A hajótársaság 2010 februárjában vízre bocsájtott hajóján minden az utasok kényelmét szolgálja.  Az elegáns anyagok felhasználásával kialakított design által, a hajóra belépve már egy pompázatos világba csöppen a vendég. A hajó a legmodernebb szórakozási lehetőségekkel felszerelt, mint pl. a 4D mozi, az exclusive golf és Grand Prix szimulátorok. A két szintes Samsara Spa pedig igazi pihenést és feltöltődést biztosít edzőtermével, törökfürdőjével, szaunájáva, thalassoterápiás medencéjével3500 nm-en.

Kabinok

Belső kabin (classic, prémium, samsara)
Ablakos kabin (classic, prémium, samsara)
Balkonos kabin (classic, prémium)
Balkonos mini lakosztály (lakosztály)
Balkonos lakosztály (lakosztály, samsara)
Balkonos panoráma lakosztály (lakosztály)
Balkonos nagy lakosztály (lakosztály)

Kabinjait több osztályba sorolja:

Classic kabintípus

Az utas a legjobb árat kapja minden kabintípusra (belső, ablakos & balkonos) és élvezheti az összes fedélzeti szolgáltatást.
Kombinálható a Costa Club hűségprogram kínálta előnyökkel, azonban az ültetett étkezés időpontját nem választhatja ki.

Premium kabintípus

Méret és elhelyezkedés tekintetében a legjobb kabinok a hajó minden szintjén.
Választható vacsoraidőpont (első vagy második ültetés), térítésmentesen rendelhető reggeli a kabinba és a hét minden napján, a nap 24 órájában díjtalan a szobaszerviz. Az egyéb Costa Club-előnyök mellett a gyűjthető CostaClub pontok száma a szokásos duplája. Plusz 10% kedvezmény jár a későbbi, teljes árú hajóutak árából, Prémium (vagy magasabb kategóriájú) kabinban, az elkövetkező 2 év bármely indulása esetén.

Samsara kabintípus

A Prémium kabinkategóriánál felsorolt privilégiumok a Samsara kabinok vendégeit is megilletik, emellett korlátlan belépést biztosít a Spa területére és a Samsara étterembe. Extra szolgáltatások: meghívó a teaceremóniára, 2 wellness kezelés, 2 fitnesz- és meditációs óra, 2 belépő az UVA szoláriumba.

Lakosztályok

A Prémium kabinkategóriánál felsorolt privilégiumok a lakosztályok vendégeit is megilletik. A szállás tágas, kifinomult ízléssel berendezett, amelyek exkluzív kiegészítőkkel, extraszolgáltatásokkal rendelkeznek. Lakosztály foglalása esetén a vendégeket elsőbbség a beszállás illeti meg, megérkezéskor saját inasuk fogadja egy üveg habzóborral és ínyenc falatokkal, melyek közvetlenül a lakosztályban kerülnek felszolgálásra.