Az MSC Divina, a flotta 2012-ben átadott legújabb hajója az MSC Fantasia osztályának egy teljesen új szintjét képviseli.
A Sophia Loren ihlette MSC Divina egy teljesen új szemléletben hozza el Önnek a hajózás aranykorának minden eleganciáját és csillogását. A teret engedő, ultramodern értelmezésben pazar kényelem, a sport- és szabadidős tevékenységek hatalmas választéka és világszínvonalú szórakoztatás fogadja.
Az MSC Divina valódi kőből épített Piazza-jától a Broadway-méretű színházig, az elegáns, Swarovski kristályokkal díszített lépcsőházaktól az Infinity medence nyugalmáig, minden azért van, hogy elvarázsolja Önt.
Fedezze fel a rengeteg fejlesztést az MSC Aurea Spa wellness központban, a még tágasabb és exkluzívabb MSC Yacht Clubban. Válassza a 16007-es kabint a 16. szinten, melyet Sophia Loren számára és segítségével terveztek és díszítettek.
Hajózzon az MSC Divina fedélzetén úgy, mint még soha és fedezze fel a Mediterrán térség gyöngyszemeit egyszerűen istenien.

Kabinok

 • Belső kabin (Wellness, Fantastica és Bella osztály)
 • Külső kabin (Wellness, Fantastica és Bella osztály)
 • Balkonos kabin (Wellness, Aurea, Fantastica és Bella osztály)
 • Super családi balkonos kabin/2 egybenyíló balkonos kabin (Fantastica osztály)
 • Balkonos lakosztály (Aurea osztály)
 • Yacht Club Royal lakosztály
 • Yacht Club Family lakosztály
 • Yacht Club Deluxe lakosztály
 • Mozgáskorlátozottak számára kialakított Yacht Club Deluxe lakosztály
 • Mozgáskorlátozottak számára kialakított balkonos kabin (Aurea, Fantastica és Bella osztály)
 • Mozgáskorlátozottak számára kialakított külső kabin (Fantastica és Bella osztály)
 • Mozgáskorlátozottak számára kialakított belső kabin (Fantastica és Bella osztály)

Bella osztályú kabinok:

Garanciális ablakos, balkonos kabinok esetében részleges kilátású is lehet. Lehetséges a kabintípus választása foglaláskor, büfé a nap 20 órájában elérhető, prémium színházi előadásokon való részvétel (néhány útvonalfüggő), fitneszterem ingyenes használata, gyermekek szórakoztatása, hűségpontok gyűjtése. Felár ellenében igénybe vehető: reggeli a szobában, 24 órás szobaszerviz, napágy foglalás, speciális gyermekszórakoztatás.

Fantastica osztály leírása:

Magasabb szinteken elhelyezkedő kabinok, ablakos és balkonos foglalás esetén zavartalan kilátással. A Bella szolgáltatásokon felül itt lehetőség nyílik ingyenes reggelizni a kabinban, ingyenes a szobaszerviz, étkezésekhez ültetési rend kiválasztása (első vagy második étkezési turnus), 50 % kedvezmény fitneszórákra (pl. Jóga) és személyi edzőre, speciális gyermekszórakoztatás, „Moments” ajándék (pl. fotó). Felár ellenében igénybe vehető: napágy foglalás.

Aurea osztály leírása:

A bella és fantastica osztályok szolgáltatásain túl, olyan extra kényelmet biztosít, mint az elsőbbségi beszállás, a kabinba bekészített fürdőköpeny és papucs. Bármikor igénybe vehető a csak felnőttek számára fenntartott privát napozóterasz, de a legfontosabb a Spa csomag, ami az Aurea Spa használatán túl üdvözlő italt és Balinese masszázst is tartalmaz!

Wellness osztály leírása:
A bella és fantastica osztályok szolgáltatásain túl a kategória előnye a modern fitness felszerelések-, és létesítmények használata, testanalízis a személyi Technogym mesteredzőnél, naponta friss, egészséges ételek és italok bőséges választéka, személyre szabott fitness program változatos bel és kültéri helyszíneken, sportruházat tisztításához igénybe vehető mosodai szolgáltatások, napi egy sportital a minibárból, ingyenes ásványvízfogyasztás a bárokban, 50 % kedvezmény a tematikus sportprogramok áraiból (pl. jógaórák), üdvözlő csomag (póló, rövidnadrág, sporttörölköző, karkötő), ingyenes internethasználat a Technogym applikációhoz.