Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Időpont: 2024-06-08, Észak-európai hajóutak , Észak-európai hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IR1) 7 éj 809900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR2) 7 éj 819900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OB) 7 éj 849900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OR1) 7 éj 879900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BB) 7 éj 909900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR1) 7 éj 929900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR2) 7 éj 939900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin - 1 ágyas (IR1) 7 éj 1049900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin - 1 ágyas (IR2) 7 éj 1059900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin - 1 ágyas (OB) 7 éj 1219900.00 Ft/fő, 2F

További időpontok és árak
Leírás

2024. Június 8-15.

Június 8. - Kiel, Németország, 1. nap
Készüljön fel egy életre szóló kalandra! Egy hajóút az Északi-tengeren nem csupán egy utazás, hanem egy egyszeri és megismételhetetlen kaland, mely során felfedezhetjük a hihetetlen tájakat, melyek éppen csak az Északi-sarkkör alatt találhatóak. A Németországi Kielből induló út során ellátogatunk Koppenhágába, majd felfedezzük Hellesyltet, Moldét és Flaamot Norvégiában, hogy végül ismét Kielt érintve térjünk vissza.

Június 9. - Koppenhága, Dánia, 2. nap
A színes Koppenhága, az MSC Északi Európa hajóútjának állomása, Dánia északi partvidékén fekszik, ahol az elbűvölő ?resund tengerszorost nézi. Ez a pezsgő főváros Michelin-csillagos konyhát, élénk művészeti kultúrát és számtalan lenyűgöző építészeti remekművet kínál.

Június 10. - Tengeri nap az MSC Euribia fedélzetén, 3. nap
Az MSC Euribia a hajózás és a környezetvédelem új generációját képviseli. A hajót az ókori istennő, Eurybia után nevezték el, aki az elemeket és csillagképeket hatalmába hajtotta a tengerek uralkodásáért, ezáltal tovább erősítve a hajó vízióját, mely a csúcstechnológiák alkalmazásával védi és megőrzi a tengeri ökoszisztéma értékeit.

Június 11. - Hellesylt, Norvégia, 4. nap
Hellesylt, Norvégia - egy MSC Észak-Európa hajóutak célpontja - a lélegzetelállító Sunnylvsfjorden fejénél fekszik. A drámai hegyekkel szemben elterülő falu tökéletes kiindulópont a csodálatos Briksdal gleccserhez, a Jostedalsbreen Gleccser Nemzeti Park részéhez.

Június 12. - Molde, Norvégia, 5. nap
Molde, a MSC Észak-Európa hajóutak célpontja, Norvégia Romsdal-félszigetének déli partjain helyezkedik el, ahonnan a lenyűgöző Moldefjordenre néz. A helyet elbűvölő hegyek, tavak és vízesések övezik. A közelben található a Varden kilátópont, ahonnan 222 havas csúcs tárul elénk, míg a H?holmen-sziget izgalmas betekintést nyújt a vikingek életébe.

Június 13. - Flaam, Norvégia, 6. nap
Látogasson el Norvégiába, egy MSC Észak-Európa hajóutak célpontjába, egy lenyűgöző kalandra a hegyek és fjordok között. Hajózzon le a Sognefjordon a festői Fl?m kikötőbe, amely az Aurlandsfjorden végén található. A gyönyörű kikötőjéről, 17. századi templomáról és festői vasútjáról ismert falu számos kivételes kirándulást kínál. Fedezze fel a Naer?yfjordot, a közelben található gyönyörű öblöt, vagy nézze meg a kilátást a Stegastein kilátópontból.

Június 14. - Tengeri nap az MSC Euribia fedélzetén, 7. nap
2021 októberében indítottunk világszerte versenyt annak érdekében, hogy művészt keressünk az MSC Euribia hajótestjének művészi megtervezésére, amely szimbolizálja az MSC hajóutak elkötelezettségét a tenger iránt. Alex Flämig művész egyedi és ikonikus terve lett a választott, hogy képviselje üzenetünket a tengeri ökoszisztéma iránti odaadásunkról: műalkotása, a #SaveTheSea véglegesen látható lesz a hajótesten. Ráadásul az öt döntős művét kiállítják a hajón, egy új galériában.

Június 15. - Kiel, Németország, 8. nap
A hajónk hajnalban érkezik meg a kikötőbe, és az utasok leszállása után a csoport felszáll a buszra, hogy elinduljon a hamburgi repülőtérre. Onnan menetrend szerinti járatokkal repülnek Budapestre.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Észak-európai hajóutak - Észak-európai hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!