A vidámság, a szín kavalkád és a derű azonnal rabul ejti vendégeinket, amint belépve a Costa Mediterranea központi halljába, meglátják a panorámalifteket és a táncosokat formázó szobrokat. Ezen felül az üvegmennyezeten át az eget is megpillanthatjuk.
A számos műalkotással díszített Costa Mediterraneát a 16-17. századi itáliai nemes családok palotáinak stílusa és a kifinomult részletekben bővelkedő, olasz elegancia jellemzi. Különösen nagy hatása van a 139 ezüst műtárgyat felvonultató, balkonos Argentieri étteremnek.
Ha testi-lelki kényeztetésre vágyik, válassza a wellness-csomagot, amely wellness-kabint vagy wellness-lakosztályt, speciális étrendet és személyre szóló rekreációs kezelést foglal magában.
És hogy a sportok kedvelői se csalódjanak: nemcsak egy hatalmas, háromszintes tornaterem várja őket káprázatos, tengerre néző panorámával, hanem a legfelső fedélzeten egy többfunkciós sportpálya is.

Kabinok

Belső kabin (classic, prémium)
Ablakos kabin (classic, prémium)
Balkonos kabin (classic, prémium)
Balkonos lakosztály (lakosztály)
Balkonos panoráma lakoszály (lakosztály)
Balkonos nagy lakosztály (lakosztály)

Kabinjait több osztályba sorolja:

Classic kabintípus

Az utas a legjobb árat kapja minden kabintípusra (belső, ablakos & balkonos) és élvezheti az összes fedélzeti szolgáltatást.
Kombinálható a Costa Club hűségprogram kínálta előnyökkel, azonban az ültetett étkezés időpontját nem választhatja ki.

Premium kabintípus

Méret és elhelyezkedés tekintetében a legjobb kabinok a hajó minden szintjén.
Választható vacsoraidőpont (első vagy második ültetés), térítésmentesen rendelhető reggeli a kabinba és a hét minden napján, a nap 24 órájában díjtalan a szobaszerviz. Az egyéb Costa Club-előnyök mellett a gyűjthető CostaClub pontok száma a szokásos duplája. Plusz 10% kedvezmény jár a későbbi, teljes árú hajóutak árából, Prémium (vagy magasabb kategóriájú) kabinban, az elkövetkező 2 év bármely indulása esetén.

Lakosztályok

A Prémium kabinkategóriánál felsorolt privilégiumok a lakosztályok vendégeit is megilletik. A szállás tágas, kifinomult ízléssel berendezett, amelyek exkluzív kiegészítőkkel, extraszolgáltatásokkal rendelkeznek. Lakosztály foglalása esetén a vendégeket elsőbbség a beszállás illeti meg, megérkezéskor saját inasuk fogadja egy üveg habzóborral és ínyenc falatokkal, melyek közvetlenül a lakosztályban kerülnek felszolgálásra.