Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Időpont: 2024-06-02, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IB) 8 éj 609900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OR1) 8 éj 679900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR1) 8 éj 719900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR2) 8 éj 729900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin - 1 ágyas (IB) 8 éj 989900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin - 1 ágyas (OR1) 8 éj 1179900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin - 1 ágyas (BR1) 8 éj 1229900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin - 1 ágyas (BR2) 8 éj 1239900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

2024. Június 2-10.
Június 3-10 között egy különleges hajóút várja azokat, akik fel szeretnék fedezni a Földközi-tenger lenyűgöző partvidékét, melyek évszázadok óta gazdagítják a kultúrát, hagyományokat és műemlékeket.

Június 2. - Indulás!, 1. nap
A csoportunk tagjai késő délutáni órákban szállnak fel a buszra, majd a kora délutáni napsugarak alatt megérkeznek Genoába (az útvonalban szereplő indulási pont). Itt már indulásra készen várja őket a lenyűgöző MSC Seaview hajó! Az első nap az ismerkedésről, a kényelemről és az izgalomról szól, ahogy a vendégek felfedezik a hajó fedélzetét és készülnek az elkövetkező napokra a Földközi-tenger csodálatos partjain.

Június 3. - Genoa (Portofino), Olaszország, 2. nap
A késő délutáni órákban kezdődött buszút után a csoport tagjai megérkeznek Genoa izgalmas kikötővárosába, Olaszország egyik tengeri kapujába. Az utazás során fokozódó várakozás és a kikötő látványa azonnal lelkesedéssel tölti el az utasokat, ahogy közelednek a lenyűgöző MSC Seaview hajóhoz. Miután megérkeznek a kikötőbe, felszállnak a hajóra, és elkezdik felfedezni annak különböző szolgáltatásait, miközben a hajó elindul, hogy megkezdje az utazást a Földközi-tenger gyönyörű partjai mentén. A kaland kezdetén állnak, és az izgalom csak fokozódik!

Június 4. - La Spezia (Cinque Terre), Olaszország, 3. nap - Felfedezés és Kaland a Helló NYÁR! MSC Seaview Csoportos Hajóúttal
La Spezia, a 'Költők-öböl' fölött fekvő olasz haditengerészeti város, nem csupán egy kikötőhely a Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóúton: ez egy kapu egy új világ felé, ahol a kacskaringós utcák húzódnak egy lenyűgöző kereskedelmi kikötőhöz, fényűző jachtokkal és mutatós pálmákkal. Ez a nyüzsgő liguriai kikötő büszkélkedhet történelmi templomokkal, múzeumokkal és kertekkel. A közeli Cinque Terre, Pisa és Firenze csak arra várnak, hogy felfedezzék őket.

Június 5. - Civitavecchia (Rome), Olaszország, 4. nap - Róma Királynői Varázsa a Helló NYÁR! MSC Seaview Csoportos Hajóúton
Fedezd fel Civitavecchia kultúráját és színkavalkádját az MSC Seaview csoportos hajóúton a Helló NYÁR! kínálatában. Ez az olasz gyöngyszem számos európai és nem európai várostól könnyen megközelíthető. A 16. századi Michelangelo Erőd, az ősi Taurine Fürdők és a márvány Vanvitelli szökőkút miatt ünnepelt kikötő tökéletes kiindulópont Róma, Olaszország királynői és romantikus fővárosának meglátogatásához.

Június 6. - Tengeri nap az MSC Seaview fedélzetén, 5. nap - Fedezd fel az MSC Seaview Varázslatát a Helló NYÁR! Csoportos Hajóúton
A tengeri nap a Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút különleges alkalmat kínál arra, hogy valóban felfedezd a hajó egyedülálló tervezését, és közelebb kerülj a tengerhez, mint valaha.

Június 7. - Palma de Mallorca, Spanyolország, 6. nap - Varázslatos Utazás az Ősi Városon Keresztül a Helló NYÁR! MSC Seaview Csoportos Hajóúton
Palma, Mallorca déli partján fekvő kikötőváros, egy lenyűgöző állomás a Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút során. Az időszámításunk előtti 124-ben alapított város középkori utcáiról, lélegzetelállító építészetéről és ősi erődített falairól híres.

Június 8. - Barcelona, Spanyolország, 7. nap - Barcelona, a Mediterrán Kulturális Kavalkád - A Helló NYÁR! MSC Seaview Csoportos Hajóút
Barcelona, a mediterrán egyik legforgalmasabb kikötővárosa, az ikonikus építészet, színes kultúra és világhírű étkezési és italfogyasztási lehetőségek otthona. Ezen az állomáson a Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel az Antoni Gaudí által tervezett fantasztikus Sagrada Família, a híres Ramblas sugárút, a középkori Barri Gótic és a Picasso Múzeum felfedezésére indulhatsz.

Június 9. - Cannes (Cőte d'Azur), Franciaország, 8. nap - Cannes és a Francia Riviéra Csodái
Cannes, a francia partok ékszerdoboza, betekintést nyújt a híres Filmfesztivál világába. A chic butikokkal és szállodákkal tarkított, ikonikus tengerparti La Croisette sugárúttól távol, az MSC Mediterranean Cruises ezen állomása olyan izgalmas helyszínek felkeresését kínálja, mint Monaco és a középkori ?ze falu.

Június 10. - Genoa (Portofino), Olaszország, 9. nap - Búcsú az MSC Seaview-től és Hazaindulás
Az utazás utolsó napja egy édes-bús pillanat, ahol az emlékek és az élmények összegzése mellett el kell búcsúzni egy felejthetetlen hajóúttól az MSC Seaview fedélzetén.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Nyugat-Mediterrán hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!