MSC Seashore - Nyugat-mediterrán strandok és mesés városok - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel (Hajó)

Időpont: 2023-07-22, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

2 ágyas belső kabin - Bella, 2 felnőtt 8 éj 622155.00 Ft/fő, 2F, Program szerint

2 ágyas belső kabin - Bella, 2 felnőtt 8 éj 622155.00 Ft/fő, 2F, Program szerint

2 ágyas külső kabin - Fantastica, 2 felnőtt 8 éj 712405.00 Ft/fő, 2F, Program szerint

2 ágyas balkonos kabin - Bella, 2 felnőtt 8 éj 759905.00 Ft/fő, 2F, Program szerint

2 ágyas balkonos kabin - Fantastica, 2 felnőtt 8 éj 788405.00 Ft/fő, 2F, Program szerint

Leírás

Leírás:

Foglalja le csoportos hajóútját április 20-ig 5% kedvezménnyel! 

 

A hajó útvonala:

Nap

Kikötő

Érkezés

Indulás

2.

Civitavecchia

-

18:00

3.

Palermo

10:00

18:00

4.

tengeren

-

-

5.

Ibiza

08:00

23:59

6.

Valencia

08:00

16:00

7.

Marseille

13:00

19:00

8.

Genova

09:00

17:00

9.

Civitavecchia

08:00

-

 

Program:

1.nap: Budapest - Róma

Találkozó a Liszt Ferenc repülőtéren utazás átszállással Rómába, transzfer a szállodába, szabadidő.

2.nap: Róma, CivitavecchiaReggeli a szállodában, majd szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Gyalogos városnézés Rómában: A séta során láthatjuk a város olyan nevezetességeit mint a Colosseum, a Forum Romanum, a Piazza Venezia, a Spanyol lépcső, a Trevi-kút és a Pantheon. A látnivalók megtekintése kívülről történik, miközben hallhatjuk a kapcsolódó történelmi áttekintést.Ár: 25 500 Ft/fő

Kora délután transzfer a kikötővárosba Civitavecchia-ba, beszállás a hajóra, ismerkedés a hajóval idegenvezetőnk kíséretében.

3.nap: PalermoSzabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Palermo városnézés és kirándulás Mondello-ban: A buszos városnézés során Palermo olyan látnivalóit érintjük, mint a 19. századi Teatro Politeama a Piazza Ruggero Settimo téren, a Teatro Massimo operaház, a Palazzo dei Normanni, majd a 18-19. századi Palazzo D'Orleans és a palermói katedrális. Rövid fotószünet a királyi Parco della Favoritában, a Casina Cinese-nél, amely az olasz építészeti chinoiserie 18. századi példája. Végül Mondello-ba, Palermo egyik legvonzóbb negyedébe utazunk, amely két földnyelv között helyezkedik el, ahol szabadidő is pihenés következik a tengerparton időjárás függvényében.  Megjegyzés: A kirándulás során a felsorolt látnivalókat kívülről tekintjük meg. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. Mondello tengerpartja időnként hínáros lehet. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 24 500 Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

4.nap: tengerenA tengeren töltött nap nagyszerű lehetőség a fedélzeti szolgáltatások felfedezésére. Használja ki az időt és élvezze a hajó szórakoztató és zenés műsorait, vagy egyszerűen csak pihenjen a medencénél kedvenc koktélját iszogatva. Megannyi lehetőség kínálkozik a fedélzeten, hogy minden vendég megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást.

5.nap: IbizaSzabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Ibiza szigettúra:Látogatás a ,,Las Salinas" sós vidéken, ahol korábban nagy tavak, ma pedig kis lagúnák és medencék találhatók, amely a sókereskedelem beindulásához köthető, történelmi fontosságú helyszín. Ezután San José hegyi faluba vezet az utunk, ahol kívülről megnézzük a 18.századi templomot. Majd a népszerű üdülőhely, San Antonio következik. Végül a mesés, tengerparti Ibiza városba utazunk, felfedezzük UNESCO világörökségi óvárosát, a ,,D'Alt Vila"-t, és a fehér házakkal szegélyezett szűk utcáit. Ár: 26 500 Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

Vagy

Playa d'en Bossa: strandolás a homokos, lassan mélyülő tengerparton egyénileg. Transzfer a kikötőből a strandra majd vissza, az MSC hajótársaság szervezésében, magyar idegenvezető kísérete nélkül. A napágy, napernyő használata, étkezés nincs benne az árban. A program időtartama 4 óra.Ár: 11 900 Ft/fő

