Az MSC Lirica egy olyan hajó, mely tökéletes kényelmet nyújt hagyományos, mégis elegáns környezetben. Ha közvetlenebb környezetre vágyik, az MSC Lirica az Ön választása. Pazar, mégis nyugodt stílusú díszítés, meleg mediterrán vendégszeretet és modern szolgáltatások gondoskodnak arról, hogy minden kívánsága teljesüljön a fedélzeten.
Utazzon stílusosan kikötőről kikötőre, érezze át az olasz elegancia lényegét és hamarosan ráébred arra, hogy az MSC Lirica legalább annyira része az utazásának, mint az egyes városokban felkeresett látnivalók.
Az MSC Lirica kozmopolita stílusa leginkább az amerikai stílusú Beverly Hills báron és a barátságos angol stílusú Lord Nelson báron mutatkozik meg. Az éttermekben a világ konyháinak legjavát szolgálják fel. Szánjon magára időt a Lirica Health Centerben; kényeztesse magát szépészeti- és gyógykezelésekkel, miközben a padlótól a mennyezetig érő ablakokon át a tenger vagy az óceán nyugalmával pihenhet.
A hajózás az egyik legjobb mód a Világ látnivalóinak felfedezésére. Az MSC Lirica, kisebb méreteinek és barátságos légkörének köszönhetően, ideális választás családok és első alkalommal hajózók részére egyaránt.

Kabinok

Belső kabin (Fantastica és Bella osztály)
Mozgáskorlátozottak számára kialakított belső kabin (Fantastica és Bella osztály)
Ablakos kabin (Fantastica és Bella osztály)
Balkonos lakosztály (Fantastica és Aurea osztály)

2013-tól kabinjait több külön osztályba sorolja:

Bella osztályú kabinok:

Lehetséges a kabintípus választása foglaláskor, büfé a nap 20 órájában elérhető, prémium színházi előadásokon való részvétel (néhány útvonalfüggő), fitneszterem ingyenes használata, gyermekek szórakoztatása, hűségpontok gyűjtése. Felár ellenében igénybe vehető: reggeli a szobában, 24 órás szobaszerviz, napágy foglalás, speciális gyermekszórakoztatás.

Fantastica osztály leírása:

A Bella szolgáltatásokon felül itt lehetőség nyílik ingyenesen reggelizni a kabinban, ingyenes a szobaszerviz, étkezésekhez ültetési rend kiválasztása (első vagy második étkezési turnus), 50 % kedvezmény fitneszórákra (pl. Jóga) és személyi edzőre, speciális gyermekszórakoztatás, „Moments” ajándék (pl. fotó). Felár ellenében igénybe vehető: napágy foglalás.

Aurea osztály leírása:

A Bella és Fantastica osztályok szolgáltatásaik túl, olyan extra kényelmet biztosít, mint az elsőbbségi beszállás, a kabinba bekészített fürdőköpeny és papucs. Bármikor igénybe vehető a csak felnőttek számára fenntartott privát napozóterasz, de a legfontosabb a Spa csomag, ami az Aurea Spa használatán túl üdvözlő italt és Balinese masszázst is tartalmaz!