superfamily kabinok: két, összenyitható balkonos kabin, mely összesen 4 személy részére foglalható. Mindkét kabinban a fent leírtaknak megfelelően felszerelt. Fontos viszont, hogy az ár fix, tehát minden esetben 4 személyre fizetendő, akkor is, ha kevesebben utaznak benne.

Lakosztályok: 26 nm, a balkon 4 nm. Légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, minibárral (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád van.

Megnézem a lakosztályt 

 

Élménytípusok:

BELLA

 • elhelyezés elegáns kabinokban, az MSC Cruises modern hajóin garantált kabinokban (ez esetben a kabinkategória - belső, külső, balkonos - garantált, a kabinszámot a hajótársaság várhatóan a hajójegy kiadásakor, de legkésőbb a kikötőbe érkezéskor osztja ki)
 • széles választékú, bőséges büféétkezések (reggeli, ebéd, vacsora, és snackek)
 • italcsomag kedvezmény foglaláskor
 • gourmet étkek választéka a főéttermekben
 • változatos, Broadway stílusú showműsorok
 • medencék
 • szabadtéri sportolási lehetőségek, jól felszerelt edzőterem
 • szórakoztató programok felnőtteknek és gyerekenek
 • szakképzett, több nyelven beszélő személyzet
 • választható vacsoraületés (szabad helyek függvényében)
 • MSC Voyager Club pont gyűjtés
 • ZOE: hangvezérelt virtuális személyi asszisztens (az MSC Bellissima és MSC Grandiosa hajókon)
 • MSC for Me applikáció (MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview hajókon)
 • elérhető balkonos, külső, és belső kabinokban

 

FANTASTICA (Bella plusz)

 • kabinválasztás foglaláskor
 • a hajóút átfoglalása 1 alkalommal ingyenesen (1 hónappal indulás előttig egy későbbi hajóútra)
 • igény esetén reggeli a kabinban
 • 20% kedvezmény tematikus éttermekbe foglalható csomagokra
 • gyerek programok: játékos idegen nyelv tanulás, és Doremi Chef főző órák (szabad kapacitás függvényében)
 • elsőbbség az ültetett vacsora időpontjának kiválasztásakor 
 • elérhető lakosztályokban, balkonos, superfamily, külső, és belső kabinokban

 

AUREA (Fantastica plusz)

 • 24 órás szobaszervíz
 • Welcome-package (Aneri Prosecco és Vencchi csokoládé)
 • Exkluzív napozóterasz, a teljes kikapcsolódásért (a napozóteraszra gyermekek is mehetek)
 • ,,My Choice" vacsora - kötetlen vacsoraidőpont
 • fürdőköpeny, és papucs bekészítése a kabinba
 • 40% kedvezmény egyes SPA-csomagokra (előre foglalás esetén)
 • 10% kedvezmény egyes SPA szolgáltatásokra a fedélzeten
 • elsőbbségi becsekkolás
 • ,,My Choice": választható ültetett vacsora idő
 • MSC for Me karkötő, mellyel a ,,cruise card"-ot kiváltva könnyen vásárolhat, foglalhat le szolgáltatásokat, és nyithatja ki a kabinját (csak felnőtteknek, vízálló, az MSC Grandiosa, MSC Bellissima, és MSC Meraviglia fedélzetén)
 • elérhető balkonos kabinokban, és lakosztályokban (a legjobb elhelyezkedéssel, magasabb fedélzeten, és közelebb a SPA-hoz)

 

Útvonal: Útvonal: Görögország - Törökország - Izrael - Ciprus - Görögország Budapest - Athén (1 éj) | Pireusz | Szantorini | Kusadasi (Epheszosz) | tengeren | Haifa (Jeruzsálem) | Limassol, Míkonosz | Piraeus, Athén (1 éj) - Budapest  

Indulási kikötő: Pireusz

Érkezési kikötő: Pireusz

Az ár tartalmazza:

 • a repülőjegyet Budapest - Athén - Budapest útvonalon átszállással,
 • a magyar nyelvű idegenvezetést a teljes utazás során,
 • a szállást 2 éjszakára Athénban 4*-os szállodában, kétágyas szobában reggelivel,
 • a 7 éjszakás hajóutat kétágyas kabinban,
 • a teljes ellátást a hajón (reggeli, ebéd, sütemények, vacsora, éjféli büfé) és a korlátozott italfogyasztást,
 • a hajón található szórakoztató-, és sportlétesítmények zömének használatát,
 • a repülőtéri és kikötői transzfereket.

Az ár nem tartalmazza:

 • a repülőtéri és kikötői illetéket valamint a hajó kötelező szerviz díját (143 500 Ft/fő),
 • a magyar nyelvű fakultatív kirándulásokat,
 • az esetleges kiscsoportos felárat (15-16 fő esetén: 20 000 Ft/fő, 17 fő esetén: 15 000 Ft/fő, 18-19 fő esetén: 8 000 Ft/fő felár)
 • a szállodában fizetendő idegenforgalmi adót (3 Eur/szoba/éj),
 • a javasolt borravalót a kirándulásokon és transzfereken (kb. 5 Eur/nap/fő),
 • a személyes kiadásokat, 
 • a fakultatív fedélzeti szolgáltatásokat és az italcsomagokat,
 • az utazási és az útlemondási biztosítást.

A hajótársaság covid biztonsági protokolljáról és utazási feltételeiről kérjük érdeklődjön irodánkban.

Az utazáshoz magyar állampolgároknak legalább hazaérkezést követően minimum 6 hónapig érvényes útlevél szükséges, személyigazolvány nem elegendő.

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Kelet-Mediterrán hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!