1989 - ben alapították, azzal a céllal, hogy elérhető luxust kínáljanak a hajózási piacon. Hajói 5*-osak, 4 osztályba sorolva, mindegyiknél más-más szolgáltatást helyeznek előtérbe. minden hajónál különleges fedélzeti szabadidős programokat is tartalmaz az ár, mint borkóstoló, wellness programok, főzőbemutatók.

Minden hajóút a felfedezésekről szól. A Celebrity-nél már a fedélzeten is van erre lehetőség. A gasztronómia iránt érdeklődők a mesterszakács ételbemutatójából leshetik el a különleges fogásokat, az ínycsiklandozó ételkülönlegességeket pedig „kötelező” megkóstolni! Kártyatudását tökéletesítheti oktatók segítségével, ezután lehetősége adódik „kártyabajnokságban” is részt venni. Ha azonban más területen is versenyre kelne utastársaival, ismert képzőművészek eredeti munkáira licitálhat az árverésen.

Ahogy a nap átnyúlik az éjszakába, a Celebrity hajók egyre inkább megtelnek élettel. Táncra perdülhet a Randez-Vous Lounge-ban vagy a nightclub-ban, remek ismerősökre tehet szert a Martini Bar-ban, megnézhet több színházi előadást, vagy a Cova Café Milano egy csendes sarkában élvezheti a halk zongoraszót. Ha éppen a szerencsenapja köszönt Önre a hajón, ne szalassza el a lehetőséget a kaszinóban! Bármit is választ, a Celebrity fedélzetén este sem fog unatkozni!

A kiválóan felszerelt AquaSpa-k a tengerjáró hajókon található hasonló szolgáltatások között az élvonalban állnak. Kizárólag itt vehetők igénybe például az Elemis Sensory Heaven kezelések, valamint a Celebrity az első hajótársaság, amely a tengeren kínál akupunktúrás kezeléseket.

Celebrity Solstice osztály

Celebrity Eclipse Celebrity Equinox
Celebrity Reflection
Celebrity Silhouette
Celebrity Solstice

Tapasztalja meg az elegancia csúcsát, az International Interior Design Association által „a luxushajó-tervezés új etalonjának” nevezett hajóin, melyben a tervezés és az innováció eddig sosem látott módon egyesül. Készüljön fel arra, hogy minden pillanatban valami váratlannal fog találkozni. Kezdetnek ott van a The Lawn Club – félhektárnyi valódi gyep talpai kényeztetésére, a The Hot Glass Show (látványos üvegfúvó műhely), 10 különféle étterem, illetve az AquaClass – egy teljesen új kabinosztály, közvetlenül a spa mellett. Ez még csak egy szerény ízelítő mindabból, ami Önre vár. A már hajózó Celebrity Solstice, Celebrity Equinox, Celebrity Eclipse és Celebrity Silhouette, valamint a 2012-ben vízre bocsátott Celebrity Reflection azért születtek, hogy igazán stílusosan juttassák el Önt a világ legjobb pontjaira.

A létesítmények és szolgáltatások hajónként változnak.

Celebrity Millennium osztály

Celebrity Constellation
Celebrity Ininity
Celebrity Millennium
Celebrity Summit

E négy díjnyertes hajónak nagy szerepe van abban, hogy a hajós nyaralások szerelmesei évről évre Celebrity hajóit választják a legjobbnak.  Solsticizing program keretében Millennium osztályú hajókon is bevezettek néhány, eddig kizárólag a Solstice osztályú* hajóikon elérhető szolgáltatást. Az első ilyen hajó a 2010-ben átalakított Celebrity Constellation volt. A Celebrity Infinity átalakítása 2011 végére, a Celebrity Summit és a Celebrity Millennium kibővítése pedig 2012-ben fejeződött be.Az átalakítás keretében a hajók például AquaClass kabinokat kaptak, illetve megtalálható rajtuk a különlegességeket kínáló Blu étterem. Szintén újdonság a Bistro-on-Five palacsintabár, a csalogató Café al Bacio & Gelateria, a Cellar Master’s Wine Bar, a Uniquely Unordinary  („szokatlanul egyedi”) specialitásokat felszolgáló
Qsine étterem és a Celebrity iLounge  – az első hivatalos tengeri Apple-márkabolt. Ehhez jön még a jégpultos Martini Bar and Crush, valamint a felújított kabinok és dekoráció. A Millennium Osztály így több luxust és kényelmet kínál, mint valaha.

A létesítmények és szolgáltatások hajónként változnak.

Celebrity Century

A közepes méretű hajókat kedvelő nyaralók kedvenc választása: elegánsan visszafogott, mégis nyugodt hangulatot áraszt. Egyszerre modern, intim és barátságos. A fedélzeten megtalálja a Celebrity hajókon megszokott létesítményeket, köztük a Michael’s Clubot vagy a rendkívül népszerű Martini bárt, ahol vendégek első ízben találkozhattak jégborítású bárpulttal a tengeren – és amit annyira megkedveltek, hogy azóta az összes hajón bevezették e különlegességet. De ne feledkezzünk meg arról az exkluzív wellness programról sem, amely kizárólag a Celebrity hajóin működő AquaSpa  by Elemis fürdőiben vár vendégeinkre. A folyamatos korszerűsítés alatt álló Celebrity Century legújabb fejlesztései közé tartozik 314 privát erkély, 14 új Sky Lakosztály, valamint 174 ultramodern Concierge Class kabin mostantól új kényelmi szolgáltatásokkal, köztük friss vágott virággal, illetve kibővített párnaválasztékkal. Röviden: ez a csábító óceánjáró rendelkezik mindazzal, amivel egy Celebrity hajónak rendelkeznie kell.

Celebrity Xpedition

96 vendég befogadására alkalmas megajacht, melyet kifejezetten úgy terveztek, hogy felfedezőutakra is alkalmas legyen, a világ egyik legérintetlenebb tájára, a Galápagos-szigetekre látogat el. Egész évben közlekedik, így szabad a választás: az Önnek leginkább megfelelő időpontban vehet részt az életre szóló élményt kínáló hajóúton, melyet tetszés szerint megtoldhat akár egy Machu Picchu-i kirándulással is. A Celebrity Xpedition luxuskivitelben gondoskodik kalandvágyó utasai minden igényéről és vágyáról. Hozzáértő személyzete, környezettudatos kialakítása és a fedélzetén megtalálható szakavatott természetkutatók és tudósok segítenek megóvni e sérülékeny szigetvilágot, úgy, hogy közben bemutatják annak természeti és evolúciós jelentőségét.