Helló LISSZABON! MSC Orchestra csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. szeptember 20. - október 1.

Időpont: 2024-09-20, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IR1) 11 éj 939900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR2) 11 éj 939900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OO) 11 éj 1009900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BL2) 11 éj 1149900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

Helló LISSZABON! MSC Orchestra csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2024. szeptember 20. - október 1.

Genoa (Portofino) (Italy), Marseille (Provence) (France), Malaga (Granada) (Spain), Cadiz (Seville) (Spain), Lisbon (Cascais) (Portugal), Alicante (Spain), Mahon (Spain), Olbia (Italy), Genoa (Portofino) (Italy)

Készüljön fel egy gondtalan utazásra, ahol minden részletet mi szervezünk! Légkondicionált autóbuszunk felszállási lehetőségeket biztosít Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városokban az M7-es autópálya mentén, így könnyedén és kényelmesen érkezhet meg a kikötőbe. A részvételi díj már tartalmaz minden adót, illetéket és a kötelező borravalókat, így Ön csak az utazás élvezetére fókuszálhat.

A hajón prémium ellátás, kényelmes szállás, és a gasztronómiai élvezetek várják. Tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérőnk pedig biztosítja, hogy minden kérdésére választ kapjon. Fakultatív kirándulások esetén magyar nyelvű fordítást is biztosítunk, hogy teljes mértékben élvezhesse az élményt.

Fedezd fel az Iberai-félsziget lenyűgöző csodáit az MSC Orchestra csoportos hajóúton, magyar idegenvezető kíséretében. Európa déli csücskében fedezd fel a szenvedélyes flamenco táncot, kóstold meg az ízletes paellát, gyönyörködj a Provence-i levendulamezőkben, és merülj el a portugál fado zenei örökségében. Az MSC Orchestra hajón magával ragadó élmények várnak, amelyek az Iberai-félsziget varázsát hozzák el neked.

Csatlakozz ehhez az izgalmas utazáshoz, ahol felfedezheted a spanyol és francia tengerpartokat, valamint Portugália gyönyörű fővárosát, Lisszabont. Sétálj Marseille festői utcáiban, érezd a mediterrán szellőt Genoa kikötőjében, és fedezd fel az andalúziai kultúrát Malaga és Cádiz városaiban.

Élvezd esténként a finom spanyol tapasokat és a lenyűgöző élő flamenco előadásokat, míg napközben a történelmi városok, katedrálisok és műemlékek vezetnek végig az Iberai-félsziget gazdag történelmén.

Ha egy felejthetetlen kalandra és kulturális élményekre vágysz, válaszd az MSC Orchestra hajóutat, és engedd, hogy az Iberai-félsziget különleges varázsa teljesen elbűvöljön!

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Nyugat-Mediterrán hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!