A Royal Caribbean szereti feltenni a kérdést: Miért is ne?

Miért ne mászna hegyet a tengeren, korcsolyázna az Egyenlítőn vagy napozna a gleccserek közelében?

Az 1968-ban alapított Royal Caribbean Cruise Line hajótársaság ma a világ legnagyobb hajótársasága. Hajói a "büszke óriások" –  a világ legnagyobb és legmodernebb óceánjárói. 22 négy- és ötcsillagos hajóból álló flottája minden igényt kielégít. Ezek a luxushajók igazi, vízen úszó városok színvonalas szórakozási lehetőségekkel és fantasztikus szolgáltatásokkal. Fedélzetükön mindent megtalál, amit kíván: drótkötélpálya, szörfpályák, mászófal, görkorcsolyapályák, kosárlabdapályák, wellness és spa, kaszinó, vásárlóutca, bárok, éttermek, kávézók, színház. A Royal Caribbean International flottájának mind a 22 hajója egyedi jellegzetességekkel és fedélzeti programlehetőségekkel rendelkezik. Mind a 6 hajóosztály remek lehetőségeket kínál a hajózni vágyó utasoknak!

OASIS OSZTÁLY:
Legújabb és leglenyűgözőbb hajóink páratlan élmények sorát ígérik forradalmi innovációikkal. A kilenc emeletnyi magasságban húzódó, 25 méteres drótkötélpálya és a Central Park fái alatt tett séta biztosan meggyőzi vendégeinket arról, hogy az Oasis of the Seas és az Allure of the Seas hajókhoz hasonlót még nem láttak!

Hajók: Allure of the Seas & Oasis of the Seas & Harmony of the Seas & Sympony of the Seas

FREEDOM OSZTÁLY:
A leginnovatívabb hajók a tengeren, annyi érdekes programmal, szórakozási lehetőséggel 15 fedélzeti szinten, hogy sosem akarja majd elhagyni a hajót! A Freedom osztály igazán egyedülálló, élvezze akár a H2O vízi parkot, szörfözzön a FlowRider-en vagy táncoljon a legfelső szinten található nyitott night-clubban.

Hajók: Liberty of the Seas & Independence of the Seas & Freedom of the Seas

VOYAGER OSZTÁLY:
A Voyager osztályú hajókon mindent megtalál, ami egy hajóúthoz kell, a mászófaltól és korcsolyapályától kezdve a boltokkal, kávézókkal és éttermekkel zsúfolt Royal Promenade-ig, és szállások széles választéka (a luxus Royal lakosztálytól a promenádra néző belső kabinokig) elégíti a legkülönbözőbb igényeket. A gyermekeknek és tiniknek szóló Adventure Ocean ifjúsági program révén családok részére is tartalmas nyaralási alternatívát biztosítunk.

Hajók: Adventure of the Seas & Mariner of the Seas & Voyager of the Seas & Explorer of the Seas & Navigator of the Seas

RADIANCE OSZTÁLY:
A Radiance osztályú hajók lenyűgöző üvegbelsőjével tökéletesen harmonizál a kifinomult berendezés és kárpit, amelyet kortárs művészeti alkotások és szobrok gyűjteménye egészít ki. A Radiance hajóosztály több szabad térrel, erkéllyel és üvegbelsővel rendelkezik, mint bármely más hajó, így a fedélzeten az ember könnyen megfeledkezik arról, hogy épp egy hajón tartózkodik.

Hajók: Brilliance of the seas & Radiance of the Seas & Jewel of the Seas & Serenade of the Seas

VISION OSZTÁLY:
A vision hajóosztály kisebb családiasabb a többi osztálynál. Napsütötte átriumok, fehér márványlépcsők, tematizált étkezők és társalgók jellemzik. Kaszinók, medencék, napozóteraszok mind-mind megtalálhatók, amelyek mindenki számára tartogatnak meglepetéseket.

Hajók: Enchantment of the seas & Legend of the Seas & Splendour of the Seas & Grandeur of the Seas & Vision of the Seas & Rhapsody of the Seas

SOVEREIGN OSZTÁLY:
Ha pihentető kikapcsolódásra vágyik egy hajóút során, vagy izgalmas fedélzeti programokon szeretne részt venni (mászófal, medencék, spa, jacuzzik és szabadtéri kosárlabdapálya), itt biztosan megtalálja számítását. A hajóúton vegye fel a Sovereign osztály barátságos ritmusát, utazása garantáltan teli lesz élményekkel.

Hajók: Monarch of the Seas & Majesty of the Seas

QUANTUM OSZTÁLY:
A hajózás megszokott formáját több vonatkozásban átíró forradalmi újdonságok szerelték fel a Quantum osztály hajóit.  Igazi forradalmi szolgáltatásokkal találkozhatnak itt az utasok, köztük pl. mászófallal, FlowRider szörfszimulátorral, drótkötélpályával és több mint 12.000 növénnyel és fával büszkélkedő parkkal, a virtuális külső kabinokkal. A legújabbak a  "North Star" 360 ° fokos szögben mozgó kilátó kapszula, a "SeaPlex" folyamatosan változó aktív szolgáltatásai, mint a dodzsem, kosárlabda vagy görkorcsolyapálya, de ami talán a legizgalmasabb újítás az osztály hajóin, a "RipCord by iFly" szabadesés szimulátor.

Hajók: Quantum of the Seas & Anthem of the Seas & Ovation of the Seas