Helló PORTUGÁLIA! MSC Musica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. április 25. - május 6.

Időpont: 2025-04-25, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IR1) 12 éj 999900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR2) 12 éj 1019900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OO) 12 éj 1069900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OR1) 12 éj 1079900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BB) 12 éj 1129900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR1) 12 éj 1179900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BR2) 12 éj 1199900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

Helló PORTUGÁLIA! MSC Musica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2025. április 25. - május 6.

Genoa (Portofino) (Italy), Marseille (Provence) (France), Malaga (Granada) (Spain), Cadiz (Seville) (Spain), Lisbon (Cascais) (Portugal), Alicante (Spain), Mahon (Spain), Olbia (Italy), Genoa (Portofino) (Italy)

Készüljön fel egy gondtalan utazásra, ahol minden részletet mi szervezünk! Légkondicionált autóbuszunk felszállási lehetőségeket biztosít Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városokban az M7-es autópálya mentén, így könnyedén és kényelmesen érkezhet meg a kikötőbe. A részvételi díj már tartalmaz minden adót, illetéket és a kötelező borravalókat, így Ön csak az utazás élvezetére fókuszálhat.

A hajón prémium ellátás, kényelmes szállás, és a gasztronómiai élvezetek várják. Tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérőnk pedig biztosítja, hogy minden kérdésére választ kapjon. Fakultatív kirándulások esetén magyar nyelvű fordítást is biztosítunk, hogy teljes mértékben élvezhesse az élményt.

Fedezze fel Európa csodáit a tenger felől, egy felejthetetlen csoportos hajóúton az MSC Musica fedélzetén, magyar idegenvezetővel! Képzelje el, ahogy elhagyja Genoa festői kikötőjét, és elindul egy kalandokkal teli útra, ahol minden megálló egy újabb fejezetet nyit az emlékeiben.

Az első állomásunk Portofino, egy olasz Riviéra gyöngyszeme, ahol a lenyűgöző tengerparti táj és a színes házak varázslatos atmoszférát teremtenek. Aztán irány Marseille, Franciaország legnaposabb városa, ahol a Provence régió gazdag kultúrájába és kulináris élvezetekbe merülhetünk el. A következő megálló Malaga, ahol Granada történelmi varázsa és az Alhambra lenyűgöző palotája várja Önt. Utunk során Cadiz káprázatos utcáin sétálhatunk, és a közeli Seville gazdag művészeti és történelmi örökségébe kalauzoljuk.

Lisszabon, Európa egyik legkedveltebb úti célja, csodálatos panorámát kínál Cascais tengerpartjáról nézve. Alicante a következő megállónk, ahol az életteli spanyol kultúrát és a tenger gyönyörű látványát élvezhetjük. Mahonban a csendes természeti szépségében gyönyörködhetünk, majd Olbiában a szardíniai kultúra és gasztronómia varázsolja el Önt. Végül visszatérünk Genovába, ahol zárul ez az elképesztő utazás.

Az MSC Musica magában hordozza a mediterrán elegancia és a modern kényelem tökéletes egyensúlyát. Fedélzetén kiváló éttermek, szórakozási lehetőségek és pihenést biztosító létesítmények találhatók, hogy az utazás minden pillanata felejthetetlen legyen. A magyar idegenvezető gondoskodik arról, hogy minden részletet megérthessen és teljes mértékben élvezhesse ezt a csodálatos kalandot.

Csatlakozzon hozzánk ezen az álomszerű hajóúton, és fedezze fel Európa gyöngyszemeit egyedülálló módon az MSC Musica fedélzetén!

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Nyugat-Mediterrán hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!