Az MSC Fantasia – testvérhajójával, az MSC Splendidával – vízrebocsátásakor a valaha épített legnagyobb óceánjáró hajó volt, melyet európai tulajdonosnak készítettek. Az MSC zászlóshajója az olasz stílus mesterdarabja: egy tökéletes elegye a kifinomult technológiának, eleganciának és exkluzív szolgáltatásnak.
Az MSC Fantasiát környezettudatosan, modern szellemben építették. Az MSC Fantasia nem csak az utazás örömét, hanem a felfedezés élményét is nyújtja. A hajóra belépve Swarovski kristályokkal díszített lépcsősoron találjuk magunkat. Esténként, az üvegtetőn keresztül szemlélve a csillagos eget, átérezhetjük a hajózás egyik csodáját. A 27.000 nm-es közös helyiségekben helyet kapott többek között a luxus színvonalú MSC Aurea Spa, 5 éterem, 4 medence, 12 jacuzzi, kávézók, üzletek, gyermek játszóház, Forma 1 szimulátor és egy interaktív 4D mozi is.
Az MSC Fantasia exkluzív szintje, az MSC Yacht Club, kitüntetett vendégeit 71 suite-el várja. Az MSC Yacht Club szinten bár, napozó terasz, 2 jacuzzi és a Skydome medence kínál különleges kikapcsolódást, az Observation Lounge üvegfalán áttekintve csodálatos kilátás nyílik a tengerre. Itt külön komornyik gondoskodik a vendégek fogadásáról, a csomagok szállításáról, a kicsomagolásról, éttermi asztalfoglalásról és mindenről, amivel még feledhetetlenebbé teheti az Ön luxus hajózását.

Kabinok

Belső kabin (Wellness, Fantastica és Bella osztály)
Külső kabin (Wellness, Fantastica és Bella osztály)
Balkonos kabin (Wellness, Aurea, Fantastica és Bella osztály)
Super családi balkonos kabin/2 egybenyíló balkonos kabin (Fantastica osztály)
Balkonos lakosztály (Aurea osztály)
Yacht Club Royal lakosztály
Yacht Club Family lakosztály
Yacht Club Deluxe lakosztály
Mozgáskorlátozottak számára kialakított Yacht Club Deluxe lakosztály
Mozgáskorlátozottak számára kialakított balkonos kabin (Aurea, Fantastica és Bella osztály)
Mozgáskorlátozottak számára kialakított külső kabin (Fantastica és Bella osztály)
Mozgáskorlátozottak számára kialakított belső kabin (Fantastica és Bella osztály)

Bella osztályú kabinok:

Garanciális ablakos, balkonos kabinok esetében részleges kilátású is lehet. Lehetséges a kabintípus választása foglaláskor, büfé a nap 20 órájában elérhető, prémium színházi előadásokon való részvétel (néhány útvonalfüggő), fitneszterem ingyenes használata, gyermekek szórakoztatása, hűségpontok gyűjtése. Felár ellenében igénybe vehető: reggeli a szobában, 24 órás szobaszerviz, napágy foglalás, speciális gyermekszórakoztatás.

Fantastica osztály leírása:

Magasabb szinteken elhelyezkedő kabinok, ablakos és balkonos foglalás esetén zavartalan kilátással. A Bella szolgáltatásokon felül itt lehetőség nyílik ingyenes reggelizni a kabinban, ingyenes a szobaszerviz, étkezésekhez ültetési rend kiválasztása (első vagy második étkezési turnus), 50 % kedvezmény fitneszórákra (pl. Jóga) és személyi edzőre, speciális gyermekszórakoztatás, „Moments” ajándék (pl. fotó). Felár ellenében igénybe vehető: napágy foglalás.

Aurea osztály leírása:

A bella és fantastica osztályok szolgáltatásain túl, olyan extra kényelmet biztosít, mint az elsőbbségi beszállás, a kabinba bekészített fürdőköpeny és papucs. Bármikor igénybe vehető a csak felnőttek számára fenntartott privát napozóterasz, de a legfontosabb a Spa csomag, ami az Aurea Spa használatán túl üdvözlő italt és Balinese masszázst is tartalmaz!

Wellness osztály leírása:
A bella és fantastica osztályok szolgáltatásain túl a kategória előnye a modern fitness felszerelések-, és létesítmények használata, testanalízis a személyi Technogym mesteredzőnél, naponta friss, egészséges ételek és italok bőséges választéka, személyre szabott fitness program változatos bel és kültéri helyszíneken, sportruházat tisztításához igénybe vehető mosodai szolgáltatások, napi egy sportital a minibárból, ingyenes ásványvízfogyasztás a bárokban, 50 % kedvezmény a tematikus sportprogramok áraiból (pl. jógaórák), üdvözlő csomag (póló, rövidnadrág, sporttörölköző, karkötő), ingyenes internethasználat a Technogym applikációhoz.