6.nap: ValenciaSzabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Valencia városnézés:A Turia folyó régi folyásának partján található, eredetileg a rómaiak által alapított gyönyörű mediterrán város Valencia, megér egy látogatást. Buszunkkal végighaladunk jelentős sugárutakon és tereken, majd sétálunk a városközpontban, ahol megcsodálhatjuk a gótikus épületeket és a Szent Mária-székesegyházat. A kikötőbe való visszatérés előtt egy fotószünet erejéig megállunk a Művészetek és Tudományok Városának futurisztikus épülete előtt, amely egy nagy múzeum és mozi komplexum. Megjegyzés: a vallási helyszínek látogatáshoz megfelelő öltözet szükséges. Egyházi ünnepeken a székesegyház nem látogatható, csak kívülről lehet megtekinteni. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását.  Ár: 29 500Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

vagy

Strandolás a tengerparton: a töretlen napsütés, az aranyló homok és a Földközi-tenger meleg vize mindig jó kombináció a strandoláshoz. Transzfer a kikötőből a strandra majd vissza, az MSC hajótársaság szervezésében, magyar idegenvezető kísérete nélkül. A napágy, napernyő használata, étkezés nincs benne az árban. A program időtartama 4 óra.Ár: 16 500 Ft/fő

7.nap: MarseilleSzabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Kirándulás Aix-en-Provance-ban:A kikötőből körülbelül 40 percet utazunk busszal a romantikus Aix-en-Provence-ba, melyet a művészetek, kutak és paloták városaként emlegetnek. A 12.századi St. Sauveur katedrálist keressük fel elsőként, amely román és gótikus stílusjegyeket visel magán, az északi oldalán az egyik tornya a mai napig nem készült el. Majd egy másfél órás séta következik az építészeti remekművekkel teli történelmi központban. Visszaindulás előtt szabadidő, vásárlási lehetőséggel. Megjegyzés: ezen a kiránduláson hosszabb séták lesznek egyenetlen talajon, megfelelő fizikai állapot szükséges a részvételhez. A vallási helyszínek látogatáshoz megfelelő öltözet szükséges. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 29 500Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

8.nap: GenovaSzabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Az olasz riviéra gyöngyszemei: Először a sokak által a világ leggyakrabban fotózott városaként emlegetett Portofino-ba látogatunk el. A mára kedvelt üdülőhellyé vált egykori halászfaluban, a színes halászházak, halászcsónakok mellett, a luxus villák és  jacht-ok is megtalálhatók. A város különlegességét öbölmenti elhelyezkedése, a szűk utcácskák, a kéklő tenger, a kellemes éttermek és kávézók fokozzák. A városban korlátozott az autóforgalom, ezért a kikötői transzferről átszállunk egy privát, helyi buszjáratra, amely elvisz az óváros széléig. Egyéni szabadidő Portofino-ban, elkészíthetjük saját fényképeinket, beülhetünk egy kellemes kávézóba vagy étterembe. Ezután a bájos Santa Margherita Ligure-ban lesz ismét szabadidő, sétálhatunk a város kellemes promenádján. A kikötőbe való visszatérés előtt Camogli történelmi óvárosát nézzük meg.Megjegyzés: ezen a kiránduláson hosszabb séták lesznek egyenetlen talajon, megfelelő fizikai állapot szükséges a részvételhez. A helyi buszjáraton az ülőhelyek korlátozottan állnak rendelkezésre, előfordulhat hogy nem mindenki tud leülni ezen a kb.20 perces transzferen. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 7 óra 30 perc. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 35 900Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

 9.nap: Civitavecchia - BudapestReggel búcsút veszünk az MSC Seashore-tól az élményekkel teli hajóút után, majd transzfer a kikötőből a repülőtérre, elutazás Budapestre.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A csoport min. 20 fő, a magyar nyelvű fakultatív programok min. 12 fő jelentkezése esetén indulnak.

Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a 20 fős minimumlétszámot, úgy az alábbi kiscsoportos felárat számítjuk fel, melynek befizetése a hátralékfizetésekor esedékes.

18-19 fős létszám esetén: 10 000 Ft/fő felár16-17 fős létszám esetén: 24 000 Ft/fő felár

A fenti felárakat minimum létszám hiányában hátralék fizetéskor automatikusan felszámítjuk (16-19 fő esetén), kérjük szíves megértésüket. Amennyiben a kiscsoportos felár befizetését követően mégis elérjük a minimumlétszámot, úgy a befizetett felárat visszatérítjük. 

