Helló Lisszabon! MSC Orchestra csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Időpont: 2024-04-23, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IR1) 12 éj 799900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR2) 12 éj 799900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OO) 12 éj 839900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OR1) 12 éj 839900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR2) 12 éj 929900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin - 1 ágyas (IR1) 12 éj 1199900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin - 1 ágyas (IR2) 12 éj 1199900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin - 1 ágyas (OO) 12 éj 1289900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin - 1 ágyas (OR1) 12 éj 1289900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin - 1 ágyas (BR2) 12 éj 1459900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

2024. Április 23. -  Május 4.

Fedezd fel az IBERAI-FÉLSZIGET csodáit! MSC Orchestra csoportos hajóút magyar idegenvezetővel


Április 23. - Éjszakai út a mediterrán csodák felé!, 1. nap
Ahogy a nap utolsó sugarai az égen elhalványulnak, a csoportunk tagjai felszállnak a kényelmes autóbuszra, készen arra, hogy éjszaka átszeljék az olasz tájat. Az út során a csillagok alatt az éjszakai városok fényei cikáznak el mellettünk, és az izgatott beszélgetések a közelgő kalandokról töltik be a buszt.

Április 24. - Genoa (Portofino), Olaszország, 2. nap
Ahogy a második napon Genova festői kikötőjéhez érünk, a város mediterrán bája azonnal magával ragad minket. A tengerészet híres városának szűk kanyargós utcáin sétálva érezhetjük az óceán sós illatát, miközben a helyiek barátságos mosollyal köszönnek nekünk. A távolban a zöldellő dombokon megbúvó Portofino színes házai mosolyognak ránk, mintha csak egy festményen léteznének.

Április 25. Marseille (Provence), Franciaország, 3. nap
A harmadik napon a csodálatos Marseille kikötőjében ébredünk, ahol a francia Riviera varázslatos színei és az óceán frissítő illata fogad minket. Marseille nemcsak Franciaország egyik legnagyobb városa, de a mediterrán kultúra igazi kereszteződése is.

Április 26. - Tengeri nap az MSC Orchestra fedélzetén, 4. nap
A negyedik napon egy különleges nap következik: tengeri nap! Az MSC Orchestra hajón, mely 293,8 méter hosszú és 32,2 méter széles, most ideje felfedezni annak minden rejtett sarkát.

Április 27. - Málaga és Granada: A spanyol gyöngyszemek, 5. nap
Amikor a hajó kiköt Málagában, a mediterrán partvidék egyik legfényűzőbb városában, rögtön érezni fogod Andalúzia varázsát. Málaga nem csak Pablo Picasso szülővárosa, de a történelmi építészeti csodákkal, kanyargós utcácskákkal, s az ízletes spanyol konyhával is elvarázsolja látogatóit.

Április 28. - Cadiz és Sevilla: A spanyol életöröm felfedezése, 6. nap
Üdvözlet Cadizból, Európa egyik legrégebbi városából!
Ahogy a MSC Orchestra közeledik a cádizi kikötőhöz, a tengerészeti múlt nagyszerűsége és a modern élet pezsgése fogad. Cádiz, ezen azúrkék vizekkel övezett félszigeten, a történelem és a természet csodálatos keverékét kínálja. 

Április 29. - Lisszabon és Cascais: A portugál varázslat felfedezése, 7. nap
Ahogy az MSC Orchestra beérkezik Lisszabon kikötőjébe, azonnal érezheted Portugália szívének vibrálását. 
Lisszabon, a hét dombon fekvő város, csillogó folyóval és gazdag történelmi háttérrel, egy valódi európai gyöngyszem. A hangulatos, kockaköves utcákon sétálva a város varázslatos auraival és karakterével találkozhatsz. A Tram 28-on való utazás kihagyhatatlan - ez a sárga villamos végighalad a város legnépszerűbb látnivalóin. 

Április 30. - Egy újabb nap a tengeren: MSC Orchestra lenyűgöző szolgáltatásai között, 8 nap
Ahogy az MSC Orchestra a nyílt tengeren halad, ez a nap az önmagaddal való kapcsolódásra, kikapcsolódásra és a hajó által kínált kiváló szolgáltatások kihasználására szolgál. 

Május 1. - Alicante: A spanyol tengerparti ékszerdoboz, 9. nap
Az MSC Orchestra a csillogó Földközi-tenger partjainál horgonyoz le, és a lenyűgöző Alicante városa bontakozik ki előtted. A hegyekkel határolt partvonal, a történelmi városközpont és a modern építészet tökéletes harmóniája vár.

Május 2. - Mahon: Menorca szigetének bájos fővárosa, 10. nap
Ahogy az MSC Orchestra a lenyűgöző Mahon kikötőjéhez ér, készülj fel Menorca szigetének történelmi és kulturális gyöngyszemének felfedezésére. Mahon, amely Európa egyik legmélyebb természetes kikötőjével büszkélkedhet, egy igazi mediterrán paradicsom.

Május 3. - Olbia: Szardínia északi kapuja, 11. nap
Amint az MSC Orchestra az olbiai kikötőben horgonyoz, készülj fel arra, hogy bepillantást nyerj egy olyan városba, mely Szardínia szigetének történelmi és kulturális központja. Olbia az észak-szardíniai tengerpart szépségeivel, valamint gazdag történelmi örökségével vár. 

Május 4. - Genoa: A nagyszerű utazás befejezése és hazatérés, 12. nap
Ahogy az MSC Orchestra hajnalban kiköt Genovában, az az érzésünk támad, mintha egy álomból ébrednénk. Ezen az utazáson bejártuk a mediterrán régió különlegességeit, és most az olasz riviéra, Genova ad otthont utolsó megállónknak.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Nyugat-Mediterrán hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!