A 2008-ban átadott MSC Poesia a hajózás művészetének egy új dimenzióját mutatja be.
Az elegáns tengerjáró fedélzetén a luxushajózás legjavával találkozhat: az előcsarnokban egy látványos vízesés fogadja hidakkal, a Sushi bárban a Zen kert biztosítja a nyugalmat, míg a több mint 1.000 nm-es Spa részleg a teljes kikapcsolódás békéjével várja.
Az MSC hajótársaságra jellemző olasz hangulat és elegancia fémjelzi a hajót, melyen a belső és ablakos kabinok mellet a legtöbb kabin balkonos. Az elegánsan berendezett kabinok mellett vendégeink értékelni fogják az egész hajóra jellemző kézműves dekorációt is.
Kóstolja meg a legjobb borokat, relaxáljon egyet a kényelmes Mojito bárban vagy élvezze a szabadtéri mozi élményt egy hatalmas képernyőn a medence mellett, a csillagos ég alatt.
Gyermekei biztosan örülnek majd a kőkorszaki dinoszaurusz-témájú játszótérnek, de a tizenévesekre is gondolnak a Teen’s Club programjaival.
Akár egy luxus családi nyaralás, akár egy romantikus kikapcsolódás a cél, a varázslatos MSC Poesia egyedülálló hajós élménnyel várja.

Kabinok

Belső kabin (Wellness, Fantastica és Bella osztály)
Ablakos kabin (Wellness, Fantastica és Bella osztály)
Balkonos kabin (Wellness, Aurea, Fantastica és Bella osztály)
Balkonos lakosztály (Aurea osztály)
Mozgáskorlátozottak számára kialakított belső kabin (Fantastica és Bella osztály)
Mozgáskorlátozottak számára kialakított ablakos kabin (Fantastica és Bella osztály)
Mozgáskorlátozottak számára kialakított balkonos kabin (Aurea, Fantastica és Bella osztály)

Bella osztályú kabinok:

Garanciális ablakos, balkonos kabinok esetében részleges kilátású is lehet. Lehetséges a kabintípus választása foglaláskor, büfé a nap 20 órájában elérhető, prémium színházi előadásokon való részvétel (néhány útvonalfüggő), fitneszterem ingyenes használata, gyermekek szórakoztatása, hűségpontok gyűjtése. Felár ellenében igénybe vehető: reggeli a szobában, 24 órás szobaszerviz, napágy foglalás, speciális gyermekszórakoztatás.

Fantastica osztály leírása:

Magasabb szinteken elhelyezkedő kabinok, ablakos és balkonos foglalás esetén zavartalan kilátással. A Bella szolgáltatásokon felül itt lehetőség nyílik ingyenes reggelizni a kabinban, ingyenes a szobaszerviz, étkezésekhez ültetési rend kiválasztása (első vagy második étkezési turnus), 50 % kedvezmény fitneszórákra (pl. Jóga) és személyi edzőre, speciális gyermekszórakoztatás, „Moments” ajándék (pl. fotó). Felár ellenében igénybe vehető: napágy foglalás.

Aurea osztály leírása:

A bella és fantastica osztályok szolgáltatásain túl, olyan extra kényelmet biztosít, mint az elsőbbségi beszállás, a kabinba bekészített fürdőköpeny és papucs. Bármikor igénybe vehető a csak felnőttek számára fenntartott privát napozóterasz, de a legfontosabb a Spa csomag, ami az Aurea Spa használatán túl üdvözlő italt és Balinese masszázst is tartalmaz!

Wellness osztály leírása:
A bella és fantastica osztályok szolgáltatásain túl a kategória előnye a modern fitness felszerelések-, és létesítmények használata, testanalízis a személyi Technogym mesteredzőnél, naponta friss, egészséges ételek és italok bőséges választéka, személyre szabott fitness program változatos bel és kültéri helyszíneken, sportruházat tisztításához igénybe vehető mosodai szolgáltatások, napi egy sportital a minibárból, ingyenes ásványvízfogyasztás a bárokban, 50 % kedvezmény a tematikus sportprogramok áraiból (pl. jógaórák), üdvözlő csomag (póló, rövidnadrág, sporttörölköző, karkötő), ingyenes internethasználat a Technogym applikációhoz.