Egyesült Királyság és Norvégia csoportos MSC Virtuosa hajóút magyar idegenvezetővel

Időpont: 2024-05-11, Észak-európai hajóutak , Észak-európai hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IR1) 7 éj 809900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR2) 7 éj 819900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OB) 7 éj 859900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OR1) 7 éj 909900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BB) 7 éj 939900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR1) 7 éj 969900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR2) 7 éj 979900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

A norvég fjordok kétségtelenül a világ leggyönyörűbb természeti tájai közé tartoznak, melyek lenyűgöző szépségükkel és időtlen atmoszférájukkal képesek lenyűgözni a látogatót. Norvégia több mint ezer fjorddal büszkélkedhet, a legnagyobbak közül a Geirangerfjord és a Naer?yfjord emelkedik ki. 2005 óta ezek a csodás természeti alkotások szerepelnek az UNESCO világörökségi listáján, és most elérhetők egy exkluzív MSC norvég fjordok körutazáson.

Május 11. - Southampton, Egyesült Királyság, 1. nap
Készüljön fel egy életre szóló kalandra! Egy hajóút az Északi-tengeren nem csupán egy üdülési célpont, hanem egy egyszeri és megismételhetetlen kaland, mely során felfedezhetjük azokat a hihetetlen tájakat, melyek éppen csak az Északi-sarkkör alatt találhatóak. Mozgó jéghegyek és zöld völgyek Grönlandban, örök gleccserek, gejzírek és termálfürdők Izlandon, nagy fjordok és "Karib-tengeri" strandok a Lofoten-szigeteken - mind olyan látványosságok, melyek miatt érdemes felkerekedni, és egy hajóútra indulni azokban a csodálatos vidékeken, melyeket az éjféli nap világít meg!

Május 12. - Tengeri nap az MSC Virtuosa fedélzetén, 2. nap
Az MSC Virtuosa neve a "virtuóz" szóból ered, ami azt jelenti, hogy valaki nagyon jártas bármilyen tevékenységi területen. Az MSC Virtuosa ezzel a névvel tiszteleg az MSC Cruises építészei és hajógyár-partnerei, a Les Chantiers de l'Atlantique mérnökeinek szakértelme előtt, akik ezt az innovatív hajóosztályt tervezték és építették.

Május 13. - Lerwick (Shetland Is.),Egyesült Királyság, 3. nap
Lerwick, a kikötő, ahol az MSC körutazó hajója várja visszaérkezését, Shetland kereskedelmi életének középpontjában áll.

Május 14. - Haugesund, Norvégia, 4. nap
Haugesundot, a hangulatos Karmsundet-hangon fekvő ősi viking települést érintetlen norvég erdők veszik körül. Ez az MSC Észak-Európa és körutazások az Egyesült Királyságból hajózási célpontja lenyűgöző építészettel büszkélkedhet, beleértve a neoklasszikus városházát és a bájos Megváltónk templomot.

Május 15. - Flaam, Norvégia, 5. nap
Fl?m elérése érdekében az MSC hajója a Sognefjordba hajózik, amely a leghosszabb a több száz norvég fjord közül.

Május 16. - Kristiansand, Norvégia, 6. nap
Kristiansandban az MSC észak-európai körutazása és az Egyesült Királyságból induló körutazásai Norvégia legdélebbi részét, a S?rlandet régiót érintik, ahol a Skagerrak-szoros mentén több ezer sziget és szikla tarkítja a partokat.

Május 17. - Tengeri nap az MSC Virtuosa fedélzetén, 7. nap
A környezeti gondoskodás (Environmental Stewardship) alapvetően azt jelenti, hogy a szervezetek felelősséget vállalnak azért, hogy milyen hatással vannak a környezetre, és proaktív lépéseket tesznek annak érdekében, hogy minimalizálják ezt a hatást. Ez magában foglalja a fenntartható gyakorlatok bevezetését, az energiahatékonyságot, a szennyezés csökkentését, és a természeti erőforrások megőrzését.

Május 18. - Southampton, Egyesült Királyság, 8. nap
A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és elindul London repülőterére, ahonnan menetrend szerinti járatokkal érkezik meg Budapestre.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Észak-európai hajóutak - Észak-európai hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!