Helló FÖLDKÖZI-TENGER! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Időpont: 2024-09-15, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IB) 8 éj 669900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR1) 8 éj 689900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR2) 8 éj 709900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OR1) 8 éj 769900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR1) 8 éj 829900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR2) 8 éj 849900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

2024. Szeptember 15-23.
MSC Seaview - Az Ön Kapuja a Mediterrán Csodákhoz! 


Szeptember 15. - Indulás!, 1. nap
Induljunk a kalandba! Csoportunk tagjai kora este szállnak fel a buszra, hogy egy éjszakai utazás során, másnap délelőtt érkezzenek meg a csodálatos Genovába. Itt a lenyűgöző MSC Seaview hajó már várja őket, készen állva, hogy elinduljon ezen az izgalmas mediterrán körúton!


Szeptember 16.  - Genoa (Portofino), Olaszország, 2. nap
Szeptember 16-án, a kellemes őszi időben, csoportunk busszal érkezik Genovába, a Földközi-tenger egyik legjelentősebb kikötővárosába. Genova, amelyet sokan "La Superba" (A Nagyszerű) néven ismernek, híres gazdag történelmi és kulturális örökségéről. A város egykoron a mediterrán térség egyik legnagyobb hatalmaként virágzott, és ma is büszkélkedhet annak lenyűgöző örökségével.


Szeptember 17. - La Spezia (Cinque Terre), Olaszország, 3. nap
La Spezia, az olasz haditengerészeti város, mely a 'Költők-öböl' fölött terül el, nem csupán egy állomás a Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok MSC Seaview csoportos hajóúton. Ez a hely egy kapu, melyen átlépve egy egészen új világ tárul elénk: kacskaringós utcák, melyek egy lenyűgöző kereskedelmi kikötőhöz vezetnek, ahol fényűző jachtok horgonyoznak és pálmák ringanak a szellőben. La Spezia, ezen a nyüzsgő liguriai kikötőn túl, büszkélkedhet történelmi templomaival, múzeumaival és kertjeivel. A közeli Cinque Terre, Pisa és Firenze pedig csak arra várnak, hogy felfedezzük őket.


Szeptember 18. - Civitavecchia (Róma), Olaszország, 4. nap
Fedezd fel Civitavecchia kultúráját és színkavalkádját az MSC Seaview csoportos hajóúton a Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok kínálatában. Ez az olasz gyöngyszem számos európai és nem európai várostól könnyen megközelíthető. A 16. századi Michelangelo Erőd, az ősi Taurine Fürdők és a márvány Vanvitelli szökőkút miatt ünnepelt kikötő tökéletes kiindulópont Róma, Olaszország királynői és romantikus fővárosának meglátogatásához.


Szeptember 19. - Tengeri nap az MSC Seaview fedélzetén, 5. nap
A következő nap a Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok MSC Seaview csoportos hajóútján egy lenyűgöző tengeri nap vár rád az MSC Seaview fedélzetén. Az MSC hajótársaság és az Fincantieri, Olaszország legnagyobb hajógyártó vállalata, 2018-ban építette ezt a második Seaside osztályú óceánjárót. A hajó 323 méter hosszú, 41 méter széles, és tonnázsa 154 000 tonna. Az 18 fedélzet kényelmesen elszállásol 5 429 utast. A szolgálati személyzet létszáma 1413 fő, és ők nem csupán emberek, akik a munkájukat végzik, hanem területük profi szakemberei. Ennek a óriásnak a maximális sebessége 21,8 csomó.


Szeptember 20. - Palma de Mallorca, Spanyolország, 6. nap
Palma, Mallorca déli partján fekvő kikötőváros, egy lenyűgöző állomás a Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok MSC Seaview csoportos hajóút során. Az időszámításunk előtti 124-ben alapított város középkori utcáiról, lélegzetelállító építészetéről és ősi erődített falairól híres.


Szeptember 21. - Barcelona, Spanyolország, 7. nap
Barcelona, a mediterrán egyik legforgalmasabb kikötővárosa, az ikonikus építészet, színes kultúra és világhírű étkezési és italfogyasztási lehetőségek otthona. Ezen az állomáson a Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel az Antoni Gaudí által tervezett fantasztikus Sagrada Família, a híres Ramblas sugárút, a középkori Barri Gótic és a Picasso Múzeum felfedezésére indulhatsz.


Szeptember 22. Cannes (Cőte d'Azur), Franciaország, 8. nap
Cannes, a francia Riviéra gyöngyszeme, egy exkluzív betekintést nyújt a világhírű Filmfesztivál csillogó világába. Az elegáns butikokkal és luxusszállodákkal szegélyezett, ikonikus La Croisette promenádtól nem messze, az MSC Mediterranean Cruises ezen állomása lehetőséget kínál olyan izgalmas helyszínek felfedezésére, mint Monaco és a középkori ?ze falu.


Szeptember 23. - Genova (Portofino), Olaszország - búcsú az MSC Seaview-től és hazautazás
Az utazás utolsó napja édes-bús pillanatokkal teli, ahol az emlékek és az élmények összegzése mellett el kell búcsúzni egy felejthetetlen hajóúttól az MSC Seaview fedélzetén.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Nyugat-Mediterrán hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!