Helló VAKÁCIÓ! MSC Splendida csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Időpont: 2024-06-26, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IR2) 10 éj 789900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OB) 10 éj 829900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BP) 10 éj 889900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

2024. Június 26. - Július 5.

Június 26. - Indulás!, 1. nap
Készüljünk az utazásra! A csoportunk tagjai hajnali órákban szállnak fel a buszra, majd a kora délutáni napsugarak alatt megérkeznek Triesztbe. Itt már indulásra készen várja őket a lenyűgöző MSC Splendida hajó!

Június 27. - Tengeri nap az MSC Splendida fedélzetén, 2. nap
Az öko-hajó MSC Splendida stílusos luxusban szállítja utasait a világ legvonzóbb hajóúti céljaihoz, miközben maga is csodálatos desztináció. Beleszeretsz az élő zenébe és a design témájú bárok és éttermek rendkívüli választékába, ahol számtalan gasztronómiai különlegesség közül válogathatsz, az autentikus mediterrán specialitásoktól az amerikai steakhouse húsételekig. Töltsd a estét egy világszínvonalú előadással a Strand Színházban, egy nyerő szériával a Royal Palm Casinóban vagy táncolva a Club 33 Diszkóban.

Június 28. - Katakolon (Olympia), Görögország, 3. nap
A Peloponnészoszi partokon található Katakolon, Görögország kis tengerparti városa, az MSC Földközi-tengeri hajóútjainak célpontja. Ez a bájos helyszín, mely a kék Jón-tengerre néz, büszkélkedhet egy világítótoronnyal, az Agios Nicolaos templommal és egy hangszer múzeummal. Néhány rövid utazásra fekszik az ókori Olympia helyszíne, a lenyűgöző UNESCO világörökségi helyszín. 3000 évvel ezelőtt itt rendezték Görögország első olimpiai játékait a panhellén vallási szent helyen.

Június 29. - Pireusz, Görögország, 4. nap
Piraeus, egy MSC Földközi-tengeri hajóút célpontja, már az ókor óta Athén kikötője. A város tele van hihetetlen csodákkal, beleértve a Mikrolimano-öblöt, az Agia Triada (Szentháromság-templom) és a Régészeti Múzeum. Manapság Piraeus pezsgő központ, vonzó vízparti kávézókkal és éttermekkel, ami ideális megálló a Földközi-tengeren. Használja kiindulópontként az Akropolisz és a nagyobb Athén felfedezéséhez.

Június 30. - Kusadasi, Törökország, 5. nap
Törökország, amely számos világbirodalom, többek között a római, a bizánci és az oszmán tanúja volt, gazdag ősi leletekben és UNESCO világörökségi helyszínekben. Az ország híres tengerparti panorámájáról, nyüzsgő piacairól, régészeti csodáiról és sivatagos sahara jellegű tájairól. Kusadasi és Ephesus, két tengerparti városa, mindkettő az MSC Földközi-tengeri hajóutak célpontja - az egyik egy ragyogó tengerparti üdülőhely, melynek látképe a csillogó Egei-tengerre nyílik, a másik egy ókori kereskedelmi központ, mely lenyűgöző ókori műemlékekkel teli.

Július 1. - Isztambul, Törökország, 6. nap
Istanbul Törökország legnagyobb városa, ahol az ősi Kelet találkozik a modern Nyugattal. Átívelve Ázsiát és Európát, ez a karizmatikus metropolisz érzéki kavalkád - a római, bizánci és oszmán örökségtől a bámulatos mecsetek és paloták sokaságáig. Fedezze fel a gazdag múzeumokat, hajózzon a kobaltkék víziutakon, vagy kóstolja meg a finom török konyhát egy hangulatos étteremben. Az MSC Földközi-tengeri hajóutak célállomása, Istanbul, egy kulturális olvasztótégely.

Július 2. - Tengeri nap az MSC Splendida fedélzetén, 7. nap
A hatalmas választékban található sportlétesítmények között négy úszómedence, futópálya, fallabdapálya és ultramodern edzőterem várja Önt.

Július 3. - Korfu, Görögország, 8. nap
A gyönyörű tengerparti Corfu, egy MSC mediterrán hajóút célállomása, hegyes szikláiról, gyönyörű strandjairól és romantikus hangulatáról híres.

Július 4. - Bari, Olaszország, 9. nap
Az olasz kikötőváros, Bari, az MSC mediterrán hajóutak célállomása, az régészeti leletekben gazdag Apulia régió partján fekszik.

Július 5. - Trieszt, Olaszország, 10. nap
A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Kelet-Mediterrán hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!