Helló TUNÉZIA! MSC Fantasia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. március 30. - április 7.

Időpont: 2025-03-30, Földközi-tengeri hajóutak , Földközi-tengeri hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső kabin (IB) 7 éj 599900.00 Ft/fő, 2F

Belső kabin (IR1) 7 éj 629900.00 Ft/fő, 2F

Balső kabin (IR2) 7 éj 639900.00 Ft/fő, 2F

Ablakos kabin (OB) 7 éj 679900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BB) 7 éj 729900.00 Ft/fő, 2F

Balkonos kabin (BL2) 7 éj 769900.00 Ft/fő, 2F

Leírás

Helló TUNÉZIA! MSC Fantasia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2025. március 30. - április 7.

Genoa (Portofino) (Italy), Naples (Pompeii) (Italy), Palermo (Italy), La Goulette (Tunisia), Barcelona (Spain), Marseille (Provence) (France), Genoa (Portofino) (Italy)

Az Ön részvételi díja biztosítja az utazás zökkenőmentes és kényelmes élvezetét kezdve a légkondicionált autóbuszos utazással Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városokból, minden szükséges adót, illetéket és kötelező borravalókat is magában foglalva, így külön költségek nélkül élvezheti az utazást. A hajón prémium ellátás vár, változatos menüválasztékkal a nemzetközi és mediterrán konyha legfinomabbjaiból. Tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérője gondoskodik arról, hogy minden kérdésére választ kapjon, és zavartalanul élvezhesse az utazást, valamint a fakultatív kirándulások során magyar nyelvű fordítást biztosítunk. Célunk, hogy az utazás minden pillanata gondtalan, kényelmes és felejthetetlen élmény legyen Ön számára.

Fedezze fel a Földközi-tenger lenyűgöző kincseit egy emlékezetes csoportos hajóúton az irodánk szervezésében, magyar idegenvezető kíséretében! Utazásunk az MSC Fantasia fedélzetén indul, ahol kényelem és luxus várja a vendégeket. Első megállónk Genoa, Portofino festői kikötőjével, ahol az olasz Riviéra szépségét csodálhatjuk meg. Ezt követően Nápoly gazdag történelmi öröksége és Pompeii lenyűgöző romjai várnak ránk. Útunk során ellátogatunk Palermo színes utcáiba, ízlelgetve Szicília autentikus ízeit. La Goulette kikötőjében megismerkedhetünk Tunézia kultúrájával és történelmével. Barcelona vibráló élete és Marseille provanszi hangulata után visszatérünk Genoába, ahol a körutazás kezdetére is emlékezhetünk. Ez az utazás tökéletes választás azok számára, akik szeretnék felfedezni Európa és Afrika partjainak csodáit kényelmes körülmények között, kiváló társaságban.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak » Olaszország - Ligur - tenger - Genova
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsoként értesüljön újdonságainkról és akcióinkról!