Helló IZLAND! MSC Preziosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Időpont: 2024-07-24, Észak-európai hajóutak , Észak-európai hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IM1) 11 éj 1399900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR1) 11 éj 1439900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR2) 11 éj 1449900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OB) 11 éj 1479900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OL1) 11 éj 1539900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BB) 11 éj 1589900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BM1) 11 éj 1639900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BM2) 11 éj 1649900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BL1) 11 éj 1659900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BL2) 11 éj 1659900.00 Ft/fő, 2F

További időpontok és árak
Leírás

2024. Július 24. - Augusztus 4.
Eljött az idő, hogy egy különleges útra hívjuk Önt, ami éppúgy tele van kalanddal, mint pihenéssel és luxussal. Képzeljen el egy helyet, ahol hatalmas vízesések robbannak ki zöldellő tájakból, mohás láva mezők szegélyeznek hófödte hegyeket, és az állkapocs-lazító fjordok mindenkit elvarázsolnak. Ez a hely nem más, mint Izland, és most itt az alkalom, hogy egyedülálló módon fedezze fel: egy luxus hajóúton!

Július 24. - Hamburg, Németország, 1. nap
A csoportos hajóút első napja olyan izgalommal és várakozással telik, mint amilyen a varázslatos izlandi fjordok felfedezése. Budapestről indul a csoport, ahol az utazás szerelmesei összegyűlnek, hogy együtt vegyenek részt ezen a felejthetetlen kalandon.

Július 25. - Tengeri nap az MSC Preziosa fedélzetén, 2. nap
Az első tengeri nap hajnalán úgy ébredhetnek, hogy a szoba ablakából a végtelen tenger látványában gyönyörködhetnek. Ezen a napon nem csupán a nyílt óceán látványa fogja elvarázsolni Önöket, de a hajó maga is, amely nem más, mint a modern mediterrán mestermű, az eco-hajó MSC Preziosa.

Július 26. - Invergordon, Egyesült Királyság, 3. nap
Az első kikötési napunk az Egyesült Királyságban, Invergordonban vár ránk, amely a Cromarty Firth partján fekszik, Skócia Északnyugati Felföldjének egyik öblében. Ez az MSC Észak-Európa hajóút állomása egy rendkívüli Easter Ross várost tár fel, amely csodálatos hegyi csúcsokról, gyengéd zöld lejtőkről, színes falfestményekről és történelmi építészetről ismert.

Július 27. - Tengeri nap az MSC Preziosa fedélzetén, 4. nap
A következő napunkat újra a tengeren töltjük, ami tökéletes alkalmat teremt arra, hogy felfedezzük az MSC Preziosa kiváló szolgáltatásait és kényeztető lehetőségeit.

Július 28-29. - Reykjavik, Izland, 5-6. nap
A kaland folytatódik és az izlandi kikötőben, Reykjavíkban találjuk magunkat, a világ legészakibb fővárosában. Ez a kis, de pezsgő kikötőváros Viking múzeumokkal, boltokkal és élénk hangulattal várja az utazókat. Az MSC Északi-Európa hajóutak célállomása számos közeli látnivalót kínál, beleértve a geotermikus kék lagúnát, lenyűgöző vízeséseket és boldog tavakat.

Július 30. - Isafjordur, Izland, 7. nap
Máris az Izland északnyugati csúcsán, a Skutulsfjör?ur partjainál találjuk magunkat, ahol az ősi Ísafjör?ur városa húzódik meg, egy MSC Északi-Európa hajóutak célállomás. Közelében a lándzsára emlékeztető Vigur szigete található, amely egy érintetlen paradicsom, puffinok, sirályok és egy bájos tengeri oroszlán kolónia otthona.

Július 31. - Akureyri, Izland, 8. nap
Akureyri, az észak-izlandi hangulatos kikötőváros, hatalmas fjorddal és lélegzetelállító hegyekkel a háttérben várja a látogatókat. Ez az MSC Északi-Európa hajóutak állomása kiváló kiindulópont a környező tájak meglátogatásához, amelyek csodálatos természeti csodákat kínálnak, mint például a lenyűgöző Godafoss vízesés.

Augusztus 1. - Tengeri nap az MSC Preziosa fedélzetén, 9. nap
Az újabb tengeri napon a hajó számos szórakozási lehetőséget kínál. Az apróságok a Doremi Castle gyermek vízi parkban pancsolhatnak és játszhatnak, ahol számos szórakoztató és interaktív játék várja őket. A kalandvágyóbbak pedig kipróbálhatják a Vertigo-t, a tengeren található leghosszabb együléses vízi csúszdát, amelyet a Cruise International 2013-ban a 'Legjobb Innováció' díjjal tüntetett ki. Minden létesítmény rendelkezésre áll a gyerekek és tinédzserek számára, hogy a tengeri napok is felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak.

Augusztus 2. - Kirkwall (Orkney Is.), Egyesült Királyság, 10. nap
Az utazás következő állomása Kirkwall, Skócia Északi-szigetein található Orkney-szigetcsoport legnagyobb települése. Ez a lenyűgöző helyszín az MSC Észak-Európai hajóutak során olyan látnivalókkal várja az utasokat, mint a világörökségi státusszal rendelkező neolitikus szertartási komplexum.

Augusztus 3. - Tengeri nap az MSC Preziosa fedélzetén, 11. nap
Az utolsó tengeri nap a hajón nem hagyható unalmasra. A Galaxy étterem nyitott konyhája egész nap ínycsiklandó ételeket kínál, a panorámás diszkó pedig biztosítja, hogy a ritmus az éjszakába nyúlóan ne hagyja alább.

Augusztus 4. - Hamburg, Németország, 12. nap
Miután minden utas kiszállt a hajóról, csoportunk buszra száll és elindul a hamburgi repülőtérre. Innen menetrend szerinti járatokkal utazunk vissza Budapestre.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Észak-európai hajóutak - Észak-európai hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!