Helló KARIB! MSC Seaside csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Időpont: 2024-02-03, Karibi hajóutak, Karib-térségi hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IB) 9 éj 1129900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR1) 9 éj 1149900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR2) 9 éj 1159900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OB) 9 éj 1189900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OR1) 9 éj 1199900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BB) 9 éj 1229900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR1) 9 éj 1249900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR2) 9 éj 1259900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin - 1 ágyas (IB) 9 éj 1549900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin - 1 ágyas (IR1) 9 éj 1579900.00 Ft/fő, 2F

További időpontok és árak
Leírás

2024. Február 3-12.
Szigetek, öblök és korallzátonyok. A Karib-tenger egy érzés, amely magával ragad a trópusi hangulat csábító ritmusával. Merüljön el egy légkörben, ahol az óra úgy tűnik, megáll! Itt az ideje, hogy megadja magának azt a karibi hajóutat, amire oly régóta vágyik. Sétáljon hosszú, fehér homokos strandokon, feküdjön a pálmafák hűs árnyékában és merüljön el egy türkizkék tengerben, tele korallzátonyokkal.

Február 3. - Indulás!, 1. nap
Elérkezett az első nap, amikor izgatottan indulunk Budapestről, átszállással Pointe-?-Pitre-re. Mielőtt a hajóra szállnánk, egy éjszakát töltünk el a városban, hangolódva a karibi tenger varázslatos hangulatára. Pointe-?-Pitre, Guadeloupe városa a Karib-tengeren, egy francia ékkő a déli Karib-tengeren, vagy ahogy az őslakosok nevezik, "Karukera", azaz a "gyönyörű vizek szigete". Guadeloupe kreol kultúrája és konyhája számos hatás keveredéséből született, beleértve a francia, afrikai, indiai és kelet-ázsiai elemeket.

Február 4. - Pointe-a-Pitre, Guadeloupe, 2. nap
A következő napon izgatottan szállunk fel az MSC Seaside hajóra. Az MSC Seaside újraírja a hajótervezés szabálykönyvét, ötvözve a beltéri és kültéri területeket, hogy olyan módon kösse össze Önt a tengerrel, mint korábban soha. Már a 8. fedélzeten található egy egyedülálló tengerparti sétány, amely éttermekkel, bárokkal, üzletekkel, úszó- és napozóhelyekkel várja a látogatókat. Ráadásul lenyűgöző kilátásban gyönyörködhet a két üvegpadlós járdáról és a panorámaliftből.

Február 5. - Castries, Saint Lucia, 3. nap
Utazzon egy MSC hajóutak keretében a Karib-tengeren és az Antillákon keresztül St. Luciára, a Kis-Antillákba, hogy megcsodálja a gyönyörű fehérhomokos strandokat, buja esőerdőket és az értékes Pitonokat. Ezek a látványos ikervulkáni csúcsok, melyek az UNESCO Világörökség részét képezik, és a nemzet zászlójának szimbólumaiként jelennek meg.

Február 6. - Bridgetown, Barbados, 4. nap
Amikor Barbadosra érkezik egy MSC hajóutak keretében a Karib-tengeren és az Antillákon, kezdje felfedezését a fővárossal, Bridgetownnal. Sok látnivaló található ebben a kis karibi városban, de mindenképpen álljon meg, hogy megcsodálja koloniális épületeit, a Parlament épületét és Lord Nelson szobrát, amely jelenleg a Nemzeti Hősök Terén áll.

Február 7. - Tengeri nap az MSC Seaside fedélzetén, 5. nap
A következő nap egy különleges tengeri nap az MSC Seaside fedélzetén, ahol a vendégek teljes mértékben kihasználhatják a hajó minden kínálta lehetőséget. Az MSC Seaside újraírja a hajótervezés szabálykönyvét, ötvözve a beltéri és kültéri területeket, hogy olyan módon kösse össze Önt a tengerrel, mint korábban soha. Már a 8. fedélzeten található egy egyedülálló tengerparti sétány, amely éttermekkel, bárokkal, üzletekkel, úszó- és napozóhelyekkel várja a látogatókat. Ráadásul lenyűgöző kilátásban gyönyörködhet a két üvegpadlós járdáról és a panorámaliftből.

Február 8. - Kingstown, St Vincent & The Grenadines, 6. nap
Yachtokkal teli kikötőivel, lenyűgöző strandjaival, vulkanikus háttérrel és kristálytiszta türkiz vizeivel könnyen belátható, miért vonzza St. Vincent és a Grenadine-szigetek páratlan természeti szépsége a vitorlázókat, kalandorokat és a gazdagokat és híreket, és miért választották a "Karib-tenger kalózai" trilógia fő forgatási helyszínének.

Február 9. - Saint George, Grenada, 7. nap
Az olyan fűszerek illata, mint a szegfűszeg, a fahéj és a szerecsendió, az Ön érkezésekor lengi be az MSC Karibi és Antillai hajóutak légkörét St. George's-ba, Grenada szigetének fővárosába. A "Fűszer-sziget" becenevet az agrártermelése miatt kapta, Grenada szimbóluma a szerecsendió, a sziget legismertebb terméke, amely a nemzet zászlaján is szerepel.

Február 10. - Fort de France, Martinique, 8. nap
Nagyban köszönhetően francia és nyugat-indiai hatásainak, Martinique, egy buja hegyes sziget a Kis-Antillákban, melynek háttérben pihenő Mount Pelée vulkánja található, kozmopolita stílust áraszt. A kifinomult gasztronómiai és kulturális jelenet nem csak a természeti csodákhoz, gyönyörű öblökhöz és strandokhoz vonzza az utazókat, hanem szívéhez is, Fort-de-France-hoz, a fővároshoz. Bár a hivatalos nyelv a francia, a szigetlakók többsége beszél Antillai Kreolt is. Az Európai Unió tagjaként a sziget az eurót használja pénznemként.

Február 11. - Pointe-a-Pitre, Guadeloupe, 9. nap
A hajóút csodálatos zárásaként az MSC hajó megközelítette Pointe-a-Pitre, Guadeloupe kikötőjét. A trópusi sziget szépsége és a tenger kékje az utolsó emlékek, amelyekkel az utasok búcsút intettek a Karib-tengernek. A kikötőben a bőröndökkel felszerelkezve, az utasok felkészültek a repülőtéri transzferre, ahol egy közvetlen járat várta őket, hogy visszavigye őket Budapestre. A hazaút során az ablakon keresztül a tenger és a szigetek látványa lassan eltűnt, de az emlékek és a kalandok örökké megmaradnak.

Február 12. - Érkezés Budapestre, 10. nap
Biztosak vagyunk abban, hogy HAJÓUTAD feledhetetlen élményekkel zárul, és reméljük rövidesen ugyanezen vagy egy másik csoportos HAJÓÚTON ismét az utasainak a körében üdvözölhetjük majd!

További érintett desztinációk: Hajóutak - Karibi hajóutak - Karib-térségi hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!