Helló MAROKKÓ! MSC Poesia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Időpont: 2024-10-11, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IR1) 8 éj 749900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR2) 8 éj 759900.00 Ft/fő, 2F

Korlátozott kilátású ablakos kabin (OO) 8 éj 799900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OR1) 8 éj 819900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BB) 8 éj 859900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR1) 8 éj 889900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR2) 8 éj 899900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos Aurea kabin (BA) 8 éj 959900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

Helló MAROKKÓ! MSC Poesia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2024. október 11-19.

Október 11-én kezdődjön az Ön különleges utazása, amely repülőúttal indít Budapesttől, átszelvén az európai égboltot, hogy eljusson Milánóba, Olaszország divat és művészetek fővárosába. Ez a rövid megállás egy tökéletes lehetőség arra, hogy a repülőgép ablakából megcsodálja az alatti táj változatos szépségét.

Október 12-én az MSC Poesia kiköt Barcelonában, Spanyolország szívében, ahol a mediterrán életöröm és a gazdag kultúra találkozik. Barcelona egy olyan város, amely lenyűgözi a látogatókat modernista építészetével, élénk utcáival és kifinomult gasztronómiájával.

Október 13-án az MSC Poesia hajója egy tengeri napon át szeli a habokat, lehetőséget adva utasainak, hogy teljes mértékben kiélvezzék a hajózás élményét és felfedezzék a hajó kínálta lehetőségeket. Ez a nap a pihenésről, kikapcsolódásról és a tengeri utazás varázsáról szól.

Október 14-én az MSC Poesia hajója Casablancába érkezik, Marokkó lenyűgöző városába, ahol az utasoknak lehetőségük nyílik Marrakech varázslatos világát is felfedezni. Casablanca, Marokkó gazdasági központja, modern városképével és gazdag kulturális örökségével egyedülálló keveréket kínál.

Október 15-én, egy újabb tengeri nap során, az MSC Poesia hajón utazva kiváló lehetősége nyílik arra, hogy közelebbről is megismerje ezt a lenyűgöző hajót és annak különleges jellemzőit, miközben a tenger nyugalmát élvezi.

Október 16-án az MSC Poesia hajója Santa Cruz de Tenerife kikötőjébe érkezik, ami a Kanári-szigetek egyik legizgalmasabb és legélénkebb városa. Tenerife szigetének fővárosa lenyűgöző természeti szépségekkel, vibráló kultúrával és gazdag történelmi örökséggel várja az utazókat.

Október 17-én az MSC Poesia hajója megérkezik Madeira-sziget fővárosába, Funchalba. A hajóról való kiszállást követően az utasokat transzferbusszal viszik el a funchali szállodájukba, ahol az elkövetkezendő napokat szabadprogram keretében tölthetik, felfedezve ezt a csodálatos, "örök tavasz" szigetét.

A csoport október 17-án és 18-án Madeira-szigetén tölti az idejét. Ez a két nap lehetőséget biztosít a csoport tagjainak, hogy személyes érdeklődésük szerint élvezzék a sziget kínálta lehetőségeket, legyen az a gyönyörű tájak felfedezése, a helyi kultúrával való ismerkedés, vagy egyszerűen csak a pihenés és kikapcsolódás a sziget békés környezetében.

Október 19-én, a két emlékezetes nap után Madeirán, a csoport tagjai elhagyják ezt a varázslatos szigetet, és repülőjárattal visszautaznak Budapestre. Az utazás során összegyűjtött emlékek és élmények gazdagítják majd őket, hozva egy életre szóló kalandot, amely összekapcsolta őket Európa és az Atlanti-óceán csodáival.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Nyugat-Mediterrán hajóutak » Hajóutak - Kanári-szigeteki hajóutak - Kanári-szigeteki hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!