Helló DOMINIKA! MSC Seaside csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Időpont: 2024-11-16, Karibi hajóutak, Karib-térségi hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IR1) 9 éj 1099900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR2) 9 éj 1109900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OR1) 9 éj 1159900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR1) 9 éj 1239900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR2) 9 éj 1249900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

Helló DOMINIKA! MSC Seaside csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2024. november 16-25.

November 16-án veszi kezdetét az izgalmas utazásunk, amikor is Budapestről egy közvetett járattal indulunk Miami felé. Az út során a különböző repülőterek egyedi atmoszféráját élvezhetjük, átszállásokkal fűszerezve, ami már az utazás kezdetétől izgalmakat ígér. Miamiba érkezésünket követően egy kényelmes transzfer szállít el minket a szállodánkhoz, ahol lehetőségünk nyílik megpihenni és felkészülni a következő nagy kalandra: egy felejthetetlen hajóútra az MSC Seaside fedélzetén. Ez nem csupán egy hajóút, hanem egy lehetőség új barátságokra és arra, hogy együtt fedezzük fel a világ egyik leglenyűgözőbb régióját.

November 17-én, egy frissítő reggeli után, csoportunk egy izgalmas kirándulásra indul a Miami közeli Everglades Nemzeti Parkba. Ez a park kivételes természeti csodájaként ismert, egy hatalmas trópusi mocsárral, ahol az ikonikus amerikai aligátorok és számtalan más vadon élő állat található otthonra. Ezen a napon a park egyedülálló ökoszisztémáját fedezhetjük fel, amely az Egyesült Államok egyik legkülönlegesebb természeti kincse. A hajózási csatornákon egy különleges csónaktúrán is részt vehetünk, ahol közelebbről ismerhetjük meg ezt az egyedi élővilágot.

November 18-án az MSC Seaside utasai egy csodálatos napra ébrednek, amikor a hajó megérkezik az Ocean Cay MSC Marine Reserve-be, a Bahamákon. Ez a különleges helyszín egy privát sziget, amelyet az MSC hajótársaság alakított ki kizárólagos üdülőhelyként. Az Ocean Cay egy igazi trópusi paradicsom, ahol kristálytiszta, türkizkék vizek és fehér homokos strandok várják a látogatókat.

November 19-én az MSC Seaside utazása folytatódik, és a következő megálló Nassau, a Bahama-szigetek fővárosa. Nassau egy lenyűgöző város, ahol a karibi kultúra és a modern világ találkozik. A város pezsgő utcái és gazdag történelme, valamint a káprázatos tengerparti látványosságok egyaránt varázslatos élményt nyújtanak.

November 20-án az MSC Seaside utasai egy különleges napon vehetnek részt, egy tengeri napon, amikor a hajó San Juan, Puerto Rico felé tart. Ez a nap kiváló lehetőséget kínál a hajó fedélzetén található szolgáltatások és létesítmények teljes körű kihasználására, valamint arra, hogy pihenjenek és feltöltődjenek a következő kikötés előtt.

November 21-én az MSC Seaside megérkezik San Juanba, Puerto Rico varázslatos fővárosába. Ez a nap ígéretes kalandokkal és felfedezésekkel kecsegtet, hiszen San Juan egyedülálló keveréke a történelmi gazdagságnak és a modern karibi életstílusnak. A város pezsgő utcái, gyönyörű spanyol koloniális építészete és élénk kultúrája egyaránt lenyűgöző látványt nyújtanak.

November 22-én, a "Helló DOMINIKA!" program keretében, az MSC Seaside csoportos hajóútja elérkezik Puerto Plata gyönyörű városába a Dominikai Köztársaságban. A magyar idegenvezetővel ellátott csoport számára ez a nap különleges élményeket tartogat egy helyen, ahol a természetes szépség, a gazdag kultúra és a pezsgő városi élet összefonódik.

November 23-án az MSC Seaside ismét egy tengeri napon vesz részt, amint a hajó visszafelé tart Miami felé, az Egyesült Államokban. Ez a nap kiváló lehetőséget biztosít az utasoknak, hogy teljes mértékben kihasználják a hajó kínálta számos lehetőséget, és élvezzék a tengeri utazás minden pillanatát.

November 24-én az MSC Seaside visszatér Miami izgalmas városába, jelezve ezzel a csodálatos karibi hajóút végét. A reggeli órákban az utasoknak el kell hagyniuk kabinjaikat, hogy leszálljanak a hajóról. Ezzel megkezdődik az utolsó napjuk Miamiban, mielőtt hazaindulnának Budapest felé.

November 25-én a csoport végül megérkezik Budapestre, jelölve ezzel az MSC Seaside csoportos hajóút magyar idegenvezetővel történő karibi kaland végét. Ez a nap az utazás utolsó fejezete, ahol a résztvevők visszatérnek mindennapi életükbe, de gazdagabbak lesznek a megosztott élmények és emlékek sokaságával.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Karibi hajóutak - Karib-térségi hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!