Helló KANÁRI-SZIGETEK! MSC Opera csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. november 24. - december 2.

Időpont: 2024-11-24, Kanári-szigeteki hajóutak, Kanári-szigeteki hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IM1) 9 éj 749900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IM2) 9 éj 759900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OM1) 9 éj 839900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OM2) 9 éj 849900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BM1) 9 éj 989900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BA) 9 éj 1079900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

Helló KANÁRI-SZIGETEK! MSC Opera csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2024. november 24. - december 2.

Las Palmas de G.Canaria (Canary Is.) (Spain), Puerto Del Rosario/Fuerteventura (Spain), Arrecife de Lanzarote (Canary Is.) (Spain), Funchal (Madeira Is.) (Portugal), Santa Cruz de Tenerife (Canary Is.) (Spain), Las Palmas de G.Canaria (Canary Is.) (Spain)

Az Ön részvételi díja magában foglalja a repülővel történő utazást Budapest és a célállomás között, minden adót, illetéket és a kötelező borravalókat, így Önnek nem kell aggódnia a rejtett költségek miatt. Élvezheti a prémium ellátást hajónkon, amely a nemzetközi és mediterrán konyha legjobbjait kínálja, valamint széleskörű büfénket, amely reggelire, ebédre, vacsorára és késő esti snackekre is nyitva áll. Utazása során egy tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérő lesz az Ön társaságában, és gondoskodunk a magyar nyelvű fordításról a fakultatív kirándulások során. Emellett egy éjszakás szállást biztosítunk reggelivel Las Palmas de Gran Canaria szigetén, hogy pihenten folytathassa utazását. Célunk, hogy utazása gondtalan, kényelmes és felejthetetlen élmény legyen, elégedettsége és kényelme mindenek felett áll.

Fedezze fel a varázslatos Atlanti-óceánt egy felejthetetlen kaland keretében az MSC Opera fedélzetén, amely elrepíti Önt a Kanári-szigetek gyöngyszemeihez és Madeira virágzó szigetére, egy különleges csoportos hajóút részeként, amely Budapestről indul, repülővel érkezik Las Palmas de Gran Canaria szigetére. Készüljön fel egy olyan utazásra, ami több, mint egy sima nyaralás: ez egy igazi kaland, amely során felfedezheti a Kanári-szigetek és Madeira káprázatos tájait, kultúráját és gasztronómiáját.

Utazásunk első állomása Las Palmas de Gran Canaria, ahol egy éjszakát töltünk, hogy alkalmunk legyen feltérképezni ezt a pezsgő várost, mielőtt másnap a tengerre szállnánk. Las Palmas káprázatos tengerpartjai, élénk utcái és gazdag történelme tökéletes bevezetést nyújtanak az előttünk álló kalandhoz.

Másnap az MSC Opera fedélzetére lépve elindulunk a Kanári-szigetek felfedezésére. Első megállónk Puerto del Rosario, Fuerteventura szigetén, ahol a végtelen homokdűnék és kristálytiszta vizek nyújtanak felejthetetlen élményeket. Ezután Arrecife de Lanzarote káprázatos tájai következnek, ahol két napot is eltölthetünk, hogy felfedezzük a sziget egyedülálló vulkanikus tájait és az innovatív művészeti alkotásokat, amelyek César Manrique nevéhez fűződnek.

Ezt követően a hajó elvezet minket Madeira szigetére, Funchal gyönyörű városába, ahol a lélegzetelállító tájak, a különleges madeira borok és a sziget egyedi virágai teszik az ott töltött időt felejthetetlenné. A tengerparti séták és a helyi piacok felfedezése mellett lehetőségünk lesz megkóstolni a helyi gasztronómia különlegességeit is.

Utazásunk utolsó állomása Santa Cruz de Tenerife, ahol a Teide Nemzeti Parkban tett kirándulások és a város pezsgő élete vár ránk, mielőtt visszatérnénk Las Palmas de Gran Canaria szigetére.

Ez az egyedülálló csoportos hajóút nem csupán egy utazás a gyönyörű Kanári-szigeteken és Madeirán keresztül, hanem egy lehetőség arra is, hogy új barátságokat kössünk, miközben közösen fedezzük fel ezen különleges helyek természeti szépségeit és kulturális gazdagságát. Az MSC Opera minden kényelmet megadó fedélzete és a gondosan összeállított programok garantálják, hogy ez az utazás felejthetetlen élményekkel gazdagítson mindenkit.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy részese legyen egy felejthetetlen kalandnak, amely során a tengeri utazás varázsa és a célállomások kulturális gazdagsága egyesül. Csatlakozzon hozzánk az MSC Opera fedélzetén, és hagyja, hogy a Kanári-szigetek és Madeira varázsa magával ragadja!

További érintett desztinációk: Hajóutak - Kanári-szigeteki hajóutak - Kanári-szigeteki hajóutak
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!