Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Sinfonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. május 5-12.

Időpont: 2024-05-05, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Ablakos kabin (OM1) 7 éj 549900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OM2) 7 éj 559900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Sinfonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2024. május 5-12.

Venice-Marghera (Italy), Brindisi (Lecce) (Italy), Mykonos (Greece), Piraeus (Athens) (Greece), Split (Croatia), Venice-Marghera (Italy)

Az Ön részvételi díja magában foglalja a kényelmes autóbuszos utazást légkondicionált járművel Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városokból, minden szükséges adót, illetéket és borravalót. A hajón prémium ellátást biztosítunk a választott kabinkategóriában, beleértve a kényelmes szállást és a kulináris élvezeteket. Az utazás során tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérő áll rendelkezésére, valamint a kirándulások során magyar nyelvű fordítást biztosítunk. Célunk, hogy utazása minden pillanatában gondtalan és felejthetetlen élmény legyen.

Fedezd fel Görögországot, ezt a lenyűgöző célpontot, ahol a fénylő tengerpartok és a mély történelmi gyökerek egyedülálló harmóniában találkoznak. Az MSC hajóutak kínálatában számos lehetőség közül választhatsz, hogy felfedezd ezt a kulturálisan gazdag országot, amely tökéletes ötvözete az ókori civilizáció csodáinak és a modern kor vibráló életének. Tegyél egy lépést ebbe a varázslatos világba, ahol az ókor nagyjainak öröksége és a kortárs kultúra egységet alkot.

Chemol Travel csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel kínálják a lehetőséget, hogy mélyebben elmerülj Görögország káprázatos tájaiban. Tapasztald meg a filozófia, az olimpiai játékok és a mitológia szülőföldjén a történelem lélegzetelállító élő történetét. Barangolj Athén ősi utcáiban, lépj a történelem nagy alakjai, mint Szókratész, Platón és Arisztotelész nyomába, és merülj el a görög bölcsesség mélységeiben.

Tölts el feledhetetlen estéket a hagyományos görög tavernák meghitt hangulatában, ahol közvetlenül tapasztalhatod meg a görög kultúra gazdagságát és a helyiek vendégszeretetét. Fedezd fel, hogy Görögország nemcsak a filozófia otthona; élvezd az olimpiai játékok pezsgését és az ősi stadionokban megelevenedő történelmet.

Az MSC görög hajóutakon való részvétel az irodánk által szervezett csoportos utazásokkal kiegészítve egy felejthetetlen kalandra invitál, ahol a görög szigetek szépsége és az ókori világ varázsa magával ragad. Engedd, hogy Görögország mágikus világa teljesen elbűvöljön!

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Kelet-Mediterrán hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!