Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. június 8-15.

Időpont: 2024-06-08, Észak-európai hajóutak , Észak-európai hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Ablakos kabin (OR1) 7 éj 979900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2024. június 8-15.

Kiel (Germany), Copenhagen (Denmark), Hellesylt (Norway), Molde Fjord (Norway), Flaam (Norway), Kiel (Germany)

Az Ön részvételi díja a következő szolgáltatásokat tartalmazza: repülőút Budapestről és vissza, transzferek a helyszínek között, minden adó és kötelező borravaló, teljes ellátás a hajón kiválasztott kabinkategóriában, magyar nyelvű csoportkísérő az utazás teljes ideje alatt, és fordítás a fakultatív kirándulásokon. Ezekkel a szolgáltatásokkal garantáljuk, hogy az utazás kényelmes, gondtalan és felejthetetlen élmény legyen.

Indítsd el kalandodat a norvég fjordok csodálatos világában egy emlékezetes hajóúttal! A norvég fjordok, a világ egyik leggyönyörűbb természeti csodája, lenyűgöző látványt nyújtanak fenséges szépségükkel és időtlen varázsukkal. Norvégiában több mint ezer fjord található, amelyek közül a Geirangerfjord és a Naer?yfjord a legnagyobbak, 2005 óta büszkén viselik az UNESCO világörökségi címet.

Az MSC norvég fjordok hajóútja kivételes lehetőséget kínál ezeknek a lélegzetelállító helyszíneknek a felfedezésére. A fjordokat körülvevő mély, sima és könnyen hajózható vizeken át, a 2023-2024-es szezonban te is ámulatba eshetsz ezeknek a természeti csodáknak a látványától.

A kalandvágyó utazók számára a fjordok vad és érintetlen természeti környezete kínál felejthetetlen felfedezési lehetőségeket. Foglalj előre egy norvég fjordokkal teli kirándulást, és várd izgalommal a különleges útvonalakat, amelyek a hegyeken és gleccsereken keresztül vezetnek.

Az MSC észak-európai hajóútjainak válogatott útvonalai között megtalálható a norvég fjordokkal teli hajózás is. Egy felejthetetlen nyaralásért, amely során felfedezheted a norvég fjordokat és Norvégia főbb városait, kezdd el böngészni az utasok és úticélok között.

Légy részese ennek a varázslatos útnak, és merülj el Norvégia káprázatos tájaiban egy életre szóló élmény keretében!

További érintett desztinációk: Hajóutak - Észak-európai hajóutak - Észak-európai hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!