Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. november 22-30.

Időpont: 2024-11-22, Közel-keleti hajóutak , Közel-keleti hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IR1) 8 éj 809900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR2) 8 éj 819900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OO) 8 éj 879900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OR1) 8 éj 909900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR2) 8 éj 979900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR3) 8 éj 989900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2024. november 22-30.

Dubai (U.Arab Emirates), Doha (Qatar), Bahrain (Bahrain), Abu Dhabi (U.Arab Emirates), Sir Bani Yas (U.Arab Emirates), Dubai (U.Arab Emirates)

Fedezze fel az Egyesült Arab Emírségek és a Perzsa-öböl csodáit egy felejthetetlen hajóúttal az MSC Euribia fedélzetén, amely elegánsan hajózik Dubai, Doha, Bahrain, Abu Dhabi, Sir Bani Yas-sziget és vissza Dubaiba. Ez a különleges útvonal egy olyan utazást ígér, ahol a modern világ csodái és az ősi arab kultúra mesés találkozására kerül sor.

Az úti cél elvarázsolja az orientális káprázatot, a türkizkék tenger tájakat és a meleg sivatagi homokot, miközben a hajóút során megismerheti a régió lenyűgöző változásait. Ahol egykor csak végtelen sivatag húzódott, ma a világ legmagasabb épületei, a legfényűzőbb szállodák és a legmerészebb építészeti csodák várják, hogy felfedezzék őket. Ezek az új csodák bátran állnak a hagyományos paloták és az arab történelem gazdag maradványai mellett, így egyedülálló betekintést nyújtva a régió múltjába és jövőjébe.

Az MSC Euribia hajóútjának minden állomása egy új világba vezet: Dubai és Abu Dhabi futurisztikus látványosságai, mint a Burj Khalifa vagy a Louvre Abu Dhabi, mellett Sir Bani Yas-sziget természeti szépségeivel, például a tengerparti élményekkel és a mangrovek, a sivatag és a védett öbölterületek közötti szafarival varázsolja el utasait. Doha és Bahrain különleges keveréke a hagyományos és a modern építészetnek további izgalmas felfedezni valót kínál.

Engedje meg magának ezt a fényűző utazást az MSC Euribiával, és élvezze az Egyesült Arab Emírségek fejlődésének lenyűgöző eredményeit egy olyan hajóúton, amely a kultúrák találkozása mellett a pihenés és kikapcsolódás ígéretét is magában hordozza. Az MSC hajóút nem csak egy utazás, hanem egy életre szóló élmény, amely örökké az emlékezetében marad.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Közel-keleti hajóutak - Közel-keleti hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!