Helló FÖLDKÖZI-tenger! Fedezd fel a mediterrán életérzést az MSC World Europa fedélzetén - magyar idegenvezetővel!

Időpont: 2024-05-11, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IR1) 8 éj 709900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR2) 8 éj 719900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (VL1) 8 éj 829900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR1) 8 éj 879900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR2) 8 éj 889900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR3) 8 éj 899900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin - 1 ágyas (IR1) 8 éj 1089900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin - 1 ágyas (IR2) 8 éj 1119900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin - 1 ágyas (VL1) 8 éj 1329900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin - 1 ágyas (BR1) 8 éj 1429900.00 Ft/fő, 2F

További időpontok és árak
Leírás

2024. Május 11-19.

Május 11. - Indulás!, 1. nap
Indulás! A csoport tagjai este buszra szállnak, hogy másnap már Genovába érjenek, ahol indulásra készen várja az utazókat a fenséges MSC World Europa!

Május 12. - Genoa (Portofino), Italy, 2. nap
Genova kikötővárosa, az MSC Mediterranean Cruises célállomása, Olaszország elbűvölő Riviérájának kapuja. Sétáljon végig kanyargós középkori sikátorain, nézze meg a történelmi Piazza Matteottit, és csodálja meg a 16. és 17. századi épületek csodálatos csoportját. Genova tengeri nagyhatalmi örökségét az 1543-ban épült La Lanterna történelmi világítótorony is bizonyítja. A városon túl romantikus városok találhatók a tengerpart mentén, köztük a gelati-színű Portofino.

Május 13. - Naples (Pompeii), Italy, 3. nap
Az i. e. 2. évezredre visszanyúló Nápoly, az MSC Mediterranean Cruises úticélja, Olaszország egyik ősi ékköve. A lenyűgöző kikötői öböl körül elhelyezkedő, vibráló történelmi központtal büszkélkedő város felfedezhet építészeti nevezetességeket, remekműveket és pompás ételeket. A Vezúv szunnyadó vulkánja képeslapszerű hátteret nyújt. A városból tovább utazhat Pompeji régészeti lelőhelyére vagy Capri elbűvölő kultúrájába.

Május 14. - Messina (Taormina), Italy, 4. nap
A csodálatos Messina, amely Szicília Jón-tengeri partján fekszik, a tökéletes olasz élvezet. Ez az MSC Mediterranean Cruises úti cél természeti szépségeiről és történelmi helyszíneiről, köztük katedrálisairól, műemlékeiről és múzeumairól nevezetes. Utazzon délre, hogy megnézze a lenyűgöző tengerparti városokat és falvakat, például Taorminát, vagy látogasson el a híres Etna-hegyre, amely egy aktív vulkán és a görög mitológia középpontja.

Május 15. - Valletta, Malta, 5. nap
A máltai szigetvilág a figyelemre méltó tájak, történelmi építészet és három UNESCO világörökségi helyszín régiója. Málta szigetén, az MSC Mediterranean Cruises célállomásán olyan városok, mint a barokk Valletta és a középkori Mdina, a sziget ősi múltját tárják fel. A 2018-ban Európa kulturális fővárosának választott Valetta 16. századi épületeknek, felvilágosító múzeumoknak és egy lenyűgöző vízparti sétánynak ad otthont. A város minden évben számos fontos falusi ünnepnek és színes karneválnak ad otthont.

Május 16. - MSC World Europa, 6. nap
Osztályának első hajójaként ez a hajó egy modern, minden korábbitól eltérő, a tengeren lehetséges határokat feszegető sétahajó. Rekordokat dönt meg, új mércéket állít fel, és a valaha volt legfenntarthatóbb és legfuturisztikusabb tengerjáró hajónk. A hajó tiszta üzemanyaggal működik, és az egész hajóra integrált zöld technológiával rendelkezik, így a bolygó jövője iránti elkötelezettségünkről tesz tanúbizonyságot. Üdvözöljük az MSC Cruises hajótársasággal a jövő hajóútjain.

Május 17. - Barcelona, Spain, 7. nap
A Földközi-tenger egyik legforgalmasabb körutazási kikötője, Barcelona tengerparti városa ikonikus építészetéről, színes kultúrájáról, valamint világszínvonalú ital- és étkezési lehetőségeiről ismert. Fedezze fel Antoni Gaudí szürreális Sagrada Famíliáját, a híres Ramblas sugárutat, a középkori Barri Góticot és a Museu Picassót. De még ennél is több felfedezni való van ebben a burjánzó spanyol városban, az MSC Mediterranean Cruises egyik célállomásán: az eldugott tapasbároktól és mesés élelmiszerpiacoktól kezdve Európa legnagyobb futballstadionjáig.

Május 18. - Marseille (Provence), France, 8. nap
A francia Riviéra látványos tengerpartján fekszik Marseille, az MSC Mediterranean Cruises egyik úti célja. Ez a hangulatos kikötőváros az utcák labirintusában és a történelmi építészetben megmutatkozó zordság és csillogás egyedülálló keverékéről ismert. Marseille karizmatikus kávézóitól és nyüzsgő Vieux Portjától mindössze néhány mérföldre lenyűgöző városok találhatók. Látogasson el Aix-en-Provence-ba, Cézanne szülőhelyére, vagy gyönyörködjön Avignon ősi szépségében.

Május 19. - Genoa (Portofino), Italy, 9. nap
A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Nyugat-Mediterrán hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!