Helló FÖLDKÖZI-TENGER! MSC World Europa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024. szeptember 14

Időpont: 2024-09-14, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IR1) 8 éj 789900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (VL1) 8 éj 919900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BB) 8 éj 919900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR1) 8 éj 959900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR2) 8 éj 969900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

Helló FÖLDKÖZI-TENGER! MSC World Europa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2024. szeptember 14-22.

1. nap - Indulás
Az izgalmas utazásunk első napja esti órákban kezdődik, amikor a csoport tagjai elegánsan megérkeznek a kijelölt találkozópontra, ahol a kényelmes és modern felszereltségű busz várja őket. A hangulatos utazás során a busz ablakából gyönyörű tájak vonulnak el: halkan suhogó fák, alvó városok és a csillagos éjszakai égbolt. Ez az utazás már önmagában is egy varázslatos élmény, tele várakozással és izgalommal.

2. nap - Genoa (Portofino), Olaszország
Délelőtt érkezünk Genova lenyűgöző városába, Olaszország történelmi és kulturális kincsestárába. A város, amely a Földközi-tenger partján fekszik, a romantikus Portofino szomszédságában, egy igazi tengerparti gyöngyszem, amelynek utcái és terei történelemmel és kultúrával vannak átitatva.

3. nap - Nápoly (Pompeii), Olaszország
A körutazás harmadik napján érkezünk meg Nápolyba, egy városba, ami Olaszország déli részén található és gazdag történelmi, kulturális örökséggel rendelkezik. Nápoly, a világ egyik legrégebbi folyamatosan lakott városa, híres vibráló utcáiról, kiváló konyhájáról - különösen a pizza hazájaként - és lenyűgöző építészeti műemlékeiről.

4. nap - Messina (Taormina), Olaszország
A körutazás negyedik napján megérkezünk Messinába, amely Szicília északkeleti részén, a Messinai-szoros partján fekszik. Messina egy történelmi és kulturálisan gazdag város, amelyet a történelem során számos civilizáció befolyásolt, így egyedi és lenyűgöző örökséggel büszkélkedhet.

5. nap - Valletta, Málta
Az utazás ötödik napján megérkezünk Vallettába, Málta fővárosába, ami egy kis szigetország a Földközi-tenger közepén. Valletta, amely a 16. században épült a Máltai Lovagrend által, gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik, és az UNESCO világörökség része. A város gyönyörű barokk építészetével, szűk, macskaköves utcáival és lenyűgöző kilátással a tengerre büszkélkedhet.

6. nap - Tengeri nap az MSC World Europa fedélzetén
A körutazás hatodik napja egy pihentető tengeri napot tartogat az MSC World Europa hajó fedélzetén. Ez a nap kiváló alkalom arra, hogy az utasok teljes mértékben kiélvezzék a hajó által kínált luxust és szolgáltatásokat. Az MSC World Europa, amely az MSC flotta egyik legmodernebb és leginnovatívabb hajója, számos fedélzeti tevékenységet és kényelmi szolgáltatást kínál.

7. nap - Barcelona, Spanyolország
A körutazás hetedik napján Barcelona, Spanyolország egyik legizgalmasabb és legdinamikusabb városába érkezünk. Barcelona, amely Katalónia fővárosa, egyedülálló kulturális és történelmi örökséggel rendelkezik, kombinálva a modern élet pezsgését és a mediterrán életérzést.

8. nap - Marseille (Provence), Franciaország
A körutazás nyolcadik napján Marseille-be, Franciaország egyik legnagyobb és legélénkebb városába érkezünk, ami Provence régió szívében helyezkedik el. Marseille, amely a Földközi-tenger partján fekszik, híres kikötőjéről, gazdag történelméről és kulturális sokszínűségéről.

9. nap - Genoa (Portofino), Olaszország
A hajóútunk utolsó napján, reggel érkezünk vissza Genovába az MSC World Europa hajón, lezárva ezt a varázslatos mediterrán kalandot. Genova, amely a gyönyörű Portofino kapujaként ismert, utoljára köszön el tőlünk.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Nyugat-Mediterrán hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!