A repülőtéri illeték jegykiállításig változhat, irodánk szükség esetén árkorrekciót vezethet be a meglévő foglalásokra is

Osztály leírás:

A Seaside osztályú hajók újragondolásával létrehozott Seaside EVO osztály tengerjáróin kibővített terek, még több étterem, és szórakozási lehetőség vár mindenkit. 

A hajó a legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően az egyik legkörnyezettudatosabb a tengereken (alacsonyabb kén-, és nitrogén kibocsátás; energiatakarékos eszközök használata, továbbfejlesztett szennyvíztisztítás... stb). 

 

Hajóadatok:

 • Épült: 2020
 • Méretek: 169 400 tonna, 339 m hosszú, 41 m széles.
 • Utasok száma: 5.877 fő
 • Kabinok száma: 2 270
 • Személyzet:  kb. 1648 fő
 • Sebesség: 22.7 csomó
 • Áram: 110/220 V
 • Utas deckek: 15

Szolgáltatások:

 • 5 medence - ebből 1 elhúzható üvegtetővel, egy az MSC Yacht Club tagoknak, 
 • 2 db 20 fős pezsgőfürdő, 2 pezsgőfürdő az MSC Yacht Club tagoknak, és 28 lakosztály privát pezsgőfürdővel. 
 • 11 étterem (4 fő étterem, és 7 tematikus étterem: pl. Butcher's Cut Steakhouse, Hola! Tacos & Cantina, Kaito Sushi vagy Teppenyaki bár...))
 • 12 bár (többek között pezsgő és borbár, koktélbárok, borpince, csokoládébár, sportbár)
 • 6 kültéri bár (fagyibár, medence melletti bár... stb)
 • boltok
 • szórakozási lehetőségek (művészeti galéria, interaktív mozi, színház, kaszinó, gyermekszobák életkornak megfelelően, játékterem, VR-játék, Aquapark)
 • SPA (fordászat, és barber-shop, körömszalon, masszázsok, és SPA kezelések, Thalsso szoba, gőzfürdő, finn szauna, hószoba... stb)
 • sportolási lehetőségek (fittnesz terem, multifunkcionális sportpálya)

Szobatípusok:

MSC Yacht Club 

Ha egy igazán felejthetetlen és minden ízében luxusnyaralásra vágysz, akkor az MSC Yacht Club a tökéletes választás számodra! A teljesen privát és exkluzív, a hajó elején elhelyezkedő panoráma lakosztályok nyújtják majd neked az igazán luxust. A csomag 24 órás lakáj szolgálattal, belépéssel a termál részlegbe, relaxációs segítő kiegészítőkkel, privát vásárló körúttal, prémium csomagszolgálattal és korlátlan italfogyasztással szolgál utasainak! A Yacht Club elkülönített éttermében, az utasok gourmet ételeket fogyaszthatnak, és kiválaszthatják mikor kívánják elfogyasztani azokat. A csomag lehetőséget nyújt minden, a hajó fedélzetén található szolgáltatás használatára.

Az utasok az alábbi lakosztályok közül választhatnak: Belső Lakosztály, Deluxe Lakosztály, Executive Családi Lakosztály, Royal Lakosztály. Az Yacht Club lakosztályok franciaággyal, nappalival, hatalmas gardróbbal, gyönyörű márványozott fürdőszobával, a Deluxe és Royal lakosztályok erkéllyel, smart televízióval, telefonnal, széffel, minibárral és Nespresso kávégéppel is felszereltek.

Az MSC eddig még nem látott szintre emelte a luxus fogalmát. A csomagot választó utasok garantáltan nem fognak benne csalódni, hiszen szinte már-már királyi kényeztetésben részesülhet minden Yacht Club-al utazó vendég.

 •  

MSC Yacht klub lakosztályok:

Belső lakosztály: 21 nm belső kabinok, az MSC Yacht klub által nyújtott előnyökkel.Yacht Club Deluxe lakosztályok: 25 nm-es, balkonos kabin, tágasabb fürdőszobával. Foglalható családi lakosztályként, max. 5 főre.Yacht Club Royal lakosztályok: kb. 62 nm, ebből a balkon kb. 33 nm. A balkonon étkező asztal, és pezsgőfürdő található. A hálószobában franciaágy (nem átalakítható két külön ággyá), nappali, és tágas gardrób. Bár, hűtő, és kávéfőző.  A fürdőszobában zuhanyzó és kád is található.Yacht Club Owners lakosztályok: kb. 98 nm, ebből a balkon kb. 25 nm.  A balkonon étkező asztal, és pezsgőfürdő található. A hálószobában franciaágy (nem átalakítható két külön ággyá), nappali, és tágas gardrób. Bár, hűtő, és kávéfőző. A fürdőszobában zuhanyzó és kád is található.

