Az MSC Armonia luxus tengerjáró hajó hűen tükrözi olasz nevét - ez a hajó egy csodálatos példa arra, hogyan tud a tér és az intimitás tökéletes harmóniában egyesülni. Az MSC Armonia egyike az MSC Cruises kisebb hajóinak, olasz stílust árasztva szolgál ki közel 2.000 vendéget. Ez a hajó talán a legjobb választás egy családi hajókázásra.

A csodálatos, saját erkéllyel rendelkező lakosztályok mellett az MSC Armonia tágas közös termeiből is csodálatos panoráma nyílik a tengerre, mely ideális családi és baráti beszélgetésekre, együttlétre.

Élvezze a szép időt, fürödjön vagy napozzon 2 kültéri medencében, de edzhet is a tornateremben vagy pihenhet a wellness-központban. Esténként táncolja át az éjszakát a csillogó diszkóban, élvezze a kulturális és a szórakoztató előadásokat a színházban, vagy próbáljon szerencsét a kaszinóban! A gyerekek imádni fogják a gyerek klubot és a mini-golfot. Érezze át a „La bella vita” ízét a 2 éttermünkben vagy és hangulatos pizzériában.

Az MSC Cruises teljesen felújította az MSC Armoniát, mely az egyik régebben üzemelő hajója. Mostanra modern eszközökkel szerelték fel, melyek a finom, elegáns környezetben olaszos magabiztossággal és hangulattal biztosítják azt, hogy ezen a rendkívüli „úszó univerzumon” egy mágikus utazás során álmai valóra váljanak.

Kabinok

Belső kabin (Bella és Fantastica osztály)
Mozgáskorlátozottak számára kialakított belső kabin (Bella és Fantastica osztály)
Külső kabin (Bella és Fantastica osztály)
Balkonos lakosztály (Fantastica és Aurea osztály)

2013-tól kabinjait több külön osztályba sorolja:

Bella osztályú kabinok:

Lehetséges a kabintípus választása foglaláskor, büfé a nap 20 órájában elérhető, prémium színházi előadásokon való részvétel (néhány útvonalfüggő), fitneszterem ingyenes használata, gyermekek szórakoztatása, hűségpontok gyűjtése. Felár ellenében igénybe vehető: reggeli a szobában, 24 órás szobaszerviz, napágy foglalás, speciális gyermekszórakoztatás.

Fantastica osztály leírása:

A Bella szolgáltatásokon felül itt lehetőség nyílik ingyenes reggelizni a kabinban, ingyenes a szobaszerviz, étkezésekhez ültetési rend kiválasztása (első vagy második étkezési turnus), 50 % kedvezmény fitneszórákra (pl. Jóga) és személyi edzőre, speciális gyermekszórakoztatás, „Moments” ajándék (pl. fotó). Felár ellenében igénybe vehető: napágy foglalás.

Aurea osztály leírása:

A Bella és Fantastica osztályok szolgáltatásaik túl, olyan extra kényelmet biztosít, mint az elsőbbségi beszállás, a kabinba bekészített fürdőköpeny és papucs. Bármikor igénybe vehető a csak felnőttek számára fenntartott privát napozóterasz, de a legfontosabb a Spa csomag, ami az Aurea Spa használatán túl üdvözlő italt és Balinese masszázst is tartalmaz!