Helló MEXIKÓ! MSC Seaside csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Időpont: 2024-12-07, Mexikói hajóutak, Mexikói hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IR1) 9 éj 1099900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR2) 9 éj 1099900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OR1) 9 éj 1149900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR2) 9 éj 1229900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR1) 9 éj 1229900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

Helló MEXIKÓ! MSC Seaside csoportos hajóút magyar idegenvezetővel


2024. december 7-16.


December 7-én veszi kezdetét kalandos utazásunk, amely során Budapestről egy átszállásos repüléssel tartunk Miami irányába. Ez alatt az idő alatt különféle repülőterek különleges hangulatát tapasztalhatjuk meg, melyek átszállásokkal tarkítottak, ezáltal már az indulástól kezdve izgalmakkal telik az utunk. Miután megérkezünk Miamiba, egy kényelmes transzfer szolgáltatás visz el bennünket a szállásunkra, ahol lehetőségünk lesz egy kis regenerálódásra és felkészülésre a közelgő, feledhetetlen élményre: egy hajóútra az MSC Seaside-on. 

December 8-án, egy kellemes reggeli után, csoportunk egy lenyűgöző kirándulásra indul a Miamihoz közeli Everglades Nemzeti Parkba. Ez a park híres a lenyűgöző természeti látványosságairól, egy hatalmas trópusi mocsárterületről, ahol az amerikai aligátorok és számos egyéb vadállat él. E nap során felfedezzük a park egyedülálló ökoszisztémáját, ami az Amerikai Egyesült Államok egyik legelragadóbb természeti kincse. 

December 9-én, az MSC Seaside fedélzetén töltött tengeri napon, a hajó gazdag kínálata és elegáns kialakítása igazán kibontakozik. Az MSC Seaside egy innovatív hajó, amely a beltéri és kültéri terek harmonikus összhangját hozza létre, lehetővé téve a tengerrel való szoros kapcsolatot.

Costa Maya, Mexikó, december 10-én felfedezésre vár, egy igazán lenyűgöző helyszín, ahol az ősi maja kultúra és a modern karibi életérzés találkozik. Ez a kikötőváros a Yucatán-félsziget déli részén helyezkedik el, és egyedülálló kombinációját kínálja a történelmi gazdagságnak és természeti szépségnek.

December 11-én az MSC Seaside Cozumelben, Mexikóban köt ki, egy olyan helyen, ahol a karibi szépség és a gazdag maja örökség találkozik. Cozumel, Mexikó legnagyobb szigete, a Yucatán-félsziget partjainál található, és egy valódi paradicsom a természet és a kultúra szerelmeseinek.

December 12-én az MSC Seaside elérkezik Isla de Roatanra, Honduras egyik gyöngyszemére. Ez a káprázatos sziget a karibi tengerparti élményt a trópusi paradicsommal ötvözi, így kínálva egyedülálló és felejthetetlen kalandokat.

December 13-án, a következő tengeri napon, az MSC Seaside utasai ismét a hajó széleskörű szolgáltatásaival és lehetőségeivel ismerkedhetnek meg, miközben a hajó az Ocean Cay MSC Marine Reserve felé hajózik a Bahamákon.

December 14-én az MSC Seaside horgonyt vet az Ocean Cay MSC Marine Reserve-nél, a Bahamákon, egy különleges helyen, amelyet kifejezetten a természet és a pihenés szerelmesei számára alakítottak ki. Ez a privát sziget egy valódi trópusi paradicsom, ahol a természetes szépség és a fenntarthatóság találkozik.

December 15-én az MSC Seaside visszaérkezik Miami pezsgő városába, ezzel lezárva ezt a felejthetetlen karibi hajóútat. A reggel folyamán az utasoknak búcsút kell inteniük kabinjaiknak, és elhagyniuk a hajót, kezdve ezzel az utolsó napjukat Miamiban, mielőtt a Budapestre való hazatérésük megkezdődik.

December 16-án, a hosszú és emlékezetes utazás után, a csoport visszaérkezik Budapestre, ezzel hivatalosan is lezárva ezt a csodálatos karibi kalandot. Az MSC Seaside hajóútja során a résztvevők számtalan felejthetetlen élményben részesültek, kezdve az izgalmas Everglades kirándulástól Miami közvetlen közelében, a lenyűgöző tengerparti napokon át, egészen a különleges karibi szigetvilág felfedezéséig.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Mexikói hajóutak - Mexikói hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!