 • Yacht Club Belső Lakosztály - 16-21 m2
 • Yacht Club Deluxe Lakosztály - 22-29 m2, 4-8 m2 erkéllyel
 • Yacht Club Executive & Családi Lakosztály - 40-50 m2, panoráma ablakkal
 • Yacht Club Royal Lakosztály - 36-62 m2

KABINOK

Minden kabin légkondicionálóval, interaktív TV-vel, rádióval, minibárral (feláras), wifivel (feláras), széffel, hajszárítóval, telefonnal felszerelt. A fürdőszobák picik (kivéve a lakosztályokban), és praktikusan berendezettek.

Belső kabinok: 14 -28*nm-esek, és a fent felsorolt felszereltséggel rendelkeznek.Külső kabinok: 17 nm-esek, és ablakkal rendelkeznek.Balkonos kabinok: 16 - 25* nm-esek, a balkon majdnem 5 nm. A balkonon kis asztal és két szék található. Egyes kabinok balkonja nem üveg, hanem fém.  Családi kabinok: két vagy három összenyitható, kb. 17 nm-es, balkonos kabinból állnak. Superfamily elnevezéssel 2 balkonos kabin foglalható, összesen 6 főre, a Superfamily Plus elnevezésűek 3 kabinból állnak, max. 10 főre. A kabinok a fent leírtaknak megfelelően felszerelt. Fontos viszont, hogy az ár fix, tehát minden esetben 6 személyre fizetendő, akkor is, ha kevesebben utaznak benne.Lakosztályok: 17 - 32 nm közöttiek, nagyobb balkonnal (kb. 8 nm), és tágasabb fürdővel.Lakosztályok pezsgőfürdővel: Kb. 28 nm-esek, a balkonon pezsgőfürdővel. Felszereltsége megegyezik a lakosztályéval, ám a gardrób tágasabb, és a fürdőszobában kád van. Foglalható családi lakosztályként, max. 5 főre.Két hálószobás Grand lakosztály: A balkonos lakosztályok kb 49 nm-esek. Az egyik hálószobában franciaágy, míg a másikban két különálló ágy található. Két fürdőszoba van, az egyik káddal, a másik zuhanyzóval. Foglalható családi lakosztályként, max. 5 főre.

 

*A kabinméretekben a mozgáskorlátozottak részére kialakított, nagyobb kabinok is benne vannak.

 

 

Élménytípusok:

BELLA

 • elhelyezés elegáns kabinokban, az MSC Cruises modern hajóin garantált kabinokban (ez esetben a kabinkategória - belső, külső, balkonos - garantált, a kabinszámot a hajótársaság várhatóan a hajójegy kiadásakor, de legkésőbb a kikötőbe érkezéskor osztja ki)
 • széles választékú, bőséges büféétkezések (reggeli, ebéd, vacsora, és snackek)
 • italcsomag kedvezmény foglaláskor
 • gourmet étkek választéka a főéttermekben
 • változatos, Broadway stílusú showműsorok
 • medencék
 • szabadtéri sportolási lehetőségek, jól felszerelt edzőterem
 • szórakoztató programok felnőtteknek és gyerekenek
 • szakképzett, több nyelven beszélő személyzet
 • választható vacsoraületés (szabad helyek függvényében)
 • MSC Voyager Club pont gyűjtés
 • ZOE: hangvezérelt virtuális személyi asszisztens (az MSC Bellissima és MSC Grandiosa hajókon)
 • MSC for Me applikáció (MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview hajókon)
 • elérhető balkonos, külső, és belső kabinokban

 

FANTASTICA (Bella plusz)

 • kabinválasztás foglaláskor
 • a hajóút átfoglalása 1 alkalommal ingyenesen (1 hónappal indulás előttig egy későbbi hajóútra)
 • igény esetén reggeli a kabinban
 • 20% kedvezmény tematikus éttermekbe foglalható csomagokra
 • gyerek programok: játékos idegen nyelv tanulás, és Doremi Chef főző órák (szabad kapacitás függvényében)
 • elsőbbség az ültetett vacsora időpontjának kiválasztásakor 
 • elérhető lakosztályokban, balkonos, superfamily, külső, és belső kabinokban

 

AUREA (Fantastica plusz)

