Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel: Velence, Kotor, Mykonos, Santorini, Ancona és vissza Velencébe

Időpont: 2024-05-18, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IM1) 7 éj 539900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IM2) 7 éj 559900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OM1) 7 éj 629900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OM2) 7 éj 629900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BB) 7 éj 739900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin - 1 ágyas (IM1) 7 éj 749900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin - 1 ágyas (IM2) 7 éj 789900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin - 1 ágyas (OM1) 7 éj 919900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin - 1 ágyas (OM2) 7 éj 929900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos Aurea kabin (SR1) 7 éj 959900.00 Ft/fő, 2F

További időpontok és árak
Leírás

2024. Május 18-25.

Május 18. - Indulás!, 1. nap
Hajnalban kezdődik a nagy kaland! A csoport tagjai ekkor szállnak buszra, hogy kora délutánra megérkezzenek Velencébe. Itt már várja őket az MSC Lirica, készen állva az indulásra! Az "GÖRÖG képeslapok MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel" névre hallgató utazás így indul útjára, melynek során felejthetetlen hajóutak várnak rád. Az MSC hajóutak mindig izgalmas programokat és látványos helyszíneket ígérnek - ezen az úton sincs ez másként! Első állomásként az Adriai-tenger felé vesszük az irányt, így a hajóutak kedvelői már az első napon különleges élményekben részesülhetnek. Az utazás során pedig magyar idegenvezetőnk is végig velünk lesz, hogy minden kérdésünkre választ tudjon adni. Készülj fel egy izgalmas útra!

Május 19. - Kotor, Montenegró, 2. nap
Kotor, Montenegró Adriai-tengeri partjának egyik leglátványosabb középkori városa, amely lenyűgöző hegyekkel szegélyezett tájra néz. A történelem és az építészet rajongói számára vonzó úti cél az MSC hajóutak során. Fedezze fel az ősi templomokat, az egyszerű palotákat, és a utcák és terek labirintusát. Kotor ráadásul kiindulópontja más rendkívüli montenegrói úticéloknak, mint például a csodálatos Perast városa.

Május 20. - Tengeri nap az MSC Lirica fedélzetén, 3. nap
Az MSC Lirica egyedi hajóút-élményt kínál klasszikus vonalon, eleganciára, kényelemre és vendégszeretetre összpontosítva, a MSC hajóutak mediterrán életstílusának legfinomabb hagyományait követve.

Május 21. - Mykonos, Görögország, 4. nap
A 18. században Mykonos összekuszált sikátorainak labirintusa még a legtapasztaltabb kalózokat is összezavarta. Manapság pedig, ha csak úgy teszünk, mintha elvesznénk ezen a szövevényes utcákon, az egész napos szórakozást jelent! Az MSC hajóutakon meglátogatott helyszín a romantikus görög szigeti ragyogásáról ismert. Láthatók ragyogó tengerpartok, türkizkék vizű öblök és festői fehérre meszelt falvak.

Május 22. - Szantorini, Görögország, 5. nap
Körülbelül 200 km-re délkeletre a görög szárazföldtől található Santorini, a Kykládok egyik szigete. Ez az MSC hajóutakon meglátogatott helyszín egy vulkanikus kaldera maradványaiból alakult ki, ami nyilvánvalóvá válik sziklás földrajzából. Santorini híres meredek szikláiról, vörös strandjáról és a fehérre meszelt házakról, amelyek látványosan kontrasztot alkotnak az Égei-tenger kékjével. A szigeten ősi régészeti lelőhelyek, termálforrásokban való fürdés és lenyűgöző borászatok is találhatók.

Május 23. - Tengeri nap az MSC Lirica fedélzetén, 6. nap
A Broadway Színház ultramodern reinterpretációja a hagyományos vonalaknak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az esti show-khoz a színházba történő belépés csak foglalás alapján lehetséges (ez más hajóinknál nem szükséges). Három gyors és egyszerű módja van a foglalásnak: csatlakozzon a hajón található ingyenes wi-fi hálózathoz okostelefonjával vagy táblagépével, használja a hajó különböző fedélzetein található érintőképernyőket, vagy forduljon a Recepcióhoz.

Május 24. - Ancona (Urbino), Olaszország, 7. nap
Ancona, Olaszország festői Marche régió fővárosa, egy nyüzsgő város, amely az Adriai-tenger csillogó vizére néz. Ez az MSC mediterrán hajóutak egyik úticélja, tele van történelmi nevezetességekkel, mint például a római romok, a Szent Ciriaco székesegyház, és a Trajanus ív - egy 114-ben épült török márvány ikon. Belsőbb területeken található Urbino városa, mint az olasz reneszánsz ékköve. Ez a UNESCO világörökségi helyszín Olaszország legjobban megőrzött középkori központjai közé tartozik, lélegzetelállító kilátást nyújtva a völgyekre.

Május 25. - Venice - Marghera, Olaszország, 8. nap
A hajó a reggeli órákban fog kikötni, majd a kiszállás után a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Kelet-Mediterrán hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!