Az MSC Musica az olasz kifinomultságot és eleganciát testesíti meg. Már a központi előcsarnokba lépve elkápráztat az MSC Musica, mely lenyűgöző közös terekkel és egy sor pompás szolgáltatással várja vendégeit.
A csodálatosan ragyogó Crystal szalon, az elegáns Havana Club szivar szalon, a stílusos Kaito sushi bár és a pihentető Zen kert, nem is beszélve a számos kiváló olasz étkezési lehetőségről, mind arra várnak, hogy elvarázsolják Önt. Bármerre is hajózik, legyen szó akár a mediterrán térségről vagy éppen Dél-Amerikáról, az MSC Musica fedélzetén minden esetben tökéletes harmóniára talál.
Az MSC Musica a „Musica osztály” első hajója, melyet 2006 júniusában bocsátottak vízre és egy kiváló példája az olasz kifinomultságnak és luxusnak.
Lépjen az MSC Musica fedélzetére és máris érezni fogja a muzsikát a levegőben!

Kabinok

Belső kabin (Wellness, Fantastica és Bella osztály)
Ablakos kabin (Wellness, Fantastica és Bella osztály)
Balkonos kabin (Wellness, Aurea, Fantastica és Bella osztály)
Balkonos lakosztály (Aurea osztály)
Mozgáskorlátozottak számára kialakított belső kabin (Fantastica és Bella osztály)
Mozgáskorlátozottak számára kialakított ablakos kabin (Fantastica és Bella osztály)
Mozgáskorlátozottak számára kialakított balkonos kabin (Aurea, Fantastica és Bella osztály)

Bella osztályú kabinok:

Garanciális ablakos, balkonos kabinok esetében részleges kilátású is lehet. Lehetséges a kabintípus választása foglaláskor, büfé a nap 20 órájában elérhető, prémium színházi előadásokon való részvétel (néhány útvonalfüggő), fitneszterem ingyenes használata, gyermekek szórakoztatása, hűségpontok gyűjtése. Felár ellenében igénybe vehető: reggeli a szobában, 24 órás szobaszerviz, napágy foglalás, speciális gyermekszórakoztatás.

Fantastica osztály leírása:

Magasabb szinteken elhelyezkedő kabinok, ablakos és balkonos foglalás esetén zavartalan kilátással. A Bella szolgáltatásokon felül itt lehetőség nyílik ingyenes reggelizni a kabinban, ingyenes a szobaszerviz, étkezésekhez ültetési rend kiválasztása (első vagy második étkezési turnus), 50 % kedvezmény fitneszórákra (pl. Jóga) és személyi edzőre, speciális gyermekszórakoztatás, „Moments” ajándék (pl. fotó). Felár ellenében igénybe vehető: napágy foglalás.

Aurea osztály leírása:

A bella és fantastica osztályok szolgáltatásain túl, olyan extra kényelmet biztosít, mint az elsőbbségi beszállás, a kabinba bekészített fürdőköpeny és papucs. Bármikor igénybe vehető a csak felnőttek számára fenntartott privát napozóterasz, de a legfontosabb a Spa csomag, ami az Aurea Spa használatán túl üdvözlő italt és Balinese masszázst is tartalmaz!

Wellness osztály leírása:
A bella és fantastica osztályok szolgáltatásain túl a kategória előnye a modern fitness felszerelések-, és létesítmények használata, testanalízis a személyi Technogym mesteredzőnél, naponta friss, egészséges ételek és italok bőséges választéka, személyre szabott fitness program változatos bel és kültéri helyszíneken, sportruházat tisztításához igénybe vehető mosodai szolgáltatások, napi egy sportital a minibárból, ingyenes ásványvízfogyasztás a bárokban, 50 % kedvezmény a tematikus sportprogramok áraiból (pl. jógaórák), üdvözlő csomag (póló, rövidnadrág, sporttörölköző, karkötő), ingyenes internethasználat a Technogym applikációhoz.