A 2007 májusában felavatott, látványos MSC Orchestra, a „Musica osztály” második tagjaként a design, a kényelem és a biztonság tökéletes harmóniáját nyújtja. Tágas terek, mediterrán vendégszeretet, ízletes olasz konyha jellemzik a tengerjárót.
Az MSC Orchestra fedélzetén a szórakozási lehetőségek széles spektruma várja: kocoghat a futópályán, elmerülhet a török fürdő fiatalító párájában, vacsorázhat a Shanghai kínai étteremben, kikapcsolódhat az egzotikus Savannah bárban, a Pazar Purple bárban vagy élvezheti a csillogást a Hollywood-i Zaffiro bárban. Vegyen részt a Covent Garden színház esti show műsorain, próbálja ki a szerencséjét a Palm Beach kaszinóban vagy táncolja át az éjszakát a diszkóban!
Az MSC Orchestra 16 szintjén tágas napozókat, medencéket, jacuzzikat talál számos étterem és pizzéria mellett. Gyermekei imádni fogják a Jungle Adventure játszóteret, míg a tizenéveseket a Teen’s Club várja.
Legyen szó az MSC Orchestra Dél-amerikai, Észak-európai vagy akár mediterrán útvonalairól, bármelyiket is választja, biztosan a legjobb hajózásban lesz része.

Kabinok

Belső kabin (Wellness, Fantastica és Bella osztály)
Ablakos kabin (Wellness, Fantastica és Bella osztály)
Balkonos kabin (Wellness, Aurea, Fantastica és Bella osztály)
Balkonos lakosztály (Aurea osztály)
Mozgáskorlátozottak számára kialakított belső kabin (Fantastica és Bella osztály)
Mozgáskorlátozottak számára kialakított ablakos kabin (Fantastica és Bella osztály)
Mozgáskorlátozottak számára kialakított balkonos kabin (Aurea, Fantastica és Bella osztály)

Bella osztályú kabinok:

Garanciális ablakos, balkonos kabinok esetében részleges kilátású is lehet. Lehetséges a kabintípus választása foglaláskor, büfé a nap 20 órájában elérhető, prémium színházi előadásokon való részvétel (néhány útvonalfüggő), fitneszterem ingyenes használata, gyermekek szórakoztatása, hűségpontok gyűjtése. Felár ellenében igénybe vehető: reggeli a szobában, 24 órás szobaszerviz, napágy foglalás, speciális gyermekszórakoztatás.

Fantastica osztály leírása:

Magasabb szinteken elhelyezkedő kabinok, ablakos és balkonos foglalás esetén zavartalan kilátással. A Bella szolgáltatásokon felül itt lehetőség nyílik ingyenes reggelizni a kabinban, ingyenes a szobaszerviz, étkezésekhez ültetési rend kiválasztása (első vagy második étkezési turnus), 50 % kedvezmény fitneszórákra (pl. Jóga) és személyi edzőre, speciális gyermekszórakoztatás, „Moments” ajándék (pl. fotó). Felár ellenében igénybe vehető: napágy foglalás.

Aurea osztály leírása:

A bella és fantastica osztályok szolgáltatásain túl, olyan extra kényelmet biztosít, mint az elsőbbségi beszállás, a kabinba bekészített fürdőköpeny és papucs. Bármikor igénybe vehető a csak felnőttek számára fenntartott privát napozóterasz, de a legfontosabb a Spa csomag, ami az Aurea Spa használatán túl üdvözlő italt és Balinese masszázst is tartalmaz!

Wellness osztály leírása:
A bella és fantastica osztályok szolgáltatásain túl a kategória előnye a modern fitness felszerelések-, és létesítmények használata, testanalízis a személyi Technogym mesteredzőnél, naponta friss, egészséges ételek és italok bőséges választéka, személyre szabott fitness program változatos bel és kültéri helyszíneken, sportruházat tisztításához igénybe vehető mosodai szolgáltatások, napi egy sportital a minibárból, ingyenes ásványvízfogyasztás a bárokban, 50 % kedvezmény a tematikus sportprogramok áraiból (pl. jógaórák), üdvözlő csomag (póló, rövidnadrág, sporttörölköző, karkötő), ingyenes internethasználat a Technogym applikációhoz.