Helló JAPÁN! NCL Spirit csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Időpont: 2024-11-13, Távol-keleti hajóutak, Japán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Ablakos kabin (OB) 14 éj 2479900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BA) 14 éj 2789900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

Helló JAPÁN! NCL Spirit csoportos hajóút magyar idegenvezetővel


2024. november 13-27.


November 13-án, egy izgalmas utazás kezdeteként, az utazók kora esti órákban találkoznak a Budapest Ferenc Liszt Nemzetközi Repülőtéren. Itt elvégzik a szükséges becsekkolási folyamatokat, feladják csomagjaikat, és várakoznak a menetrend szerinti, átszállással Szöulba tartó repülőjáratuk indulására. A hosszú repülőút során az utasok pihennek, esetleg filmeket néznek, és készülődnek a következő nap kalandjaira.

Az utazók 2024. november 14-én érkeznek meg Szöulba, Dél-Korea lenyűgöző fővárosába. A repülőtérről egy kényelmes transzfer viszi őket a városban található szállodájukhoz, ahol elfoglalják szobáikat és kicsit pihenhetnek a hosszú utazás után. Miután mindenki felfrissült, a csoport félnapos városnéző túrára indul Szöul izgalmas utcáin.

November 15-én, egy izgalmas nap kezdeteként, az utasok reggel elfogyasztják a szállodájukban kínált bőséges reggelit, amely energiával tölti fel őket a nap folyamán váró kalandokhoz. A reggeli után mindenki kijelentkezik a szállodából, és az összepakolt csomagokkal együtt készen állnak a következő úti cél felé venni az irányt.

Másnap, 2024. november 16-án, a Norwegian Cruise Line (NCL) Spirit hajója eléri Jeju szigetét, amely Dél-Korea egyik varázslatos és természeti szépségekkel teli helyszíne. Jeju szigetét a Hallasan, egy alvó tűzhányó formálta, amely számos természeti látványosságot kínál a látogatóknak. Mint Dél-Korea legmagasabb hegye, a Hallasan bőséges kirándulási lehetőségeket kínál, és az UNESCO Bioszféra Rezervátuma is, amely egy krátertavat, valamint gazdag növény- és állatvilágot mutat be.

November 17-én, a Norwegian Cruise Line (NCL) Spirit hajója Sasebo kikötőjébe érkezik Japánban. Sasebo, amely egykor egy régi halászfalu volt, a 19. század vége óta jelentős tengerészeti kikötővé nőtte ki magát - először az Japán Császári Haditengerészettel, ma pedig az Amerikai Haditengerészet bázisaként szolgál.

November 18-án, a Norwegian Cruise Line (NCL) Spirit hajója Kagoshima városába érkezik, Japán Kyushu szigetének déli részén. Kagoshima egyedülálló helyszín, amely lenyűgöző természeti és kulturális látnivalókkal várja az utasokat.

November 19-én, a Norwegian Cruise Line (NCL) Spirit hajója Miyazaki városának, pontosabban annak Aburatsu nevű részének kikötőjébe érkezik. Miyazaki, egy népszerű üdülőváros, amely a szörfözésről, homokos strandokról és történelmi szentélyekről híres, lenyűgöző kilátásokkal és emlékművekkel várja az utasokat.

November 20-án és 21-én, a Norwegian Cruise Line (NCL) Spirit hajója Osaka kikötőjébe érkezik, amely a kapuja Kyotónak, Japán történelmi és kulturális központjának. Kyoto három oldalról dombvidékek ölelésében fekszik, és az ország egyik legjelentősebb városaként számtalan történelmi és kulturális kincset rejt.

November 22-én, a Norwegian Cruise Line (NCL) Spirit hajója Hiroshimába érkezik, amely egy város, ahol a történelem mindig jelen van. Hiroshima a világ egyik legfontosabb és leglélegzetelállítóbb emlékhelyét hozta létre, a Hiroshima Peace Memorial Parkot és Múzeumot. Ez a Világörökségi helyszín szobrokkal, csarnokokkal és emlékművekkel tiszteleg a II. Világháborúban elesettek előtt.

November 23-án, a Norwegian Cruise Line (NCL) Spirit hajója Kochi városába érkezik Japánban. Kochi egy barátságos város, ahol az utazók közelebb kerülhetnek a helyi lakosokhoz és élvezhetik a helyi ízeket. A város híres étele a Katsuo no tataki, egyfajta tonhal Tataki, amelyet mindenképpen meg kell kóstolniuk.

November 24-én, a Norwegian Cruise Line (NCL) Spirit hajója Nagoyába érkezik, Japán negyedik legnagyobb városába népesség szerint. Nagoya a modern kereskedelem központja, és számos jelentős vállalat, mint a Toyota, a Noritake porcelán és a Legoland szórakoztató park is itt található.

November 25-én, a Norwegian Cruise Line (NCL) Spirit hajója Shimizu kikötőjébe érkezik, amely a Fuji-hegy árnyékában fekszik és Japán egyik legszebb kikötőjének számít. Shimizu varázslatos természeti szépségeivel és kulturális látnivalóival várja az utazókat.

November 26-án, a Norwegian Cruise Line (NCL) Spirit hajója megérkezik Tokió kikötőjébe. A hajó kiszállását követően a csoport izgalmas félnapos városnéző túrára indul Tokióban, Japán lenyűgöző és pezsgő fővárosában. A túra során a résztvevők megismerkednek a város modern és hagyományos oldalával egyaránt.

November 27-én délután, a csoport megérkezik Budapestre, ahol az utazás véget ér. A csoport tagjai hazatérnek az útról, gazdagabbak lesznek számtalan kulturális és történelmi élménnyel, amelyeket a hajóút során tapasztaltak meg Dél-Koreában és Japánban. Az utazás így nem csak egy kalandos kirándulás volt, hanem egy felejthetetlen élmény, amely örökre megmarad az utasok emlékezetében.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Távol-keleti hajóutak - Japán hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!