2009 júniusától várja Önt a Costa lenyűgöző, harmonikus stílusú hajója. A zene ihlette színes fedélzetbelsőket hangjegyek díszítik, melyek meghatározzák a fedélzeten uralkodó hangulatot.
A hajó szépségének titka a különböző stílusok megjelenítésében rejlik. Belső kialakítása ötvözi mindazokat az elemeket, amelyek korábbi hajókon – a Costa Serenán, Costa Magicán és Costa Fortunán – a legjobbnak bizonyultak. Az eredmény az építészeti stílusok olyan elegye, amely egyedülállóan látványos és egyben kellemes hangulatot is teremt.
A Costa Pacifica fedélzetén számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget talál. A végeláthatatlan izgalmakról Forma-1 szimulátor, látványos, üvegtetős külső fedélzet, éjszakai mozi és egyedülálló, kivételes hangminőségre képes technológiával büszkélkedő színház gondoskodik.
A varázslatos hangulatú Samsara Spa a Costa Pacifica fedélzetén is a teljes kikapcsolódás élményével és különleges keleti rituálékkal várja vendégeit.

Kabinok

Belső kabin (classic, prémium, samsara)
Ablakos kabin (classic, prémium)
Balkonos kabin (classic, prémium, samsara)
Balkonos lakosztály (lakosztály, samsara)
Teraszos lakosztály (lakosztály, samsara)
Balkonos nagy lakosztály (lakosztály, samsara)

Kabinjait több osztályba sorolja:

Classic kabintípus

Az utas a legjobb árat kapja minden kabintípusra (belső, ablakos & balkonos) és élvezheti az összes fedélzeti szolgáltatást.
Kombinálható a Costa Club hűségprogram kínálta előnyökkel, azonban az ültetett étkezés időpontját nem választhatja ki.

Premium kabintípus

Méret és elhelyezkedés tekintetében a legjobb kabinok a hajó minden szintjén.
Választható vacsoraidőpont (első vagy második ültetés), térítésmentesen rendelhető reggeli a kabinba és a hét minden napján, a nap 24 órájában díjtalan a szobaszerviz. Az egyéb Costa Club-előnyök mellett a gyűjthető CostaClub pontok száma a szokásos duplája. Plusz 10% kedvezmény jár a későbbi, teljes árú hajóutak árából, Prémium (vagy magasabb kategóriájú) kabinban, az elkövetkező 2 év bármely indulása esetén.

Samsara kabintípus

A Prémium kabinkategóriánál felsorolt privilégiumok a Samsara kabinok vendégeit is megilletik, emellett korlátlan belépést biztosít a Spa területére és a Samsara étterembe. Extra szolgáltatások: meghívó a teaceremóniára, 2 wellness kezelés, 2 fitnesz- és meditációs óra, 2 belépő az UVA szoláriumba.

Lakosztályok

A Prémium kabinkategóriánál felsorolt privilégiumok a lakosztályok vendégeit is megilletik. A szállás tágas, kifinomult ízléssel berendezett, amelyek exkluzív kiegészítőkkel, extraszolgáltatásokkal rendelkeznek. Lakosztály foglalása esetén a vendégeket elsőbbség a beszállás illeti meg, megérkezéskor saját inasuk fogadja egy üveg habzóborral és ínyenc falatokkal, melyek közvetlenül a lakosztályban kerülnek felszolgálásra.

Nem minden szolgáltatás található meg minden hajón!