Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024. május 18

Időpont: 2024-05-18, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IM2) 7 éj 559900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OM1) 7 éj 629900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OB) 7 éj 689900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos Aurea kabin (SR1) 7 éj 989900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

2024. Május 18-25.

Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

1. nap - Indulás!
Hajnalban veszi kezdetét a "Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel" nevű felejthetetlen utazás. E nap reggelén a csoport tagjai buszra szállnak, hogy Velence csodálatos városába érkezzenek délután. Itt már az impozáns MSC Lirica várja őket, készen állva arra, hogy elinduljon ezen az izgalmas tengeri kalandon. Az MSC Lirica hajóút különleges programokkal és lenyűgöző helyszínekkel ígérkezik, ahol már az első naptól kezdve egyedülálló élményekben lehet részük. Az út során egy tapasztalt magyar idegenvezető lesz az útitársunk, aki minden kérdésre készséggel válaszol. Készüljön fel egy emlékezetes és varázslatos utazásra, ahol a görög kultúra és a tengeri élet szépségei várnak Önre!


2. nap - Kotor, Montenegró
A "Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel" utazás második napján a gyönyörű Kotor városában, Montenegróban kötünk ki. Kotor, az Adriai-tenger partján elhelyezkedő város, gazdag történelmi örökséggel és lenyűgöző természeti szépséggel büszkélkedhet. A város a UNESCO Világörökség része, híres középkori építészetéről és a festői környezetéről.


3. nap - Tengeri nap az MSC Lirica fedélzetén
A következő napon a hajóút során egy pihentető tengeri napra kerül sor az MSC Lirica fedélzetén. Ez a hatalmas hajó, 251 méter hosszú és 28,8 méter széles, 65.591 tonnás tömeggel, 13 fedélzettel, 992 férőhelyes színházzal, 4 étteremmel, számos bárral és lounge-zónával, valamint 780 kabinjával kiváló helyszín a luxus és kényelem élvezetére.


4. nap - Mykonos, Görögország
A "Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel" utazás következő állomása a lenyűgöző Mykonos szigete Görögországban. Mykonos, a görög szigetvilág egyik gyöngyszeme, híres fehérre meszelt házaival, szűk, kanyargós utcáival, és élénk éjszakai életével. A sziget egyben a kikapcsolódás és a kulturális gazdagság tökéletes egyesítője.


5. nap - Santorini, Görögország
Az utazásunk soron következő állomása a "Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel" keretében a lenyűgöző Santorini szigete, amely Görögország egyik legikonikusabb és legvarázslatosabb helyszíne. Santorini, a Kykládok szigetcsoport része, híres az egyedülálló vulkáni tájáról, lélegzetelállító naplementéiről és festői falvairól, amelyek fehérre meszelt házai és kék kupolái igazi képeslapokat idéznek.


6. nap - Tengeri nap az MSC Lirica fedélzetén
A következő napon újra egy tengeri napot töltünk el az MSC Lirica fedélzetén, ahol a hajó különleges szolgáltatásait és lenyűgöző kényelmét élvezhetjük. Az MSC Lirica egy modern és elegáns hajó, mely kiváló szórakozási lehetőségeket és páratlan kényelmet biztosít minden utas számára.


7. nap - Ancona (Urbino), Olaszország
A "Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel" következő megállója Ancona, egy festői olasz város, amely az Adriai-tenger partján helyezkedik el, közel Urbino történelmi városához. Ancona, a Marche régió fővárosa, gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik, melyek felfedezésére ez a nap tökéletes alkalmat nyújt.


8. nap - Érkezés Velencébe - Marghera, Olaszország
Az utazásunk utolsó napján reggel érkezünk meg a csodálatos Velencébe, ahol az MSC Lirica a Marghera kikötőjében köt ki. Ez a búcsúzó nap egyúttal az utazás záróakkordja, amikor mindenki leszáll a hajóról, és a csoport buszra száll, hogy elinduljon vissza Budapestre.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Kelet-Mediterrán hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!