Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Időpont: 2024-11-22, Közel-keleti hajóutak , Közel-keleti hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IR1) 8 éj 809900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR2) 8 éj 819900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OO) 8 éj 879900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OR1) 8 éj 909900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR2) 8 éj 979900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR3) 8 éj 989900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2024. november 22-30.

November 22. egy csodás kezdő napja lesz utazásunknak! Az esti közvetlen járatunk Dubaiba visz minket, így kalandunk már a repülőtéren kezdetét veszi!

A poggyászfelvételt követően egyedülálló arab vendégszeretettel üdvözöljük csoportunkat. Egy gazdag reggeli vár, mely a helyi konyha finomságaival kápráztat el. Ez a bőséges és ízletes reggeli tökéletesen indítja a napot.

Reggeli után egy felfedező séta következik, ahol Dubai ragyogó városát és lenyűgöző látványosságait ismerjük meg. 

 

November 23. - Ismerje meg Dubait, az Egyesült Arab Emírségek csillogó gyöngyszemét

Kezdje a napot Dubai pezsgő energiájával! Ma a csoport a csodálatos Dubai városába érkezik, ami az Egyesült Arab Emírségek fénylő csillaga. Készüljön fel egy lenyűgöző napra, ahol a modern csodák összeolvadnak a hagyományos kultúrával.

Dubai lenyűgöző látványosságai, mint a világhírű Burj Khalifa, a világ legmagasabb épülete, vagy a lenyűgöző Palm-szigetek, várják a felfedezést. A futurisztikus városkép, a luxus bevásárlóközpontok és az izgalmas sivatagi kalandok teszik ezt a helyet igazán különlegessé.

A mai nap csúcspontja az MSC Euribia hajóra való beszállás.


November 24. - Doha, Katar felfedezése

A mai nap Dohában, Katar fővárosában telik, ami a Perzsa-öböl partján elhelyezkedő modern és pezsgő metropolisz. Doha a gazdag kulturális örökség és a modern építészet lenyűgöző ötvözete, amely a hagyomány és a modernitás közötti egyensúlyt tükrözi.

Doha lenyűgöző városképe a futurisztikus felhőkarcolók és az elegáns bevásárlóközpontok mellett a hagyományos souk-ok, vagyis piacok világát is magában foglalja. A Souq Waqif az egyik ilyen hely, ahol a látogatók élvezhetik az autentikus katari életérzést, vásárolhatnak helyi kézműves termékeket, fűszereket, textíliákat, és megkóstolhatják a helyi ételeket.


November 25. - Bahrain Felfedezése

A következő állomásunk Bahrain, a Perzsa-öböl egyik gyöngyszeme, amely egy kis szigetország, de hatalmas kulturális és történelmi jelentőséggel bír. Bahrain a modernitás és a hagyományok izgalmas keverékét kínálja, ahol az ősi civilizációk nyomai és a modern építészet harmonikusan egyesülnek.

Bahrain fővárosa, Manama, egy vibráló metropolisz, ahol a modern felhőkarcolók és hagyományos piacok, mint a híres Manama Souq, egymás mellett léteznek. Itt a látogatók megvásárolhatják a helyi kézműves termékeket, ékszereket, textíliákat, és különféle fűszereket.

A Bahraini Nemzeti Múzeum egy másik fontos látványosság, amely Bahrain gazdag történelmét és kultúráját mutatja be. A múzeumban található régészeti leletek, műalkotások és kézműves tárgyak betekintést nyújtanak a szigetország sokszínű múltjába.
 

November 26. - Tengeri nap az MSC Euribia fedélzetén

Ezen a napon az MSC Euribia hajónk teljes pompájában tündököl, miközben egy tengeri napot töltünk a fedélzeten. Ez az idő tökéletes alkalmat biztosít az utasoknak, hogy teljes mértékben kihasználják a hajó kínálta lehetőségeket és szolgáltatásokat, miközben a nyílt tengeren haladunk.

A hajó számos kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztálynak.


November 27. - Abu Dhabi, az Egyesült Arab Emírségek felfedezése

A következő állomásunk Abu Dhabi, az Egyesült Arab Emírségek fővárosa, amely egyedülálló keveréke a modern építészetnek, a hagyományos kultúrának és a lenyűgöző luxusnak. Ez a város egy igazi keleti gyöngyszem, ahol a hagyományos arab életstílus és a modern világ összefonódik.

Abu Dhabi egyik legkiemelkedőbb nevezetessége a Sheikh Zayed Nagymecset, amely a világ egyik legnagyobb és leglátványosabb mecsetje. Ez a lenyűgöző építmény tiszteleg az arab művészet és építészet előtt, és bámulatos látványt nyújt mind nappal, mind éjszaka.

 

November 28. - Sir Bani Yas-sziget, az Egyesült Arab Emírségek

A következő napunkat a Sir Bani Yas-szigeten töltjük, ami az Egyesült Arab Emírségek egyik legvarázslatosabb természeti csodája. Ez a különleges sziget, amely egykor vadászterület volt, ma egy széles körben elismert természetvédelmi terület, ahol a vadon élő állatok és a természetes szépség páratlan harmóniát alkotnak.

A sziget híres a vadállatok szabadon élő populációiról, beleértve az arab orixokat, gazellákat, struccokat és még sok más állatfajt. A Sir Bani Yas-szigeten lévő állatrezervátum látogatása kivételes lehetőséget kínál a természet közelségének megélésére és a vadon élő állatok megfigyelésére a természetes környezetükben.


November 29. - Dubai, az Egyesült Arab Emírségek

A következő napunkat Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségek egyik legismertebb és legdinamikusabb városában töltjük. Dubai a modern építészet, a luxus és a technológiai innovációk csodálatos keveréke, amely egyben a hagyományos arab kultúra és a modern világ találkozásának helyszíne is.

Dubai számos világhírű látványossággal büszkélkedhet, mint például a Burj Khalifa, a világ legmagasabb épülete. A látogatók felmehetnek a kilátóteraszra, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a városra. A Burj Khalifa mellett a Dubai Mall, a világ egyik legnagyobb bevásárlóközpontja is kötelező látnivaló, ahol számos luxusmárka, étterem és szórakozási lehetőség található.
 

Az utazás utolsó napja hajnalban kezdődik, amikor is leszállunk az MSC Euribia hajóról, elbúcsúzva a tengeri kalandoktól. Még egy utolsó pillantást vetünk Dubai fénylő horizontjára, mielőtt elindulnánk a város szívében található Dubai Mallba.

Késő délután köszönünk el a várostól, és a csoport elindul a dubaji repülőtérre. Itt veszünk végső búcsút az Egyesült Arab Emírségektől, és Budapest felé vesszük az irányt.

Ahogy a repülőgép felszáll Dubai felett, a város fényei még egyszer lenyűgöző látványt nyújtanak. Ez az utazás nemcsak új tájak és városok felfedezését jelentette, hanem felejthetetlen élményeket és emlékeket is hagyott szívünkben. Köszönjük, hogy velünk tartott ezen a varázslatos úton, és reméljük, hamarosan újra találkozunk egy másik kaland során!

További érintett desztinációk: Hajóutak - Közel-keleti hajóutak - Közel-keleti hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!