Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Armonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. május 11-18.

Időpont: 2025-05-11, Földközi-tengeri hajóutak , Földközi-tengeri hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IB) 7 éj 479900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IM1) 7 éj 509900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IM2) 7 éj 509900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OB) 7 éj 549900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OM1) 7 éj 579900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OM2) 7 éj 589900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BM1) 7 éj 729900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Armonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2025. május 11-18.

Venice-Marghera (Italy), Brindisi (Lecce) (Italy), Mykonos (Greece), Piraeus (Athens) (Greece), Split (Croatia), Venice-Marghera (Italy)

Készüljön fel egy gondtalan utazásra, ahol minden részletet mi szervezünk! Légkondicionált autóbuszunk felszállási lehetőségeket biztosít Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városokban az M7-es autópálya mentén, így könnyedén és kényelmesen érkezhet meg a kikötőbe. A részvételi díj már tartalmaz minden adót, illetéket és a kötelező borravalókat, így Ön csak az utazás élvezetére fókuszálhat.

A hajón prémium ellátás, kényelmes szállás, és a gasztronómiai élvezetek várják. Tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérőnk pedig biztosítja, hogy minden kérdésére választ kapjon. Fakultatív kirándulások esetén magyar nyelvű fordítást is biztosítunk, hogy teljes mértékben élvezhesse az élményt.

Fedezze fel a Földközi-tenger csodáit egy felejthetetlen hajóúton az MSC Armonián, amely Velencéből indulva egzotikus kikötőket érint. Kezdje az utazást a romantikus Velence-Marghera kikötőjéből, ahol a város híres csatornái és történelmi épületei kínálnak egy varázslatos kezdetet.

A következő állomás Brindisi, Lecce régiójában található. Itt a hagyományos olasz kultúra és gasztronómia varázslatos élményt nyújt. Ezután az út során ellátogatunk Mykonosra, Görögország egyik legismertebb szigetére, ahol a hagyományos kék-fehér épületek és a kristálytiszta tengerpartok egyedülálló látványosságot kínálnak.

A hajóút következő kiemelkedő állomása Piraeus, Athén kikötővárosa, ahol a gazdag történelmi és kulturális örökség felfedezésre vár. Az antik görög építészet lenyűgöző példái, mint az Akropolisz, elvarázsolják az utazókat.

Split, Horvátország egyik leggyönyörűbb városa, a következő megálló. A Diocletianus-palota és a lenyűgöző tengerparti sétányok tökéletes kombinációja a történelmi és természeti szépségeknek.

Az utazás végül ismét Velence-Margherában ér véget, ahol a csodálatos emlékekkel gazdagodva térhetnek haza az utasok. Az MSC Armonia minden szükséges kényelmet és szolgáltatást biztosít, hogy az utazás kényelmes és felejthetetlen legyen. A fedélzeten magyar idegenvezető segíti az utasokat, biztosítva a zökkenőmentes és élvezetes utazást a görög szigetek felé. Fedezze fel a Földközi-tenger varázsát ezen a különleges hajóúton, ahol minden állomás egy új kalandot és felfedezést ígér!

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak » Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Kelet-Mediterrán hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!