Földközi-tengeri gyöngyszemek: Olaszországtól Franciaországig csoportos MSC Fantasia hajóút magyar idegenvezetővel

Időpont: 2024-03-17, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Balkonos kabin (BP) 8 éj 619900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BL2) 8 éj 639900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BL3) 8 éj 659900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin - 1 ágyas (BP) 8 éj 879900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin - 1 ágyas (BL2) 8 éj 929900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin - 1 ágyas (BL3) 8 éj 949900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

2024. március 17-25.
Olaszország kiemelkedő helyet foglal el a Földközi-tengeren, és hosszú tengerpartja rengeteg kulturális és természeti élményt kínál a tengeren utazóknak. 


Március 17. - Indulás!, 1. nap
Az új kaland hajnalán egy izgalmas út vár ránk! A nap első sugaraihoz igazodva Budapestről autóbusszal indulunk az olaszországi Genova felé. Az utazás során az európai tájak szépségét csodálva az izgalom és várakozás érezhető lesz minden pillanatban.

Március 18. - Genoa (Portofino), Olaszország, 2. nap
Ahogy a nap első sugarai bevilágítják az olasz tájat, a kalandra éhes csoportunk a reggeli órákban érkezik meg Genova kikötőjébe. A tengerparti város lenyűgöző látványával köszönt bennünket: a sűrűn épült óvárosi házak, a magasba nyúló templomtornyok és a pezsgő kikötői élet hívogató képet festenek.

Március 19. - La Spezia (Cinque Terre), Olaszország, 3. nap
La Spezia: A Földközi-tenger édenkertje
Ahogy az MSC Fantasia hajó kiköt La Spezia kikötőjében, az utasokat azonnal elvarázsolja a lenyűgöző partvidék és a táj, mely egyszerre modern várost és ősi falvakat foglal magába.

Március 20. - Naples (Pompeii), Olaszország, 4. nap
Nápoly: A Történelem és kultúra bölcsője
Az MSC Fantasia hajó kikötésével Nápolyban az utasokat egy lenyűgöző város fogadja, mely gazdag történelemmel, kultúrával és gasztronómiával büszkélkedhet.

Március 21. - Tengeri nap az MSC Fantasia fedélzetén, 5. nap
A Tenger Ölelésében: Egy Nap az MSC Fantasia Fedélzetén
Ahogyan az MSC Fantasia elhagyja Nápoly kikötőjét és belevág a Földközi-tenger mélykék vizébe, a vendégek számára elérkezik a legjobb idő arra, hogy a hajó minden kínálta kényelmet és szórakozási lehetőséget felfedezzék.

Március 22. - Palma de Mallorca, Spanyolország, 6. nap
Palma de Mallorca: A Földközi-tenger gyöngyszeme
Ahogy az MSC Fantasia behajózik Palma de Mallorca kikötőjébe, a sziget szíveihez méltó, lenyűgöző látvány tárul elénk. A spanyol kultúra, a történelem és a természeti szépségek tökéletes harmóniája várja a látogatókat.

Március 23. - Barcelona, Spanyolország, 7. nap
Barcelona: Gaudí varázslatos városa
Ahogyan az MSC Fantasia belép Barcelona kikötőjébe, egy lenyűgöző város sziluettje fogad minket, mely szinte átöleli a Földközi-tengert. Barcelona, Katalónia büszke fővárosa, nem csak történelmi kincsekkel és kulturális örökséggel, hanem pezsgő élettel, lenyűgöző építészettel és kulináris különlegességekkel várja az utazókat.

Március 24. - Marseille (Provence), Franciaország, 8. nap
Marseille és a Provence varázsa 
Ahogyan az MSC Fantasia közelíti meg a Marseille kikötőt, a francia Riviéra híres kikötővárosának grandiózus látképe tárul elénk. Marseille, Franciaország második legnagyobb városa, egy igazi mediterrán gyöngyszem, ahol a hagyomány és a modernitás találkozik.

Március 25. - Genoa (Portofino), Olaszország, 9. nap
Utolsó nap - Genova és Portofino visszavár
Az utazásunkat az MSC Fantasia fedélzetén ahol kezdtük: a lenyűgöző Genovában zárjuk. Ahogy a hajó kiköt, a látogatók szembe találják magukat ezzel az évezredes kikötőváros látványával, ahol a tengeri kultúra és az ókori történelem egyesül a modern élettel.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Nyugat-Mediterrán hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!