Helló DOMINIKA! MSC Seaside csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. november 16-25.

Időpont: 2024-11-16, Karibi hajóutak, Karib-térségi hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IR1) 9 éj 1099900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR2) 9 éj 1109900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OR1) 9 éj 1159900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR1) 9 éj 1239900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR2) 9 éj 1249900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

Helló DOMINIKA! MSC Seaside csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2024. november 16-25.

Miami (United States), Ocean Cay MSC Marine Reserve (Bahamas), Nassau (Bahamas), San Juan (Puerto Rico), Puerto Plata (Dominican Rep.), Miami (United States)

Az Ön részvételi díja tartalmazza a repülőút költségeit Budapestről Miamiba és vissza, minden szükséges transzfert, adókat, illetékeket és borravalókat, teljes ellátást a hajón a választott kabinkategóriában, magyar nyelvű csoportkísérőt, fordítást a fakultatív kirándulásokon, egy éjszakás szállást reggelivel Miamiban, és egy Everglades Nemzeti Parkba szóló kirándulást. Célunk, hogy utazása minden pillanatában gondtalan és felejthetetlen élmény legyen.

További részletekért és információkért kérjük, kattintson ide.

Fedezze fel a karibi tenger varázslatos világát az MSC Seaside fedélzetén, egy exkluzív csoportos hajóút keretében, melyet magyar idegenvezetővel teszünk még felejthetetlenebbé! Az út során nem csak a hajó lenyűgöző létesítményeit és kényelmét élvezheti, hanem egy különleges ajándékot is kapunk: egy izgalmas kirándulást az Everglades nemzeti parkba Miamiban. Ez a kaland gazdagítja majd utazásunkat még mielőtt felszállnánk a hajóra.

Az MSC Seaside csodálatos útvonala során a következő varázslatos helyszíneken kötünk ki: kezdve a pezsgő Miamival, az Egyesült Államokban, ahol a város vibráló energiája és a tengerparti hangulat keveredik. Ezt követi a lélegzetelállító Ocean Cay MSC Marine Reserve a Bahamákon, ahol az MSC saját természetvédelmi területén élvezheti a kristálytiszta vizeket és a hófehér homokot. Nassau, a Bahamák fővárosa következik, ahol a karibi kultúra és a történelem találkozik a modern luxussal.

A hajóutunk további állomása San Juan, Puerto Rico, ahol a történelmi épületek, a lenyűgöző utcák és a hangulatos éttermek varázsolják el az utazókat. Végül, de nem utolsósorban, Puerto Plata, a Dominikai Köztársaságban várja Önt, ahol a káprázatos tengerpartok, a gazdag kulturális örökség és a bájos városok kínálnak felejthetetlen élményeket.

Csatlakozzon hozzánk ezen az álomszerű hajóúton, ahol minden pillanat kaland és kényeztetés, és ahol az MSC Seaside és a csodás karibi célpontok teszik az utazást igazán emlékezetessé. Ne hagyja ki ezt az életre szóló lehetőséget, hogy a tengeren kalandozva felfedezze a karibi szépségeket magyar idegenvezetőnk segítségével!

További érintett desztinációk: Hajóutak - Karibi hajóutak - Karib-térségi hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!