Az MSC Meraviglia tökéletes kombinációja az eleganciának és a legkorszerűbb technológiának. A hajó külső és belső formatervezése merőben eltér a flotta eddigi hajóitól. Egyik legkülönlegesebb eleme a kétszintes óceánra néző belső sétány mennyezetét borító 480 nm-es LED kijelzője, ami egy digitális égbolt látványát nyújtja éjjel és nappal egyaránt. A tökéletes kikapcsolódást olyan újítások is biztosítják, mint a hangulatos "Atmosphere" medence és napozóterasz az óriási kivetítővel, az egyik legnagyobb vízi aquapark, illetve a "Horizon" medence, ami a napközbeni pihenés után átalakul az éjszakai szórakozás egyik központjává. A pezsgő fedélzeti élettől elvonulni vágyó vendégeknek az MSC Aurea Spa balinéz stílusú fürdője a legideálisabb hely a nyugodt feltöltődésre. Az éjszakai szórakoztatást többek között olyan különlegességek teszik izgalmassá, mint a Cirque du Soleil egyedi előadása, vagy a bárok és szórakoztató egységek változatos programjai.


Kabintípusok:
 • belső kabinok (bella, fantastica és wellness)
 • belső bella stúdió
 • ablakos kabinok (bella, fantastica és wellness)
 • super családi fantastica kabinok (10 fős, 3 db összenyitható kabin, 3 fürdőszobával és 2 db balkonnal)
 • super családi fantastica kabinok (6 fős, 2 db összenyitható kabin, 2 fürdőkádas fürdőszobával és 2 db balkonnal)
 • családi fantastica kabin (6 fős, 2 db összenyitható kabin, 2 fürdőszobával és 2 db balkonnal)
 • balkonos kabinok (bella, fantastica, wellness és aurea)
 • balkonos aurea suite élménymedencével
 • duplex aurea suite (2 emeletes lakosztály élménymedencével)
 • MSC Yacht Club belső kabin
 • MSC Yacht Club balkonos deluxe suite
 • MSC Yacht Club balkonos royal suite

Bella osztályú kabinok:

Garanciális ablakos, balkonos kabinok esetében részleges kilátású is lehet. Lehetséges a kabintípus választása foglaláskor, büfé a nap 20 órájában elérhető, prémium színházi előadásokon való részvétel (néhány útvonalfüggő), fitneszterem ingyenes használata, gyermekek szórakoztatása, hűségpontok gyűjtése. Felár ellenében igénybe vehető: reggeli a szobában, 24 órás szobaszerviz, napágy foglalás, speciális gyermekszórakoztatás.

Fantastica osztály leírása:

Magasabb szinteken elhelyezkedő kabinok, ablakos és balkonos foglalás esetén zavartalan kilátással. A Bella szolgáltatásokon felül itt lehetőség nyílik ingyenes reggelizni a kabinban, ingyenes a szobaszerviz, étkezésekhez ültetési rend kiválasztása (első vagy második étkezési turnus), 50 % kedvezmény fitneszórákra (pl. Jóga) és személyi edzőre, speciális gyermekszórakoztatás, „Moments” ajándék (pl. fotó). Felár ellenében igénybe vehető: napágy foglalás.

Aurea osztály leírása:

A bella és fantastica osztályok szolgáltatásain túl, olyan extra kényelmet biztosít, mint az elsőbbségi beszállás, a kabinba bekészített fürdőköpeny és papucs. Bármikor igénybe vehető a csak felnőttek számára fenntartott privát napozóterasz, de a legfontosabb a Spa csomag, ami az Aurea Spa használatán túl üdvözlő italt és Balinese masszázst is tartalmaz!

Wellness osztály leírása:
A bella és fantastica osztályok szolgáltatásain túl a kategória előnye a modern fitness felszerelések-, és létesítmények használata, testanalízis a személyi Technogym mesteredzőnél, naponta friss, egészséges ételek és italok bőséges választéka, személyre szabott fitness program változatos bel és kültéri helyszíneken, sportruházat tisztításához igénybe vehető mosodai szolgáltatások, napi egy sportital a minibárból, ingyenes ásványvízfogyasztás a bárokban, 50 % kedvezmény a tematikus sportprogramok áraiból (pl. jógaórák), üdvözlő csomag (póló, rövidnadrág, sporttörölköző, karkötő), ingyenes internethasználat a Technogym applikációhoz.