Fényűző és csodálatos. Készüljön fel egy semmihez sem hasonlítható, új luxushajóra!
A 2010 márciusában, egy lenyűgöző keresztelő szertartás keretében vízre bocsátott MSC Magnifica, egy sor izgalmas útvonallal várja vendégeit.
A forradalmian új MSC Magnifica tengerjárón a rendkívüli kényelmet úttörő technológiával ötvözték, mely kiváló energiahatékonyságot és környezettudatosságot fémjelez.
A 2.500 főt szállítani képes hajón a legtöbb kabin tengerre néző balkonnal rendelkezik. Az MSC Magnifica szerencsés utasait egy 1.000 fős szakképzett személyzet szolgálja abban, hogy a modern olasz stílus legjavát élvezhessék utazásuk alatt.
A szabadidős lehetőségek az MSC Magnifica fedélzetén végtelenek: töltődjön fel a napozó teraszon vagy válasszon a 3 medence között, melyek közül az egyik behúzható tetővel rendelkezik, így akár télen is használható. Teniszezni, kosárlabdázni szeretne? Megteheti. Nem is beszélve egy jó kis reggeli kocogásról a felső szinten.
Az MSC Magnifica a minőségi étkezésektől a szórakozási lehetőségekig mindent kínál, amit egy luxus tengerjárótól elvárhat. 5 étterem és számos bár közül választhat, Internet kávézó és szivar szoba várja, és ne felejtsük el az 1.200 férőhelyes színházat, a mozit, a kaszinót és az diszkót sem.
A hajó szívében a nyugalom szigetét az MSC Aurea Spa képviseli. A Pazar wellness központban számtalan kikapcsolódási lehetőség várja Önt: szauna és török fürdő, fitnesz terem, szépség szalon, Thalasso terápia és masszázs.
Az MSC Magnifica valóban felnő a nevéhez: CSODÁLATOS!

Kabinok

  • Belső kabin (Wellness, Fantastica és Bella osztály)
  • Ablakos kabin (Wellness, Fantastica és Bella osztály)
  • Balkonos kabin (Wellness, Aurea, Fantastica és Bella osztály)
  • Balkonos családi lakosztály (Aurea osztály)
  • Deluxe lakosztály (Aurea osztály)
  • Mozgáskorlátozottak számára kialakított balkonos kabin (Aurea, Fantastica és Bella osztály)
  • Mozgáskorlátozottak számára kialakított ablakos kabin (Fantastica és Bella osztály)
  • Mozgáskorlátozottak számára kialakított belső kabin (Fantastica és Bella osztály)

Bella osztályú kabinok:

Garanciális ablakos, balkonos kabinok esetében részleges kilátású is lehet. Lehetséges a kabintípus választása foglaláskor, büfé a nap 20 órájában elérhető, prémium színházi előadásokon való részvétel (néhány útvonalfüggő), fitneszterem ingyenes használata, gyermekek szórakoztatása, hűségpontok gyűjtése. Felár ellenében igénybe vehető: reggeli a szobában, 24 órás szobaszerviz, napágy foglalás, speciális gyermekszórakoztatás.

Fantastica osztály leírása:

Magasabb szinteken elhelyezkedő kabinok, ablakos és balkonos foglalás esetén zavartalan kilátással. A Bella szolgáltatásokon felül itt lehetőség nyílik ingyenes reggelizni a kabinban, ingyenes a szobaszerviz, étkezésekhez ültetési rend kiválasztása (első vagy második étkezési turnus), 50 % kedvezmény fitneszórákra (pl. Jóga) és személyi edzőre, speciális gyermekszórakoztatás, „Moments” ajándék (pl. fotó). Felár ellenében igénybe vehető: napágy foglalás.

Aurea osztály leírása:

A bella és fantastica osztályok szolgáltatásain túl, olyan extra kényelmet biztosít, mint az elsőbbségi beszállás, a kabinba bekészített fürdőköpeny és papucs. Bármikor igénybe vehető a csak felnőttek számára fenntartott privát napozóterasz, de a legfontosabb a Spa csomag, ami az Aurea Spa használatán túl üdvözlő italt és Balinese masszázst is tartalmaz!

Wellness osztály leírása:
A bella és fantastica osztályok szolgáltatásain túl a kategória előnye a modern fitness felszerelések-, és létesítmények használata, testanalízis a személyi Technogym mesteredzőnél, naponta friss, egészséges ételek és italok bőséges választéka, személyre szabott fitness program változatos bel és kültéri helyszíneken, sportruházat tisztításához igénybe vehető mosodai szolgáltatások, napi egy sportital a minibárból, ingyenes ásványvízfogyasztás a bárokban, 50 % kedvezmény a tematikus sportprogramok áraiból (pl. jógaórák), üdvözlő csomag (póló, rövidnadrág, sporttörölköző, karkötő), ingyenes internethasználat a Technogym applikációhoz.