Helló ALASZKA! Norwegian Encore csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Időpont: 2024-05-18, Alaszkai hajóutak, Alaszkai hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Balkonos kabin (BB) 9 éj 1999900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

2024. Május 18-27.
Csatlakozz hozzánk a Norwegian Cruise Line fedélzetén, és tapasztald meg, milyen, amikor a természet belép az életedbe! 

Május 18. -  Indulás Budapestről és Érkezés Seattle-be, 1. nap
Az utazás izgalmasan indul: Budapestről menetrendszerű repülőjárattal indulunk, és még aznap megérkezünk Seattle-be, köszönhetően az időeltolódásnak. Az éjszakát egy kényelmes szállodában töltjük, hogy másnap frissen szállhassunk fel a lenyűgöző Norwegian Encore hajóra. 

Május 19. -  Beszállás a Norwegian Encore Hajóra, 2. nap 
Az izgalom csak nő, ahogy a második napon végre beszállunk a díjnyertes Norwegian Encore hajóra! A szállodából transzferrel érkezünk a kikötőbe, ahol már vár minket ez a csodálatos úszó város.

Május 20. - Tengeri Nap Juneau Felé, 3. nap
A harmadik nap egy igazi tengeri nap, amikor is a Norwegian Encore hajó Juneau, Alaszka felé tart. Ez a nap tökéletes lehetőség arra, hogy teljes mértékben kiélvezzük a hajó által kínált számos szolgáltatást és programot.

Május 21. Juneau, Alaszka - Az Alaszkai Csúcspont, 4. nap
A negyedik napon megérkezünk Juneau-ba, amelyet nem véletlenül neveznek "Alaszka csúcspontjának". A város környéke lenyűgöző gleccserlátványokkal büszkélkedik, mint például a Tracy Arm Fjord, a Juneau Jégmezők és a Glacier Bay Nemzeti Park.

Május 22. - Skagway, Alaszka - Az Aranyláz Városa, 5. nap
Az ötödik napon Skagway, Alaszka lenyűgöző városába érkezünk, amely az Inside Passage mentén fekszik. Egyetlen év alatt, 1896 és 1897 között, ez a távoli városka néhány sátratól egy 20,000 fős aranykeresők városává nőtte ki magát.

Május 23. - Glacier Bay - A Természet Csodái, 6. nap
A hatodik napon egy különleges élményben lehet részünk: a Norwegian Encore hajóval a Glacier Bay Nemzeti Park és Rezervátum felé vesszük az irányt, amely az Egyesült Nemzetek Világörökségi listáján is szerepel. 

Május 24. - Ketchikan (Ward Cove), Alaszka - Az Esőerdők Kapuja, 7. nap
A hetedik napon Ketchikanba, Alaszka "Esőerdők Kapujába" érkezünk. A város Tlingit indián neve, Kach Khanna, az "öröm sasának szárnyai" jelentésű, és nagy eséllyel láthatunk is egy-egy ilyen gyönyörű madarat a Sitka fák tetején.

Május 25. - Victoria, Brit Kolumbia - A Kertek és Kultúra Városa, 8. nap
Az utolsó kikötés előtti napon Victoria, Brit Kolumbia csodálatos városába érkezünk.

Május 26. - Kikötés és városnézés Seattle-ben, 9. nap
Az utazás utolsó napján visszaérkezünk Seattle városába, amely a Puget Sound és a Washington-tó közötti földcsíkon fekszik, az Olimpiai és a Cascade-hegységek drámai háttérrel.

Május 27. - Érkezés Budapestre és a felejthetetlen kaland vége, 10. nap
Kedves Utasaink!
Ma ért véget az a csodálatos hajóút, amely során együtt fedeztük fel Alaszka lenyűgöző tájait, kultúráját és élővilágát. Reméljük, hogy az utazás minden pillanata emlékezetes volt számotokra, akárcsak számunkra.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Alaszkai hajóutak - Alaszkai hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!