Őszi mediterrán álomutazás: Fedezd fel az MSC World Europa varázslatát magyar idegenvezetővel

Időpont: 2024-09-14, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IR1) 8 éj 669900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR2) 8 éj 679900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (VL1) 8 éj 759900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BB) 8 éj 769900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR1) 8 éj 889900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR2) 8 éj 899900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin - 1 ágyas (IR1) 8 éj 989900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin - 1 ágyas (IR2) 8 éj 1009900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin - 1 ágyas (VL1) 8 éj 1169900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin - 1 ágyas (BB) 8 éj 1179900.00 Ft/fő, 2F

További időpontok és árak
Leírás

2024. Szeptember 14-22.
Elbűvölő partok, fantasztikus ételek és történelmi városok

Szeptember 14. - Indulás!, 1. nap
Elindulunk! A csapattagok este felszállnak a buszra, hogy másnap már Genovában legyenek, ahol a lenyűgöző MSC World Europa már készen áll az utasok fogadására!

Szeptember 15. - Genoa (Portofino), Olaszország, 2. nap
Genova, az MSC Mediterranean Cruises kiindulópontja, Olaszország varázslatos Riviérájának bejárata. Fedezze fel a város szűk, középkori utcáit, látogassa meg a történelmi Piazza Matteotti teret, és gyönyörködjön a 16. és 17. századi épületek lenyűgöző gyűjteményében. A város tengeri hatalmi múltját az 1543-ban épült La Lanterna histórikus világítótorony is alátámasztja. A várostól nem messze, a tengerparton romantikus települések várják a látogatókat, mint például a festői Portofino.

Szeptember 16. - Naples (Pompeii), Olaszország, 3. nap
Nápoly, az MSC Mediterranean Cruises egyik megállója, Olaszország egyik történelmi gyöngyszeme, amelynek múltja az i. e. 2. évezredre nyúlik vissza. A város csodálatos kikötői öböllel és pezsgő történelmi központtal büszkélkedik, ahol építészeti csodák, művészeti remekművek és ízletes ételek várják a látogatókat. A Vezúv vulkán festői háttérként szolgál a városnak. Nápolyból könnyedén ellátogathat Pompeji régészeti területére vagy Capri szigetének varázslatos világába.

Szeptember 17.  - Messina (Taormina), Olaszország, 4. nap
Messina, amely Szicília északkeleti partján, a Jón-tenger partján fekszik, az olasz kultúra és természet csodálatos ötvözete. Az MSC Mediterranean Cruises egyik megállója ez a város, amely híres természeti szépségeiről, történelmi épületeiről, katedrálisairól és múzeumairól. A városból könnyen elérhetőek a környező csodálatos tengerparti városok és falvak, mint például Taormina, valamint a híres és aktív Etna vulkán, amely a görög mitológiában is fontos szerepet játszik.

Szeptember 18.  - Valletta, Málta, 5. nap
A máltai szigetvilág egy igazi gyöngyszem a Földközi-tengeren, amely lenyűgöző természeti tájakat, gazdag történelmi örökséget és három UNESCO világörökségi helyszínt kínál. Az MSC Mediterranean Cruises egyik megállója Málta, ahol olyan városok tárulnak fel előttünk, mint a barokk stílusú Valletta és a középkori Mdina. Valletta, amely 2018-ban Európa kulturális fővárosa volt, 16. századi épületekkel, informatív múzeumokkal és egy gyönyörű vízparti sétánnyal büszkélkedik. A város évente számos falusi ünnepnek és színes karneválnak ad otthont.

Szeptember 19. - Tengeri nap az MSC World Europa fedélzetén, 6. nap
Az MSC World Europa nem csupán az osztályának első hajója, hanem egy igazi úttörő a tengeri utazások terén. Ez a hajó új szintre emeli a luxust és a fenntarthatóságot, miközben új mércéket állít fel a tengeri utazásokban. Nem csak rekordokat dönt meg, hanem a valaha készült legfenntarthatóbb és legfuturisztikusabb tengerjáró hajónk is egyben. A hajó tiszta, környezetbarát üzemanyaggal működik, és az egész hajóra kiterjedő zöld technológiával van felszerelve, amely alátámasztja elkötelezettségünket a bolygó jövője iránt.

Szeptember 20.  - Barcelona, Spanyolország, 7. nap
Barcelona, a Földközi-tenger egyik legnépszerűbb kikötővárosa, nem csak ikonikus építészetével, de pezsgő kultúrájával és kiváló gasztronómiájával is elbűvöl. Az MSC Mediterranean Cruises egyik kiemelt úticéljaként a város számos izgalmas látnivalót és élményt kínál, a híres Sagrada Famíliától és Ramblas sugárúttól kezdve, a rejtett tapas bárokig és a Camp Nou stadionig.

Szeptember 21. - Marseille (Provence), Franciaország, 8. nap
Marseille, a francia Riviéra gyöngyszeme, az MSC Mediterranean Cruises egyik lenyűgöző úticélja. A város egyedülálló atmoszférája a történelmi építészet és a modern élet pezsgő keverékében érhető tetten. A város központjától nem messze találhatók olyan csodálatos helyek, mint Aix-en-Provence és Avignon, amelyek szintén megérnek egy látogatást.

Szeptember 22. - Genoa (Portofino), Olaszország, 9. nap
A hajó a nap első fényeiben érkezik meg a kikötőbe. Miután mindenki leszállt, a csoport felszáll a buszra, és elindul vissza Budapest felé.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Nyugat-Mediterrán hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!