 • 24 órás szobaszervíz
 • Welcome-package (Aneri Prosecco és Vencchi csokoládé)
 • Exkluzív napozóterasz, a teljes kikapcsolódásért (a napozóteraszra gyermekek is mehetek)
 • ,,My Choice" vacsora - kötetlen vacsoraidőpont
 • fürdőköpeny, és papucs bekészítése a kabinba
 • 40% kedvezmény egyes SPA-csomagokra (előre foglalás esetén)
 • 10% kedvezmény egyes SPA szolgáltatásokra a fedélzeten
 • elsőbbségi becsekkolás
 • ,,My Choice": választható ültetett vacsora idő
 • MSC for Me karkötő, mellyel a ,,cruise card"-ot kiváltva könnyen vásárolhat, foglalhat le szolgáltatásokat, és nyithatja ki a kabinját (csak felnőtteknek, vízálló, az MSC Grandiosa, MSC Bellissima, és MSC Meraviglia fedélzetén)
 • elérhető balkonos kabinokban, és lakosztályokban (a legjobb elhelyezkedéssel, magasabb fedélzeten, és közelebb a SPA-hoz)

MSC YACHT CLUB (Aurea, plusz)

 • Elsőbbségi be-, és kiszállás; kirándulásokon is.
 • 24-órás lakájszolgálat, és dedikált concierge
 • 24-órás szobaszervíz
 • Prémium Extra italcsomag
 • Prémium internescsomag (browse kategória, 2 eszközre)
 • Ingyenes belépés a Thermal Suite-ba, és az MSC Aurea SPA-ba
 • igény esetén poggyász ki-, és bepakolás
 • kérésre újság bekészítés a kabinba
 • exkluzív rész csak MSC Yacht Club vendégek részére
 • Pazar, jól felszerelt lakosztályok jó elhelyezkedéssel
 • panoráma TOP SAIL Lounge bárral, (itt délutáni teázás falatkákkal, és esténként élőzenés szórakozási lehetőséggel)
 • privát medence pezsgőfürdővel, napozórésszel; szabadtéri bár a legjobb kilátással,
 • Gourmet étterem a la carte főétkezésekkel

 

 

 

 

Szállás leírás:

A 339 méter hosszú hajón 13 000 négyzetméternyi külső területen élvezhetjük a tengert és a napsütést. A 16. szinten található üvegaljú "Sóhajok Hídjáról", vagy a hajó promenádjairól valóban különleges látvány nyílik a horizontra. 

A hajó közösségi tereinek alaphangulatát New York City adja, így láthatunk 3 méter magas Szabadság-szobor másolatot (a kaszinóban), és gyönyörködhetünk a napszakonként változó metropolisz látványában egy 8,5 méter (4 fedélzet) magas LED falon. 

Az MSC hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): TV, rádió, széf, telefon, hajszárító, minibár, légkondicionáló.

Útvonal: Útvonal: Budapest - Róma (1 éj) | Civitavecchia | Palermo | tengeren | Ibiza | Valencia | Marseille | Genova | Civitavecchia - Budapest  

Indulási kikötő: Civitavecchia

Érkezési kikötő: Civitavecchia

Az ár tartalmazza:

 • a repülőjegyet Budapest - Róma - Budapest útvonalon átszállással,
 • a magyar nyelvű idegenvezetést a teljes utazás során,
 • a szállást 1 éjszakára Rómában 4*-os szállodában, kétágyas szobában reggelivel,
 • a 7 éjszakás hajóutat kétágyas kabinban,
 • a teljes ellátást a hajón (reggeli, ebéd, sütemények, vacsora, éjféli büfé) és a korlátozott italfogyasztást,
 • a hajón található szórakoztató-, és sportlétesítmények zömének használatát,
 • a repülőtéri és kikötői transzfereket.

Az ár nem tartalmazza:

 • a repülőtéri és kikötői illetéket valamint a hajó kötelező szerviz díját (145 800 Ft/fő),
 • a magyar nyelvű fakultatív kirándulásokat,
 • az esetleges kiscsoportos felárat (16-17 fő esetén: 24 000 Ft/fő, 18-19 fő esetén: 10 000 Ft/fő felár)
 • a szállodában fizetendő idegenforgalmi adót (6 Eur/fő/éj),
 • a javasolt borravalót a kirándulásokon és transzfereken (kb. 5 Eur/nap/fő),
 • a személyes kiadásokat, 
 • a fakultatív fedélzeti szolgáltatásokat és az italcsomagokat,
 • az utazási és az útlemondási biztosítást.

A hajótársaság covid biztonsági protokolljáról és utazási feltételeiről kérjük érdeklődjön irodánkban.

 

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Nyugat-Mediterrán hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!