2013 márciusában bocsájtották vízre az MSC hajótársaság legújabb és egyben legmodernebb nagyhajóját, az MSC Preziosa-t.
A „Fantasia osztály” legújabb mesterműve maximális kényelemmel, a kategóriájához méltó magas minőségű és széles választékú szolgáltatásokkal várja az új és a visszatérő MSC rajongókat.
A több mint 3.500 utas befogadására képes MSC Preziosa-n az egyszerűbb belső kabinoktól egészen a Yacht Club Royal Suite-jéig mindenki megtalálja a számára ideális lakrészt.
Ezen a hajón is megtalálható a lazább svédasztalos étterem mellett a két elegánsabb, ültetett étterem, valamint több különleges étkezést kínáló kisebb lounge és számos bár is. Kényeztesse magát az Aurea Spa szolgáltatásaival, ússzon egyet valamelyik medencében, de sportolhat is a felső fedélzeten lévő sportpályán. Ha leszáll az este, ne mulassza el a színvonalas színházi műsorokat, de kipróbálhatja szerencséjét a kaszinóban is vagy választhat a különböző stílusú zenés szórakozóhelyek közül.

Fedezze fel az MSC legújabb hajóját egy kellemes utazás alkalmával, és Ön is belátja, a Preziosa egy igazi drágakő!

Belső kabin (Wellness, Fantastica és Bella osztály)
Külső kabin (Wellness, Fantastica és Bella osztály)
Balkonos kabin (Wellness, Aurea, Fantastica és Bella osztály)
Super családi balkonos kabin/2 egybenyíló balkonos kabin (Fantastica osztály)
Balkonos lakosztály (Aurea osztály)
Yacht Club Royal lakosztály
Yacht Club Family lakosztály
Yacht Club Deluxe lakosztály
Mozgáskorlátozottak számára kialakított Yacht Club Deluxe lakosztály
Mozgáskorlátozottak számára kialakított balkonos kabin (Aurea, Fantastica és Bella osztály)
Mozgáskorlátozottak számára kialakított külső kabin (Fantastica és Bella osztály)
Mozgáskorlátozottak számára kialakított belső kabin (Fantastica és Bella osztály)


Bella osztályú kabinok:

Garanciális ablakos, balkonos kabinok esetében részleges kilátású is lehet. Lehetséges a kabintípus választása foglaláskor, büfé a nap 20 órájában elérhető, prémium színházi előadásokon való részvétel (néhány útvonalfüggő), fitneszterem ingyenes használata, gyermekek szórakoztatása, hűségpontok gyűjtése. Felár ellenében igénybe vehető: reggeli a szobában, 24 órás szobaszerviz, napágy foglalás, speciális gyermekszórakoztatás.

Fantastica osztály leírása:

Magasabb szinteken elhelyezkedő kabinok, ablakos és balkonos foglalás esetén zavartalan kilátással. A Bella szolgáltatásokon felül itt lehetőség nyílik ingyenes reggelizni a kabinban, ingyenes a szobaszerviz, étkezésekhez ültetési rend kiválasztása (első vagy második étkezési turnus), 50 % kedvezmény fitneszórákra (pl. Jóga) és személyi edzőre, speciális gyermekszórakoztatás, „Moments” ajándék (pl. fotó). Felár ellenében igénybe vehető: napágy foglalás.

Aurea osztály leírása:

A bella és fantastica osztályok szolgáltatásain túl, olyan extra kényelmet biztosít, mint az elsőbbségi beszállás, a kabinba bekészített fürdőköpeny és papucs. Bármikor igénybe vehető a csak felnőttek számára fenntartott privát napozóterasz, de a legfontosabb a Spa csomag, ami az Aurea Spa használatán túl üdvözlő italt és Balinese masszázst is tartalmaz!

Wellness osztály leírása:
A bella és fantastica osztályok szolgáltatásain túl a kategória előnye a modern fitness felszerelések-, és létesítmények használata, testanalízis a személyi Technogym mesteredzőnél, naponta friss, egészséges ételek és italok bőséges választéka, személyre szabott fitness program változatos bel és kültéri helyszíneken, sportruházat tisztításához igénybe vehető mosodai szolgáltatások, napi egy sportital a minibárból, ingyenes ásványvízfogyasztás a bárokban, 50 % kedvezmény a tematikus sportprogramok áraiból (pl. jógaórák), üdvözlő csomag (póló, rövidnadrág, sporttörölköző, karkötő), ingyenes internethasználat a Technogym applikációhoz.